Clavinova 820,prosím o radu.

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
prdik@email.cz

Clavinova 820,prosím o radu.

Příspěvek od prdik@email.cz »

Dobrý den,chtěl bych vědět něco o yamaha clavinova 820 a nikde nemůžu nic najít.Můžete mi říci,jestli je dobrá nebo ne?Popřípadě na kolik si jí ceníte?
Děkuji moc.
Paris
Rádce

Re: Clavinova 820,prosím o radu.

Příspěvek od Paris »

imho HE (Hammer Effect) klaviatura nebude tak dobra, jako GH (Graded Hammer), ale rasi overit, nejsem si tim uplne jisty... a co se tyka elektroniky, bude uz prekonana viz napriklad 32 hlasu polyfonie. vyvoj je v tehle oblasti neuprosny. pokud bude zachovala a v poradku, muze byt jejim kladem solidni provedeni a ovladaci panel, ktery je obvykly az u modelu, zacinajicich kolem 30.000. a na kolik bych ji ocenil? rekl bych podle stavu. dejme tomu 12 - 20.000, ale opravdu zalezi na stavu. vejs uz by to musel byt upravdu dobre udrzovany a ne moc hrany nastroj (mechanika ma taky svoji zivotnost), protoze tomu budou slapat na paty nove, v jistych ohledech modernejsi nastroje...
prdik@email.cz

Situace je totiž taková že se mi nabízí ke koupi za 12 000 a jsem uplný začátečník.Chtěl bych do začátku něco "elektrickýho",protože bydlím v paneláku a nechci mučit sousedy.S tím že za pár let bych si koupil akustickej klavír.Přišlo mi to jako dobrá nabídka pro začátečníky,co myslíte?
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ja myslim (ale jen myslim), ze celkem ano. zacatecnika 32 hlasu omezovat nebude. a na tu HE klaviaturu bych se preptal nekoho, kdo ji videl a hral na ni (nebo zkusil neco najit na webu), pokud budete mit pochybnosti. zadny prusvih to ale asi nebude, clavinovy jsou v tomhle ohledu docela cenene uz dlouho...
(a jednu tady vedle sebe mam. a je na to, co rikate, temer idealni...)
prdik@email.cz

Protože kupovat pro začátečníka novou Clavinovu mi přijde zbytečné.Zvlášť když jsou od cca 28 tisíc.To už raději akustickej,jenže do paneláku mi to přijde jako nevhodná volba.
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“