Midi klávesy do 10000kč.

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Elkesar

Midi klávesy do 10000kč.

Příspěvek od Elkesar »

Zdravím.

Sháním nějaké midi klávesy do 10000kč. Podmínkou je 88 nebo 76 kláves. Před pár dny jsem si koupil na kytarách klávesy s 88 klávesami, ale byl jsem docela dost rozčarován neuvěřitelnou tuhostí mechnik, které se jevily spíše jako hračka jedná se konkrétně o tenhle kus http://kytary.cz/m-audio-prokeys-sono-88/HN102882/ budu je vracet a zvažovat výměnu za jiný kus...
začal jsem uvažovat o těhle dvou kusech, co si o nich myslíte?

http://kytary.cz/worlde-kx88hc/HN111338/ kladívkové mechaniky, by snad už mohly nasimulovat, alespoň trošku reálnější chování klavíru.

Případně tohle http://kytary.cz/worlde-kx76hc/HN111337/
nebo http://www.muzikant.cz/klavesy-9/klaves ... -14152.php

Můžete poradit? Jde mi jen o to, aby se mechanika nechovala jako vrzající plastiková hračka, nebyl nereálně tuhá. Myslíte, že tyhle kusy by to mohly splnit? Případně klidně poraďte strop mám 10000kč. Budu moc vděčný za rady
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Janaj

Re: Midi klávesy do 10000kč.

Příspěvek od Janaj »

Já mám od M Audia Axiom 49 ... jsem s něma velice spokojený, akorát nesplňují tvojí podmínku, amximální verze je 61 kláves.
Ae tak záleží na co to chceš, jdou tam posouvat oktávy.
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Janaj píše:Já mám od M Audia Axiom 49 ... jsem s něma velice spokojený, akorát nesplňují tvojí podmínku, amximální verze je 61 kláves.
Ae tak záleží na co to chceš, jdou tam posouvat oktávy.
Moc málo kláves:( V podstatě se na tom bude emulovat klavír, a tam by se mi hodilo více klapek.
Další návrhy?
Furch Durango
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Nejlepší bude, když si zajdeš do obchodu a vyzkoušíš si to :)
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Scorpi.03 píše:Nejlepší bude, když si zajdeš do obchodu a vyzkoušíš si to :)
To vím, ale rád bych před tím znal zkušenosti druhých. Takovou odpověď sis mohl ušetřit. Pokud máš nějaké návrh sem s ním. Chci si prostě udělat širší výběr...
Furch Durango
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

v tom pripade si i ty muzes takove otazky klidne usetrit. v ty cene nic jako piano nebude. vsechno bude jen otazka toho, ktera mechanika bude kompromis, co ti vyhovuje. takze jina cesta, nez nekam zajit a neco si vyzkouset, nebude.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

No nevím, školy nemám ale představovat si, že čínská "kladívková" klávesa za sedmičku bude k něčemu, je přinejmenším bujaré :lol:
Stačí porovnat se skutečnými mastekeyboardy, např. Fatar, či Roland.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Myslím, že většina z vás tady asi chce jen pytlíkovat, ano tohle všechno vím, nechci klavír, ale jen mechaniku, která se nebude chovat jako hračka. Jak vidím, tak raději než doporučit tady budete mudrovat o ničem :roll:

Takže žádné doporučení? Všechno co jste tady napsali mi je jasné, nemám na Rolanda, potřebuji cvičítko do 10000 do paneláku, plus nějaké to nahrávání. M-audio co mám je totální sh*t, na který se nedá hrát. Máte nějaké jiné alternativy? Nebo jen kecy...?
Furch Durango
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Jestli chceš kvalitu, zkus bazar...
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Hele, napsal jsem Ti FATAR, tak se třeba podívej na http://www.midi.cz ! Občas se tam nějaký slušivý kláves objeví.

Do deseti tisíc jednoduše novou kvalitní kladívkovou mechaniku nekoupíš, už je to malounko jasnější?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Atkins píše:Hele, napsal jsem Ti FATAR, tak se třeba podívej na http://www.midi.cz ! Občas se tam nějaký slušivý kláves objeví.

Do deseti tisíc jednoduše novou kvalitní kladívkovou mechaniku nekoupíš, už je to malounko jasnější?
Ano šéfe,)
Furch Durango
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“