Úprava Marshall MG15 DFX
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem v tom narvanýho framuse. Hrál jsem na tu 50W verzi. Dvě hodiny jsem jsem hledal zvuk a stejně to furt znělo extra sračkoidně.Disasterpiece píše:MGcka nejsou spatny... strcit do toho dobrou kytaru tak z toho leze solidny zvuk... zkousel sem toho svyho na tensonu.. stagu, Ibanez a AXL a posledni dve hraji pres to uplne paradne.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úprava Marshall MG15 DFX
Já hraju přes Mg hdfx 100 Hlava+box a jsem apsolutně spokojenej muj spoluhráč má mesu a ty zvuky se nádherně doplnujou.Kytaru mám teda Jacksonku dk2 pro.serie a mg15 si ted chci pořídit na domácí cvičení.
samozdřejmně že to nejsou lampy co si budem povídat ale a nakonec v pomněru k ceně je to víc než slušný né?
samozdřejmně že to nejsou lampy co si budem povídat ale a nakonec v pomněru k ceně je to víc než slušný né?
Asi se fakt doplňujou, to jo.
Ten Marshall je véčko jako prase a Mesa bude hádám hrát spíš ve středech. Úplný puclíky.
A ten poměr cena/výkon je fakt mizerný, to mi věř. Navíc - jestli chceš MG15 na cvičení... Známý má MG30. Taky si to koupil, páč Marshall, že? No a pak to okotlil na plno a shořelo to. Ale proti gustu...
Navíc ta jeho třicítka hraje fakt dost mizerně. Pokud chceš něco na cvičení, měl by sis zkusit zahrát na něco od Rolandu. Jestli se ti líbí zvuk MG15, tak z čehokoliv od nich padneš na p***l. Jsou to fakt dobrý krabičky. A že na tom není napsáno Marshall? Logo nehraje...
A ten poměr cena/výkon je fakt mizerný, to mi věř. Navíc - jestli chceš MG15 na cvičení... Známý má MG30. Taky si to koupil, páč Marshall, že? No a pak to okotlil na plno a shořelo to. Ale proti gustu...
Navíc ta jeho třicítka hraje fakt dost mizerně. Pokud chceš něco na cvičení, měl by sis zkusit zahrát na něco od Rolandu. Jestli se ti líbí zvuk MG15, tak z čehokoliv od nich padneš na p***l. Jsou to fakt dobrý krabičky. A že na tom není napsáno Marshall? Logo nehraje...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Divím se, že vedle té Mesy je to MG vůbec slyšet. Pokud si ji teda spoluhráč umí nastavit...
Každopádně - jestli se ti líbí MG, good for you. Nicméně bych doporučil aspoň vyzkoušet i něco jiného. Pravděpodobně ti to otevře oči.
Každopádně - jestli se ti líbí MG, good for you. Nicméně bych doporučil aspoň vyzkoušet i něco jiného. Pravděpodobně ti to otevře oči.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008