Kytarový popruh, řemen, pás...

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Buldokill

Re: Remen

Příspěvek od Buldokill »

MeddlinG píše:Mam jednu otazku, ohledne ORX kozenych remenu. Jak je to u nich s nastavenim delky? Z dostupnych obrazku vidim jen kozeny pas, ale zadne "zarizeni" na nastaveni delky.
Je tam normální přezka na posun a dokonce je obšitá kůží, aby se neodřela kytara. No a navíc je možnost se diomluvit na konkrétní délce řemene pro případ, že bys byl mrňous, nebo dlouhán :wink:
Gibson SG-SFWCH

kombo: Roland Cube

Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

musim se rovnez pridat k dlouhe rade spokojenych uzivatelu ORX remenu, bez kompromisu, proste nejlepsi popruh jaky jsem kdy mohl koupit, k certu se vsemi fendery :D
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
MeddlinG

Příspěvek od MeddlinG »

Ja treba musim rict, ze uvazuju i o tom od Fenderu, designove se mi libi vic nez ty ORX, konkretne tenhle http://kytary.cz/fender-monogramm-strap/HN002463/. Mel by mit spodni stranu podsitou kozenkou, tak by mel byt i pomerne pohodlny- Nejspis ho vyzkousim jako prvni, a kdyz vyhovovat nebude, objednam ten od ORX, ty tri kila uz vem pes...
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

MeddlinGu, nas kytarista v kapele ho ma, stale mu vypadava, takze bez zamku asi ee :|
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Buldokill

Příspěvek od Buldokill »

MeddlinG píše:Ja treba musim rict, ze uvazuju i o tom od Fenderu, designove se mi libi vic nez ty ORX, konkretne tenhle http://kytary.cz/fender-monogramm-strap/HN002463/. Mel by mit spodni stranu podsitou kozenkou, tak by mel byt i pomerne pohodlny- Nejspis ho vyzkousim jako prvni, a kdyz vyhovovat nebude, objednam ten od ORX, ty tri kila uz vem pes...
Já mám ORX a je z obou stran krásná hlaďoučká kůže. A je potřeba se paní Jiříčkové třeba mailem přeptat, co je ze spodu. Na některých je hladká kůže, někde je useň. Záleží, kterej motiv si vybereš. Ale vždycky je s ní dobrá domluva.
Přílohy
IMG_2036.JPG
Gibson SG-SFWCH

kombo: Roland Cube

Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
MLorenzo

Re: Kytarový popruh

Příspěvek od MLorenzo »

Můj ORX má sice kovovou přesku, ale ta je šikovně zakomponována a "obalena" kůží tak, že s lakem kytary nemá kontakt...
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Já mám tu ten http://kytary.cz/perris-leathers-kytaro ... /HN102782/
A ty mrchy ho ještě o kilo slevnili :evil: Ale jinak v pohodě popruh, koupil bych ho klidně znovu.
Jassem

Příspěvek od Jassem »

Zdravím,

chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte kde by se dal sehnat tenhle popruh:

Obrázek
Obrázek

Noela jsem snad ještě neviděl, že by na tom ES333 měl nějaký jiný a příjde mi strašně super :) Nevíte o nějakém třeba podobném? Nic jsem zatím nenašel. Díky
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Hlavně Noel je super :) ... no ale k tématu, myslím, že to bude nějaký na zakázku dělaný :) ... tedy unikátní... Taky některé menší vyrobny (např. jedna osoba vyrábí popruhy jako živnost...) dělají třeba ručně pokaždé jiný popruh...
Jassem

Příspěvek od Jassem »

MLorenzo píše:Hlavně Noel je super :) ... no ale k tématu, myslím, že to bude nějaký na zakázku dělaný :) ... tedy unikátní... Taky některé menší vyrobny (např. jedna osoba vyrábí popruhy jako živnost...) dělají třeba ručně pokaždé jiný popruh...
Jo to je :D lepší než super, nejlepší :wink: ...a třeba nějaký podobný (tzn. hnědý, kožený, široký a zdobený s přeskou), sériově vyráběný?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Se jdi podívat do hudebnin, většinou tam něco podobného visí... Třeba na kytarách.cz vcelku běžně.

