Blackstar Amplification
Pravidla fóra
-
Teorge
Re: Blackstar Amplification
Jenže Serie One nemají Reverb a ten co mám na zoom G2 mi nějak nesedí, ten zoom už používám jen na rozdělení emulated outputu do obou sluchátek.
-
Teorge
Neměl už někdo možnost vyzkoušet si některý z blackstar efektů (reverb, delay, modulation)?
EDIT: BTW HT-5 Vintage Combo
EDIT: BTW HT-5 Vintage Combo
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Na tom videu to zní skvěle.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
-
Teorge
Tak nám Blackstar nadělil novinky:
Serie One 50
Serie One 104EL34
Serie One 1046L6
a nějaké repra
více zde http://www.blackstaramps.co.uk/products/namm11.html
Ty 104 vypadají zajímavě.
Serie One 50
Serie One 104EL34
Serie One 1046L6
a nějaké repra
více zde http://www.blackstaramps.co.uk/products/namm11.html
Ty 104 vypadají zajímavě.
wou najs ty 104ky
-
Teorge
No jestli ještě udělají Serie One kombo s těmi 2 OD kanály navíc, tak se picnu 
Na YT už přibyla ukázková videa:
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
Teorge
Není to co hraje na začátku té 104 písnička z How not to live your life?
Je tu nejaky Brnak s Blackstarem ze Series One? Pokud ano, tak se mi prosim ozvete.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Zvedavost 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
Teorge
Myslím,že příští sobotu budu "kousek" od Brna, ale ještě nevím, jak na tom budu časově a jestli bych přesvědčil další dva v autě k projížďce
Kdyby jo, tak se ještě tady ozvu.
EDIT: tak se omlouvám, ten kousek se změnil na 170km, musím si opravit znalosti vlastivědy
EDIT: tak se omlouvám, ten kousek se změnil na 170km, musím si opravit znalosti vlastivědy
Konečně (na YT) dobře slyšitelný vliv ISF na zvuk.
Zvuková ukázka je od 1:22.
Zvuková ukázka je od 1:22.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, funguje to jako další ekvalizér. Jinak ta Series One zní velice dobře.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
z vlastni zkusenosti ted mohu rict ze video ma naprostou pravdu 
- Querian
- Bandzone: bandzone.cz/froginfog
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem v hudebninách v HK zkoušel HT 5 a 40. ta 40 je moc pěkne spracovaná, leze z toho velice příjemný zvuk... jak anglický tak americký od jazzu po metálek. U mě nakonec vyhrál 50W Screamer, ale tu HT 5 si koupím na domácí cvičení až budou penízky 
- Johndie
- last.fm: http://www.last.fm/user/Johndie
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johndierocks
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám za sebou několik měsíců zkoušek s HT-5. Hlasitostí bohatě stačí, a to mám zatím jen jeden reprák v boxu. Pravda, čistý zvuk je proti bicím nepoužitelný, kreslí to docela brzo, ale zato na příjemný vintage crunch. Zkreslený kanál tlačí krásně, s hlasitostí od půlky nahoru se dá celkem solidně vyrovnat bicím. Gain stačí bohatě něco přes polovic, leze z toho parádní rockový sound. S přibývajícím gainem přibývá akorát tak šumu, zvuk už se zas tolik nemění. Hodlám si ještě trošku pohrát s ekvalizací a ISF, další postřehy kdyžtak připíšu později. Oproti zvuku na nízké hlasitosti je to nesrovnatelně lepší, fakt si zaslouží pořádně vytavit.
K těm efektům - zní to parádně, až budou peníze tak si určitě pořídím ten delay. Taky se mi líbí HT-Dual, ten časem taky přibude.
A jedna z těch S One 104 asi bude jednou můj hlavní amp, 4 kanály musí stačit na cokoliv a ty vychytávky jako power reduction jsou bomba, jelikož 100W je docela zvěrstvo. Ocenil bych kdyby dali na youtube srovnání obou těch verzí na stejném nastavení, docela by mě zajímal ten rozdíl ve zvuku flašek a jak se na nich projevuje ISF. Pokud vím, tak v ČR ještě nejsou k vyzkoušení.
K těm efektům - zní to parádně, až budou peníze tak si určitě pořídím ten delay. Taky se mi líbí HT-Dual, ten časem taky přibude.
A jedna z těch S One 104 asi bude jednou můj hlavní amp, 4 kanály musí stačit na cokoliv a ty vychytávky jako power reduction jsou bomba, jelikož 100W je docela zvěrstvo. Ocenil bych kdyby dali na youtube srovnání obou těch verzí na stejném nastavení, docela by mě zajímal ten rozdíl ve zvuku flašek a jak se na nich projevuje ISF. Pokud vím, tak v ČR ještě nejsou k vyzkoušení.