Nevim, jestli tady jsem správně, ale sháním nějakou nahrávku, nebo video na youtube takovýho toho rychlýho hraní na snare jako je například v cirkusech, nebo u kouzelníků
nahrávka snare - víření
Pravidla fóra
nahrávka snare - víření
Čau,
Nevim, jestli tady jsem správně, ale sháním nějakou nahrávku, nebo video na youtube takovýho toho rychlýho hraní na snare jako je například v cirkusech, nebo u kouzelníků
, který je vyvrcholený ránou do činelu, nebo tak. Nevíte někdo o něčem?
Epiphone Les Paul Standard plus (Seymour-Duncan AlNiCo Pro) ---> VOX Tonelab ST ---> Laney LC 50 ---=|o| 220V
Re: nahrávka snare
Možná by jsi to našel na youtubu pod pojmem víření. Snad se nemýlím 
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
Re: nahrávka snare - víření
zkus si stáhnout: Designer Sound FX.. tam to je 
na youtubu, bo tam přispívaj hlavně Emerikáncí, spíš snare roll 
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
tobel píše:Čau,
Nevim, jestli tady jsem správně, ale sháním nějakou nahrávku, nebo video na youtube takovýho toho rychlýho hraní na snare jako je například v cirkusech, nebo u kouzelníků, který je vyvrcholený ránou do činelu, nebo tak. Nevíte někdo o něčem?
Jak píše kolega, jedná se o VÍŘENÍ!!
Tady máš třeba něco málo inspirace přímo zdílny Deep Purple, tedy Iana Paice http://www.youtube.com/watch?v=EwaRY40S ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=acyiYmt5 ... re=related
Někde v historii tohohle fóra o tom najdeš celou kapitolu diskuze... skoukni i tu.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- Monikad
- Rádce
Re: nahrávka snare
nemýlíš se... ovšem to je česky...na mezinárodní scéně je třeba hledat SNARE RUDIMENTS, tím se k víru doberešstinm píše:Možná by jsi to našel na youtubu pod pojmem víření. Snad se nemýlím
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
A existuje několik druhů víření 
- Monikad
- Rádce
Dík za info, no co asi píšu v příspěvku výše??? (9.1. 22:03) "...ale hlavně že se víru na snare dopracovává několika rozdílnými technikami hry. je to na velmi dlouhé povídání ..." Stačí pozorně čístFreedy.x píše:A existuje několik druhů víření
Monikad píše:Dík za info, no co asi píšu v příspěvku výše??? (9.1. 22:03) "...ale hlavně že se víru na snare dopracovává několika rozdílnými technikami hry. je to na velmi dlouhé povídání ..." Stačí pozorně čístFreedy.x píše:A existuje několik druhů víření
Já četl neboj, ale tak spíš, že taky každou technikou to víření zní jinak, tak jsem to myslel.
Díky 
Epiphone Les Paul Standard plus (Seymour-Duncan AlNiCo Pro) ---> VOX Tonelab ST ---> Laney LC 50 ---=|o| 220V