Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
Doufám a držím palce. Všimnul jsem si, že se chceš zbavit toho Screeming Birda. Hele, pokud nemusíš kvůli finanční tísní, zatím bych se ho nezbavoval. Je to treble booster, s nějakým lampovým aparátem ve vintage stylu (jednokanál bez master volume a gainu) by tě mohl jednou příjemně překvapit. Čím myslíš, že "kreslí" Brian May nebo třeba Tony Iommi (aspoň v ranných Black Sabbath)? Ne zrovna touhle krabičkou, ale taky jsou to jsou/byly treble boostery. Pokud se jí chceš zbavit, měl bych zájem (administrátor promine?), mám EHX LPB-1, která je pro tele a strata asi lepší, ale proč ji nezkusit...Eizor píše:Díky moc, to mi pomůže.![]()
No.. můj aparát je 3 kanál (čistej/ zkreslenej/ solo), takže to moc nevyužiju, ale uvažuju, že to budu zapínat na sola, kde budu hrát krabičkama. Zatím si ho nechám a vyzkouším, protože jsem neměl pořádně čas to všechno vyzkoušet.Fořt píše: Čím myslíš, že "kreslí" Brian May nebo třeba Tony Iommi (aspoň v ranných Black Sabbath)? Ne zrovna touhle krabičkou, ale taky jsou to jsou/byly treble boostery. Pokud se jí chceš zbavit, měl bych zájem (administrátor promine?), mám EHX LPB-1, která je pro tele a strata asi lepší, ale proč ji nezkusit...
EDIT: tak toho Birda si zatím nechám (na sola, který nebudou zkreslený)
Naposledy upravil(a) Eizor dne 13.01.2011 18:33, celkem upraveno 1 x.
tady hraju teď KOSMONOPOL
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:

momentální verze... další krok je pořádný zdroj, mám vyhlídnuto
trochu OT: jak dlouho vydrží baterie v CB?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Axel: co plánuješ? Tu polskou potvoru?
- michal000007
- Kontaktovat uživatele:
Cauvec. mam problem. prave ted v tuto hodinu davam do kupy pedalboard a potreboval bych poradit poradi. mam ladicku, wah, delay(echo), chorus. diky za rychlou odpoved. michal
V tom základní BCG nebo jak to je mi vydržela víc jak týden a ještě měla ščávu.Dark Axel píše: trochu OT: jak dlouho vydrží baterie v CB?
Kytara > wah > chorus > delay > Amp.michal000007 píše:Cauvec. mam problem. prave ted v tuto hodinu davam do kupy pedalboard a potreboval bych poradit poradi. mam ladicku, wah, delay(echo), chorus. diky za rychlou odpoved. michal
Ladička může být kdekoli, radši bych ji dal na konec řetězce, aby její buffer (asi nebude mít true bypass) neovlivňoval kra´bičky před ní. Taky by mohla být připojená na druhý (neefektovaný) výstup chorusu nebo delaye, pokud je nepoužíváš do sterea.
Sorry, oprava, ovlivňovala by krabičky následující za ní.Fořt píše:... neovlivňoval kra´bičky před ní. ..
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Latam: yeah, přesně tu
konkrétně tenhle model
http://www.yankee.net.pl/index.php?page ... t&Itemid=1
Teorge: to by mělo zajímat i tebe
za podle mně dost bezkonkurenční cenu nabízí velmi dobré možnosti
Eizor: cca napůl
takhle řetěz mám víceméně jen nadoma když si chci brnknout do Guitar Rigu
před aparátem to jde Great Destroyer->Rainbow Factory->Crybaby 95Q->Polyphase->DLS
ve smyčce Disaster Transport-> Tremolo->SMMH->RV-3
Teorge: to by mělo zajímat i tebe
Eizor: cca napůl
před aparátem to jde Great Destroyer->Rainbow Factory->Crybaby 95Q->Polyphase->DLS
ve smyčce Disaster Transport-> Tremolo->SMMH->RV-3
a jak to sem dotáhneš? Posílají to do sem?Dark Axel píše:Latam: yeah, přesně tu konkrétně tenhle model
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
u registrace vybíráš z celé škály zemí, takže snad jo... akorát je divný, že u objednávky máš akorát možnost osobního odběru, nebo polské poštyEizor píše:a jak to sem dotáhneš? Posílají to do sem?Dark Axel píše:Latam: yeah, přesně tu konkrétně tenhle model
mimochodem Burgs (youtube) si to třeba myslím nechal poslat do austrálie
já začínám taky vybírat zdroj a uvažuju o smrčkovi 6x10V nebo 8x10V oba stojí 2000kč.Dark Axel píše:u registrace vybíráš z celé škály zemí, takže snad jo... akorát je divný, že u objednávky máš akorát možnost osobního odběru, nebo polské pošty ale předpokládám, že to nebude problém
V čem je ten z Polska lepší?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
si to přečtiEizor píše:já začínám taky vybírat zdroj a uvažuju o smrčkovi 6x10V nebo 8x10V oba stojí 2000kč.Dark Axel píše:u registrace vybíráš z celé škály zemí, takže snad jo... akorát je divný, že u objednávky máš akorát možnost osobního odběru, nebo polské pošty ale předpokládám, že to nebude problém
V čem je ten z Polska lepší?
ty VAC výstupy momentálně nevyužiju, ale tímhle strojem bych snížil počet adaptérů ze čtyř na jeden plus tohle - navíc to má mít izolované výstupy... za ty peníze je to perfektní
nemá smysl porovnávat, jsou to úplně jiné mašiny
Axel: A nejsou 3tisíce trochu moc, když to má "jenom" 5 oddělených sekcí? Za ty prachy bych čekal každý výstup izolovaný. Nebo to špatně chápu?
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já se v té hatmatilce moc neorientuju abych pravdu řekl. Je možný, že ty 9V nejsou izolované, že jsou izolované jen jednotlivé sekce - na druhou stranu i když si vezmu tohle - koukni na ceny konkurence, která mnohdy zdaleka nenabízí takovou variabilituLatam píše:Axel: A nejsou 3tisíce trochu moc, když to má "jenom" 5 oddělených sekcí? Za ty prachy bych čekal každý výstup izolovaný. Nebo to špatně chápu?
mimochodem - pro mně to rozhodně problém není a cena je pro mně velmi schůdná. Momentálně mám na daisychainu digitální delay, ten Disaster Transport a nedělá to žádné problémy
5x9V AC - Kvákadlo, tremolo, dva fuzzy a disaster transport
1x12V/18V pro DLS
1x24V pro Polyphase
plus na daisychainu by zůstal SMMH a RV-3 - jsou oba digitální, čili neočekávám žádné potíže
píšu ještě smrčkovi, ale nemám s ním zrovna perfektní zkušenost
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný board chlape
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote