Ledka

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Dr.Stein

Ledka

Příspěvek od Dr.Stein »

Ahoj! Muzikanti

Na mém zesilovači GK RB1001 mi přestala svítit modrá ledka. Při zapnutí se klasicky zapne červená, ale modrá už nenajede... Dozvěděl jsem se, že to může být podpětím v síti. Co vy na to?
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: Ledka

Příspěvek od aivn86 »

Já teda úplně neznám stavbu komba,.. ale když to teda nesvítí tak jak má. tak kombo normálně hraje? Popřípadě, když do stejné zásuvky zapojíš nějaký jiný spotřebič tak ten funguje?
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Ne, jde o to, že to normálně svítilo. Modře. Ale přestalo i když zesilovač stále hraje...
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
Durin

Příspěvek od Durin »

Dr.Stein píše:Ne, jde o to, že to normálně svítilo. Modře. Ale přestalo i když zesilovač stále hraje...
Nejsem elektrikář, ale jestliže jsi na kombu nezaznamenal žádný rozdíl, tak chyba nemusí být v něm. Třeba se jen posrala ta LEDka a přestala svítit. Když ti v baráku přestane svítit žárovka, tak první co tě napadne neni to, že se ti rozbily elektrické rozvody, ale vyměníš žárovku :mrgreen:
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Tak jsem rozebral zesilovač... a bylo to tak... ikdyž ledka má mít životnost tisíců hodin oproti normální žárovce bylo to v ní. Vypájel jsem ji a na kousky drátů přidělal jinou. Naši, českou... :)
A chuť do hry...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Dr.Stein píše:Tak jsem rozebral zesilovač... a bylo to tak... ikdyž ledka má mít životnost tisíců hodin oproti normální žárovce bylo to v ní. Vypájel jsem ji a na kousky drátů přidělal jinou. Naši, českou... :)
Zase modrou? Měl jsi tam dát kdyžtak jinou a představovat to jako raritu :wink:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Ano, zase modrou. Ale šlo by to udělat tak, že bych jednu fázi překryl druhou a svítila by zeleně ta červená... :D

To se mi ale nelíbilo...:)
A chuť do hry...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“