BZZZučák :D - kazoo
Pravidla fóra
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
bzuč, intonuj, vyluzuj, protože ta kazoo ti moduluhe tón, a když foukáš, tak moc tónů nevyloudíš (maximálně se ti zatočí hlavaAlesh píše:jo ktaže když to toho budu dělat bzz bzzz bzz tak to bude bzučet?Boonie píše:nee nefouká......koupil sem si to, vysel z obchodu a nicrikam si jestli to neni rozbyty, ale pak jsem na to přišel.... Musí se do toho jako kdyby zpívat= prostě vydávat nějaky tony jinak to nejde.
Die Hard or Die Home
hh to sem byl na tom stejně...Boonie píše:nee nefouká......koupil sem si to, vysel z obchodu a nicrikam si jestli to neni rozbyty, ale pak jsem na to přišel.... Musí se do toho jako kdyby zpívat= prostě vydávat nějaky tony jinak to nejde.
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Teď už je i v muzikantovi:DDariel píše:Ostravákům - poraďte prosím nějaký obchod, kde najdu kazoo, nikde jsem to neviděl (no, popravdě jsem byl jenom u Střebáka a v Muzikantovi) a pokud možno tak někde kde zároveň seženu i foukací harmoniku
Re: BZZZučák :D - kazoo
To kovový je stejný jak plastový? (myslím tím jestli se na to stejně hraje a zní to stejně)
kovový kazzoo je stejný jako plastový, jen možná bytelnější. Mám obojí a rozdíl ve zvuku prakticky není.MATEJAK píše:To kovový je stejný jak plastový? (myslím tím jestli se na to stejně hraje a zní to stejně)
No a pro ty, kdo nevědí, jak se na to hraje: dělá se do toho tú tú tú a moduluje se při tom hlasem
Naposledy upravil(a) Buldokill dne 9.01.2011 19:53, celkem upraveno 1 x.
Gibson SG-SFWCH
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
No jo, takových, co pamatují, že se hrálo na hřeben s cigaretovým papírkem, už zde as mnoho není... 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
My jsme jako děti hráli na hřeben s hajzlpapírem-tím skládaným, co neutíral, ale rozmazával. Ten zněl nejlípAtkins píše:No jo, takových, co pamatují, že se hrálo na hřeben s cigaretovým papírkem, už zde as mnoho není...
Gibson SG-SFWCH
-
woro90-1
I já. Žváropapír se lepí na hubu, hajzlpapír chytá jedině na p***lBuldokill píše:My jsme jako děti hráli na hřeben s hajzlpapírem-tím skládaným, co neutíral, ale rozmazával. Ten zněl nejlípAtkins píše:No jo, takových, co pamatují, že se hrálo na hřeben s cigaretovým papírkem, už zde as mnoho není...