Druhou možností je domluvit se u ORXu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jassem

Příspěvek od Jassem »

Nero píše:Se jdi podívat do hudebnin, většinou tam něco podobného visí... Třeba na kytarách.cz vcelku běžně.

Druhou možností je domluvit se u ORXu.
Díky, už jsem rozeslal emaily tak teď už jenom čekat co přijde :D
Andy55

Příspěvek od Andy55 »

Zdravim, prave mi prisel kytarovy popruh od ORX vyrobeny na zakazku a je to vazne delo. Perfektni zpracovani,krasna kuze,vsechno jak ma byt...co chtit vic?
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Jassem píše:Zdravím,

chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte kde by se dal sehnat tenhle popruh: (...fotky...)

Noela jsem snad ještě neviděl, že by na tom ES333 měl nějaký jiný a příjde mi strašně super :) Nevíte o nějakém třeba podobném? Nic jsem zatím nenašel. Díky
Ahoj, vypadl mi po prvním zadání slušně formulovanýho dotazu. Nemyslím, že bys ho standardně sehnal v CZ (teda kdysi ho měli v Amistaru), ale pokud ho chceš moc, tak poslat ze států není přece problém.
Ovšem Noel nepatří mezi chudé muzikanty, takže ani jeho popruh není pro socky, připrav si 165 USD + poštovný.
Najdeš ho třeba u http://www.eldoradostraps.com/ , ale dost podobných výrobců country popruhů ve Státech bude mít v nabídce něco podobnýho.
Možná se něco podobnýho dá sehnat i v Evropě, ale když takovouhle country věc, tak odkud jinud, než z United States of Cowboys.
Obrázek
mlíko

Příspěvek od mlíko »

Ahoj plánuju si pořídit kytaru původně jsem chtěl nákej super strat s FR abych byl více univerzálnější, ale nakonec jsem si vybral "srdcem" :mrgreen: klasický LP bud gibsona studio nebo ltd EC1000 a jelikož jsou to celkem těžký krávy tak nevim jakou tloštku pásu mám zvolit. Momentálně mám na cortovi 5cm levys http://www.levysleathers.com/product;ca ... ather-MSS7 myslíte že bude stačit na pohodlný hraní nebo si mám koupit širší?
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

mlíko píše:Ahoj plánuju si pořídit kytaru původně jsem chtěl nákej super strat s FR abych byl více univerzálnější, ale nakonec jsem si vybral "srdcem" :mrgreen: klasický LP bud gibsona studio nebo ltd EC1000 a jelikož jsou to celkem těžký krávy tak nevim jakou tloštku pásu mám zvolit. Momentálně mám na cortovi 5cm levys http://www.levysleathers.com/product;ca ... ather-MSS7 myslíte že bude stačit na pohodlný hraní nebo si mám koupit širší?
To záleží na tom, jaká jsi citlivka :wink: Zkus a uvidíš.
Kimi

Re: ORX Ručně vyrobený kytarový (patronový) řemen

Příspěvek od Kimi »

jasně
Kytary: Schecter Hellraiser V-1, akustika BaCH, Harley Benton stratocaster
Kombo: Line6 microspider, Peavey Valveking 212
Efekty: Beta aivin overdrive
Trsátka: Dunlop ultex 2.0
paby

Příspěvek od paby »

Já mám v plánu si k nový base (pravděpodobně fender precision) pořídit nějakej novej popruh.. a jelikož mám problém se zádama, (pár měsíců chodim na rehabilitace) tak bych bral v úvahu nějakej koženej širokej.. 6 nebo 7 cm. ale nevim no.. asi to zkončí u nějakýho levnýho popruhu :D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ani kožený popruh nemusí být drahý. Brácha má na baskytaře ten nejlevnější od ORX a ač to není žádná módní záležitost, účel splní dobře. Neklouže vůbec.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
paby

Příspěvek od paby »

mít nějakej takovejdle popruh, jó to by bylo něco.. :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“