Toto je diskuze k recenzi recenze-alb-f60/ion-immaculada-2010-t23310.html
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Íon - Immaculada (2010) - diskuze
Jsem rád, že se líbí. Doporučuju sehnat si i desku Madre, Protegenos - zní přece jen malinko jinak, je malinko ambientnější (celkově mají skladby blíže třeba k tracku Immaculada než například Adoration), ale i tak velmi zajímavá.
Loreenu McKennitt neznám, byť mi něco hodně daleko vzadu v hlavě říká, že jsem to jméno už někdy slyšel. Ale za boha si ji s ničím nespojím.
Loreenu McKennitt neznám, byť mi něco hodně daleko vzadu v hlavě říká, že jsem to jméno už někdy slyšel. Ale za boha si ji s ničím nespojím.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tak já si to píšu do deníčku. Už jsem těch recenzí nasliboval tolik, že fakt nevím, kdy je budu psát.Nero píše: Loreenu McKennitt neznám, byť mi něco hodně daleko vzadu v hlavě říká, že jsem to jméno už někdy slyšel. Ale za boha si ji s ničím nespojím.
Ona používá taky hodně orientálních nástrojů a v některých pasážích mi ji to připomnělo.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hmm, tak jestli ti ji to připomnělo, tak to jistě bude kvalitní hudba
Budu se těšit na recenzi. Ohledně kvanta slíbených recenzí jsme na tom hodně podobně. Akorát mám skoro dojem, že si v této sekci vystačíme tak ve 4, maximálně 5 lidech 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No na to už jsem si nějak zvykl.Nero píše: Akorát mám skoro dojem, že si v této sekci vystačíme tak ve 4, maximálně 5 lidech