to rozhodně, ale já například naprosto zbožňuju melodie ve Fallen Angelluckyduck píše:Diky moc za tuhle recenzi! Album Red patri i k mym nejoblibenejsim a vzdy, kdyz zacne Starless, tak davam volume doprava a necham se proste unaset.. okna vesmiru se oteviraji..jeden z nejlepsich songu, jake znam
Caramba! Stydím seJester píše:A Lark je skřivan, ne že bych teda skřivana od slavíka v reálu poznal.
Tady nejde o moderní sound nebo sound 70. let - poslouchám dost toho "staršího" prog-rocku, například zmínění Camel, SBB či Van der Graaf Generator, z těch ze zlomu sedmdesátek a osmdesátek například Marillion a IQ. Jen prostě ti King Crimson mi nesedli...Abu píše:2 Nero - poslechni si neco od KC z novejsi doby, mozna se ti ten modernejsi sound bude vic libit nez ty veci ze 70.let.
Ale nejsi, je to debata o KC, ani nevím, jestli tady má vlákno. Mně se z těch 80. alb taky líbí spíš jednotlivé věci. Třeba Frame By Frame je nádhera, vůbec nechápu, jak u toho může Belew zpívat. Z Three Of ... mám rád jedinou skladbu, a to je ta titulní.Dark Axel píše: každopádně jsem OT, omlouvám se