Taylor Big Baby
Pravidla fóra
- ...EDGE...
Re: Taylor Big Baby
Urcite hlavne vyzkousej i jine styly malych kytar: Grand concert, grand auditorium, atd.
Zdarec,
já tu Baby Taylor mám.Je to kytara 1/2 velikosti,tzn 87 cm se stadartním Taylorovským hmatníkem 42,9mm.Má to míň basů,ale ten zvuk je výbornej.Největší výhoda je,že se vleze do baťohu
já tu Baby Taylor mám.Je to kytara 1/2 velikosti,tzn 87 cm se stadartním Taylorovským hmatníkem 42,9mm.Má to míň basů,ale ten zvuk je výbornej.Největší výhoda je,že se vleze do baťohu
Furch S 23 SF
Furch OM 33 SR
Furch Yellow Plus CP 9 strings
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
-
boycalledtrash
Fakt pooloviční a přitom stejně širokej hmatník??? Achjomacantini píše:Zdarec,
Naprosto nechápu na co by ti byl ještě užší hmatník.Tohle je úplně standartní šířka.Když ji na chalupě pujčím
své neteři,které je 7 let,tak je na ni v pohodě schopna zahrát.
své neteři,které je 7 let,tak je na ni v pohodě schopna zahrát.
Furch S 23 SF
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
-
boycalledtrash
Na hraní palcem... např blbosti jako (10)(12)(12)(10)(9)(0). Jasně, sou to kraviny, ale proč ne že...
No.. a já to prostě čistě nezahraju, mám menší prsty. Ale i obyčejný Fko s palcem mi dělá trochu problém
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Menší prsty jsou tak častá výmluva, že to snad začnu věřit
Máš snad menší prsty než sedmiletá japonka hrající s přehledem na dospělý nástroj?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
No, abych řekl pravdu, moc to s těmi menšími prsty nechápu. Já osobně mám krátké a tlusté prsty a spíše řeším co nejširší krk. Vyhovuje mi celkem těch 45mm na Furchovi. Mám i Tensona, kde je krk na nuláku asi 39mm a na to nezahraju skoro nic, protože se opírám o vedlejší struny, prostě tam místo není. A kratší prsty asi na šířku hmatníku nemají moc vliv, spíše je problém chytit akord přes 4 pražce. Mé krátké prsty se cítí dobře na klasické kytaře, a tam je krk ještě širší. Tak užší krk bych asi moc neřešil. Ale každému vyhovuje něco jiného, tady bude každá rada drahá.
-
boycalledtrash
Já samozřejmě souhlasim se všim co tu bylo řečeno a uznávám že moje požadavky jsou malicherné
Jen mě prostě napadlo že řešením by mohl být uzší krk. Myslím pro to hraní palcem. Tak či onak, dík za všecky názory
- ...EDGE...
Taky zalezi dost na profilu krku. I se stejnou sirkou muzou byt dva krky uplne jine.