Chyba ovladač m-audio audiophile

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
honzik30

Chyba ovladač m-audio audiophile

Příspěvek od honzik30 »

Mám tuto zvukovku a ovladače xp-vista jsou v pohodě ale ten pro 7 to je verze 6 při nahrávání praská a hrozně ten zvuk skřípe a lezou z toho hrozné pazvuky. Starší verzi bohužel na win7 nelze dát ale verzi pro vistu lze přes režim komkpatibility. Ted mi to teda s nim funguje ale kdyz tam dam ovladac tuten pro vistu tak mi zase nejde vypnout PC jedine ukoncit Windows a vypnout vzadu na zdroji. Neumím anglicky tudíž nevím jak firmu m-audio kontaktovat. Pokud sem lze dát nějakou přílohu mohu sem i hodit nahrávku co mi to s tím ovladačem pro sedmičky dělá. Bohužel novější ovladač na m-audio zatím není
02.mp3
(68.57 KiB) Staženo 246 x
zde jsou dve prilohy

to prskani je hrozny ja doufam ze to bude i u vas nebod se mi stalo ze moje stranky se zobrazují špatně špatně písmenka s diakritikou a jinde to jde normálně a nakonec u mně v internet explorer taky. Tehle problém se zvukem jsem měl i se soundblasterem či jinýma pci kartama ale poté co jsem vyhodil starou TV kartu winfast pvr 2000 xp a dal jsem tam avermedii tak mi to chodí dobře, ale to m-audio pořád zlobí a je to drahá zvukovka za 2100 korun mi to přijde hloupé
Přílohy
Porucha.mp3
(100.41 KiB) Staženo 235 x
Naposledy upravil(a) honzik30 dne 11.01.2011 20:54, celkem upraveno 1 x.
Paris
Rádce

Re: Chyba ovladač m-audio audiophile

Příspěvek od Paris »

honzik30 píše:ten pro 7 to je verze 6 při nahrávání praská a hrozně ten zvuk skřípe a lezou z toho hrozné pazvuky.
nepomohlo by trochu zvetsit buffer? (ASIO/WDM Buffer size)
honzik30

Příspěvek od honzik30 »

to vůbec nereagovalo ale s tím vista driverem to normálně jde ale s tím pro 7 ne přijde mi to jako by ten win7driver měl bufer nastavenej na pevno a nešlo s ním hejbat
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

bohuzel to nemam jak vyzkouset ... W7 mam jen na notebooku a Deltu 2496 mam jen s WXP.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

jeste drobnost: tady: http://forums.m-audio.com/showthread.ph ... -Windows-7 to nekdo resil taky.
honzik30

Příspěvek od honzik30 »

píšou tam dělá to prej nějaký CPU EIST ted ale nevim zda to moje deska asus mx1333 umí zakázat ještě bych mohl zkusit nastavit irq jenže v biosu bývá většinou pci1-pci5 a moje deska má jenom dva pci 1 expres 16x a jeden express 1x ale ani nevím zda má tahle deska nastavitelné irq ale na ten cpu eist se podívám
honzik30

Příspěvek od honzik30 »

já zakázal v biosu co se dalo ale zacalo to blbnout kdyz jsem nechal nastaveny malý bufer na asio a restartoval jsem pc a kdyz jsem to dal zpatky na 512 a resetoval pc je to dobrý ale ještě musím testovat a testovat abych nemlel kraviny PC si často z lidí dělá šprťouchlata. jen mně zaráží ta cena té zvukovky přes 2000 korun nebod zvukovka ma asio hw má midi port ale nemá wavetable syntetizer coz u tak drahe zvukovky nebyva zvykem
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

to je tim, ze to neni bezna PC zvukovka.

pouzivas v nahravacim software ASIO drivery?
honzik30

Příspěvek od honzik30 »

zkoušel jsem několik dní a win7 driver zlobil i s velkým bufferem a asiem ten visťáckej jede dobre akorad se divim ze nelze vypnout zdroj jako by visťáckej ovladač narušoval ACPI
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“