Bach BJB-01

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Jassem

Bach BJB-01

Příspěvek od Jassem »

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat. Má někdo z Vás zkušenosti s touhle kráskou? :wink: Dobré, špatné, nemastné i slané...všechny mě zajímají :wink:

http://www.bachmusik.com/bach-bjb-01-mar-bk-relic_p1254

+ bych se chtěl ještě zeptat trochu OT (ale nechci kvůli tomu zakládat další topic jinde), něco jsem dělal s pickguardem a u toho se mi podařilo si nalomit úplně spodní tenkou vrstvu ze kterých je slepený tak jsem se rozhodl ji dát pryč. Tak se taky stalo, ale u potenciometrů a u vstupu jacku byl právě na tom nejižší plastu přilepený kousek fólie (alobalu), který tím pádem šel taky dolů. Víte o čem mluvím? Musí tam ta fólie být nebo se obejdu i bez ní?

Díky za všechny reakce :wink:
paby

Re: Bach BJB-01

Příspěvek od paby »

Bach dělá celkem slušný baskytary. ale samozřejmě to neni nějakej top. ale spousta lidí má Bacha a jsou spokojení. a tahle vypadá že by mohla bejt taky slušná. když odchytíš dobrej kousek, tak to budou určitě dobře investovaný prachy :) ale samozřejmě počítej s tim že ti to nebude hrát jako nějaká basa za desítky tisíc korun. ale jo.. pokud chytíš dobrej kus, může to bejt fajn basa :wink:
Jassem

Příspěvek od Jassem »

paby píše: ale samozřejmě počítej s tim že ti to nebude hrát jako nějaká basa za desítky tisíc korun. ale jo.. pokud chytíš dobrej kus, může to bejt fajn basa :wink:

To je jasná věc a já si ji samozřejmě uvědomuju :mrgreen: a tu svoji jsem ani nechtěl měnit než jsem narazil na tuhle :) asi v brzké době bude moje peněženka o něco lehčí :twisted: :mrgreen:
rene

Příspěvek od rene »

Je to rozhodně lepší investice než značky typu stagg, dimavery a další klasiky. Jako Americkej Fender to holt neni ale za ty peníze ti to bude hrát líp než většina nástrojů se stejnou cenou.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
paby

Příspěvek od paby »

Můj kámoš si zrovna nedávno chtěl koupit Baskytaru za stejnou cenu jako ty, fakt je pravdou, že bach je do týdle cenový kategorie nejlepší volbou.
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“