Řeknu k tomu asi tohle - když chci hrát trsátkem po jednom tónu, vezmu si trsátko, když chci vícenásobné brnkutí, tak na pravé ruce mám 5 prstů.Uncle píše:já bych to nesoudil dokud bych to nevyzkoušel.. ale s největší pravděpodobností je to na 3,14čuNero píše:Takže to bude spíš překážet než pomáhatJ.J. píše:Účel tam je popsanej. Brnkne ti to při správným natočení zápěstí každou strunu dvakrát. Pí..vina na ntou.
Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Jaké používáte trsátko???
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Třeba je to nějakej plug-in pro lidi bez prstů nebo pro námořníky s hákem.Nero píše:Řeknu k tomu asi tohle - když chci hrát trsátkem po jednom tónu, vezmu si trsátko, když chci vícenásobné brnkutí, tak na pravé ruce mám 5 prstů.
Já jsem tak koukal s jakými trsadlami hrajou různí kytaristi a dovedlo mě to k tomu zkusit hodně tvrdé. Na doporučení jsem si koupil od Dunlopu Delriny 2mm. Chvíli jsem si zvykal ale teď už bych asi neměnil. Neutíká mi pod rukou a všechno to mám nádherně pod kontrolou! A zní i o dost jinak než klasika Tortexy. Je dělané z takového klouzavějšího materiálu a mě se to líbí víc. Pohodlněji se mi s ním hraje. Tady asi neexistuje nic univerzálního, každýmu sedí neco jiného. Doporučuji ale všem tu dvojku vyzkoušet, vyhodit ho můžete vždycky 
-
woro90-1
Materiál je stejný, liší se povrchová úprava.Janekzz píše:Je dělané z takového klouzavějšího materiálu a mě se to líbí víc.
aha, to jsem nevěděl...
Mě se s ním hraje lépe, přijde mi, že zvuk je takový kulatější. Tortex ho má takový špičatý narozdíl od toho Delrinu... Ale na tortexy jsem hrál dlouho, i teď si ho někdy vezmu, protože jich ještě pár mám...
Mě se s ním hraje lépe, přijde mi, že zvuk je takový kulatější. Tortex ho má takový špičatý narozdíl od toho Delrinu... Ale na tortexy jsem hrál dlouho, i teď si ho někdy vezmu, protože jich ještě pár mám...
tak po pár hodinách odohratých s Dunlop Jazz III som dospel k názoru že som našiel svoje "pick of destiny"
velmi dobre sa mi s nim hraju aj relativne pomale aj rychlejsie veci

ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
- ...EDGE...
Ne. Trsatko se bud ztrati, uhraje k smrti, nebo se nekomu daruje.Janekzz píše:Doporučuji ale všem tu dvojku vyzkoušet, vyhodit ho můžete vždycky
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Osobně najdu využití pro jakékoliv trsátko do 1.0mm. Z poslední doby se mi ale dost zalíbilo Brain 0.88mm (černé), protože díky dobře drží.
"Lots of people talk and few of them know..."
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
S tím jsem jeden čas hodně dlouho hrával, ani už nevím proč prošlo změnou, asi moc měké...Slimy píše:Z poslední doby se mi ale dost zalíbilo Brain 0.88mm (černé), protože díky dobře drží.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:

Vlevo Dunlop 2.0 na akustiku s antiklouzací úpravou a to v pravo mám na elektriku, ale vážně netušim co je to zač ... To je zachráněný před vyhozenim po jednom kytaristovi
Mě se ty nový trsátka prostě nelíběj když nejsou pořádně zahraný
Naposledy upravil(a) jakub.kubaaa dne 16.01.2011 13:07, celkem upraveno 2 x.
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Damn! Tam mělo být "díky povrchové úpravě dobře drží" ... kam to zmizelo? Kdo víSUK píše:Myslim si, ze neni zacSlimy píše:díky
jakub.kubaaa: nedokážu si představit jak nahovno se ti s tím musí hrát.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se mi s tim hrálo na h***o tak s tim nehraju.... A z čeho usuzuješ že se s tim vůbec na h***o musí hrát?Flajtr píše:jakub.kubaaa: nedokážu si představit jak nahovno se ti s tím musí hrát.
Protože sám dost často hraju na sjetý trsátka, protože jsem lenošnej zajet si pro nový, a když si to nový vezmu tak je to sakra rozdíl. Ale když ti to vyhovuje tak ok, jen se mi moc nechce věřitjakub.kubaaa píše:Kdyby se mi s tim hrálo na h***o tak s tim nehraju.... A z čeho usuzuješ že se s tim vůbec na h***o musí hrát?Flajtr píše:jakub.kubaaa: nedokážu si představit jak nahovno se ti s tím musí hrát.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Já mezi tim nevidim moc rozdíl... Nový je akorát nesjetý a nepoškrábaný... Mě sjetý vyhovuje, protože to neni tak ostrý a prostě je to zajetý... Ale fakt že každýmu asi vyhovujou jiný věci ...Flajtr píše:Protože sám dost často hraju na sjetý trsátka, protože jsem lenošnej zajet si pro nový, a když si to nový vezmu tak je to sakra rozdíl. Ale když ti to vyhovuje tak ok, jen se mi moc nechce věřitjakub.kubaaa píše:Kdyby se mi s tim hrálo na h***o tak s tim nehraju.... A z čeho usuzuješ že se s tim vůbec na h***o musí hrát?Flajtr píše:jakub.kubaaa: nedokážu si představit jak nahovno se ti s tím musí hrát.
Jinak se chci zeptat jestli někdo neví kde se daj v Praze sehnat Brain trsátka, jedno sem ztratil dávno a bylo to trsátko se kterym jsem byl hrozně moc spokojenej... Akorát jsem je nikde neviděl prodávat...
Mívali je na Jungmannově náměstí, ale nevim, jestli se tam ještě prodávaj', protože jsem tam nebyl snad milion let...jakub.kubaaa píše:Jinak se chci zeptat jestli někdo neví kde se daj v Praze sehnat Brain trsátka, jedno sem ztratil dávno a bylo to trsátko se kterym jsem byl hrozně moc spokojenej... Akorát jsem je nikde neviděl prodávat...
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Já nedávno kupoval Brainy v Audioteku. Měli tam všechny velikosti 
-
woro90-1
Pokud by nebyly k sehnání v Praze, můžu přivézt z Litoměřic, Suchomel jich má vždycky dobré zásoby.
Mně jazzové Fendery také vyhovují trochu zajeté. Ale ten celuloidový Martin, nebo co to je, je slušný dezolát
Mně jazzové Fendery také vyhovují trochu zajeté. Ale ten celuloidový Martin, nebo co to je, je slušný dezolát
Naposledy upravil(a) woro90-1 dne 16.01.2011 16:03, celkem upraveno 1 x.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc všem, omrknu a kdyby neměli tak ti napíšu zprávu ...