to bude preznaceny Medeli.
http://www.medeli.com.hk/products/sp/sp-5500.html
Výběr digitální piana
Pravidla fóra
Re: Výběr digitální piana
Aha, vypadá to tak, no. Předpokládám tedy, že to bude mít i shodné zvuky s těmi v Thomannu. No nic, nejspíš si koupím ty Yamahy DGX-630/640.
-
prdik@email.cz
Jsem na tom uplně stejně jako ty.Začínám a nevím čím.Muj budoucí lektro mi radil taky pravě Yamahu 640,ne 630 ta je prý značně horší.Mě se líbí Arius 161.Chystám se na ně jít zitra podívat.
V podstatě ano, problém je stejný, akorát já nezačínám, jen potřebuju konečně (po 2 - 3 letech) nahradit keyboard piánem
, ale nemám moc peněz a nechce se mi čekat na letní prázdniny, až si seženu nějakou brigádu. 
No jestli ti stačí digi piano bez vymožeností tak bych bral tu Yamahu P 95, mělo by to být na klavír stejný jako ty z řady DGX ale ušetříš několik tisíc za cinkrlátka
Nebo zkus Casio PX-130 / Korg SP-170, oni jsou tyhle základní modely tak nějak funkcema i cenově (jen Korg je trochu levnější) na jedno brdo, takže záleží co ti sedne... měl jsem stejný dilema (něco na simulaci klavíru, podobnej rozpočet), vybral jsem si Casia a zatím nelituju
Nebo zkus Casio PX-130 / Korg SP-170, oni jsou tyhle základní modely tak nějak funkcema i cenově (jen Korg je trochu levnější) na jedno brdo, takže záleží co ti sedne... měl jsem stejný dilema (něco na simulaci klavíru, podobnej rozpočet), vybral jsem si Casia a zatím nelituju
Počátek - sychravé dopoledne 10. dubna 2010 --- 1. (soukromá) hodina - 2. července 2010
R.I.P. Yamaha PSR-E313 --- welcome Casio PX-130
R.I.P. Yamaha PSR-E313 --- welcome Casio PX-130
-
the_miracle
Řeším to samé... Co starší P85? Blbě se shání, ale dá se kolem 10000,-. Teď byla na aukru P80, která nemá vestavěné repro, ale jelikož to bylo kousek od nás, byl jsem si ji zkusit a byla super. Jenže se vydražila přes 15000,-... Ten Thomann SP-5500 jsem zkoušel a přišel mi velmi podobný k Casiu CDP-200R, řekl bych, že je to takový mix. kláves a stage piána. Ale zajímaly by mě ty zkušenosti s Korgem 170 a Casiem PX130 v porovnání s tou P95/P85.