Gibson H-90 Kde ho sehnat?
Pravidla fóra
-
Lostomikos
Gibson H-90 Kde ho sehnat?
Mohli byste mi poradit kde seženu tenhle snímač má ho billy joe armstrong tak esik víte kde tak řekněte pls 
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 14.01.2011 22:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto - snímače hardware, příslušenství.
Důvod: Přesunuto - snímače hardware, příslušenství.
Re: Gibson H-90 Kde ho sehnat?
z gibson fóra: odpověď technika na dotaz, zda se H-90 bude dát koupit i jako samostatný snímač bez kytary.
Koneko:
Posted 20 April 2010 - 04:53 AM
Are Gibson ever going to to make their H-90 model pickup available to the public as a single item without having to buy the guitars with them?
Gibson Gear01:
Posted 21 April 2010 - 02:31 AM
At this time, there is no plan to offer them as a replacement part.
Koneko:
Posted 20 April 2010 - 04:53 AM
Are Gibson ever going to to make their H-90 model pickup available to the public as a single item without having to buy the guitars with them?
Gibson Gear01:
Posted 21 April 2010 - 02:31 AM
At this time, there is no plan to offer them as a replacement part.
Macho PRS Custom 24, Epiphone SG Custom Prophecy EX (EMG verze), Peavey Valveking 212 + Vox Satchurator, Vox TimeMachine, ProCo kabeláž a pár dalších efektů
Je prakticky stejně hlučnej jako normální P90ka (moc se to odhlučnění holt nepovedlo). A má horší zvuk.
Prostě zmrvená P90, jako všechny ty pokusy jí "vylepšit".
Radím vykašlat se na to že ho má BJA a když už tak koupit normální p90ku.
Já sice jeden H90 mám
ale na prodej není .. stejně jsem tu 2.cívku ucvak 
Prostě zmrvená P90, jako všechny ty pokusy jí "vylepšit".
Radím vykašlat se na to že ho má BJA a když už tak koupit normální p90ku.
Já sice jeden H90 mám
I´m wheels... movin´wheels
-
Lostomikos
Ale tam se pise že to neni nomal single coil ale ma + druhou schovanou proti odhlučnění tak si myslim že je lepší ae určitě bych si ji prvně vyzkoušel v shopu než bych ji koupil.(me prave jde o ten zvuk aby to bylo melo taky jak green day)
že jako čim víc cívek tim líp?Lostomikos píše:... ale ma + druhou schovanou proti odhlučnění tak si myslim že je lepší ...
http://www.seymourduncan.com/products/e ... p90_stack/ co todle to by se ti nelíbilo?
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Lepší, horší, to je o vkusu. Někomu ta parazitní cívka bude sedět a zlepšovat mu zvuk, druhého bude štvát, a tak si ji uštípne
Musí se to vyzkoušet.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
woro90-1
Zvuku Green Day nedosáhneš tím, že si koupíš stejnou kytaru se stejným snímačem. Musíš mít stejný aparát a stejného kytaristu. Můeš dosáhnout podobného zvuku, a toho dosáhneš i s úplně jinou kytarou s úplně jiným snímačem.