Kytara - metal okolo 7 000,- nová

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Kytara - metal okolo 7 000,- nová

Příspěvek od Nero »

Osobně bych taky šel do Washe...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Já bych šel do Corta
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Já bych bral Washe, protože nemam rad HZtka.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

ja osobne vice verim tomu Washburnu, uz jenom kdyz si porovnam renome znacek, tak americky pristup je trochu vice o feelingu

asi je rozhodnuto, dekuju vsem za nazory :) pripadne to tu muzem nechat jeste chvili otevrene, abych mohl pripadne podat nejakou malou recenzi a prvni dojmy
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Kosak píše:ja osobne vice verim tomu Washburnu, uz jenom kdyz si porovnam renome znacek, tak americky pristup je trochu vice o feelingu
No, já bych čekal, že ty kytary sekají jako Baťa cvičky ne zrovna přestárlí asiaté v jedné fabrice na pořádně dlouhé směně a je jim šuma fuk, jestli dělají Corta nebo Washe.

Třeba ne.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

uz je to aspon americka "receptura", i kdyz to podle me bude jasna indonesie, kdezto korejec je porad korejec
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
shmootik

Příspěvek od shmootik »

Kosak píše:uz je to aspon americka "receptura", i kdyz to podle me bude jasna indonesie, kdezto korejec je porad korejec
Obrázek to je jako kdybys řek že epiphone za 5k musí bejt zaručeně lepší než fokus-h za 5k, protože fokusy se vyráběj podle českejch specifikací. nemluvě o tom že američani ty kytary uměj zmrskat uplně strejně jako asiati.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

tru, spatne jsem to napsal :D

ty kytary budou priblizne stejne na urovni, ted uz to jsou vicemene subjektivni poznatky, za me v tomto vyhrava washburn
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

A nechtěl by sis na ně třeba místo okecávání jít zahrát, abys měl tu teorii podloženou fakty? :arrow:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

tam a zpatky bych to mel asi 1000km, takze asi zustanu u okecavani :D
bazmekgrat

Příspěvek od bazmekgrat »

aj tak je to uplne jedno ktoru kupis je to cca to iste
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
frytol

Příspěvek od frytol »

Za mě Cortku. Už jednou jsem jí doporučil kamarádovi a nemůže si jí vynachválit. Je to celkem pěkná kytara, hezky sedne do ruky, má fajn tělo, který jde pěkně pod ruku. Nevidim v ní sebemenší problem.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Kosak píše:uz je to aspon americka "receptura", i kdyz to podle me bude jasna indonesie, kdezto korejec je porad korejec
radsi korejce, nez tudle "americkou recepturu"...
reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

Ahoj
nevim jestli me nekdo uz nepredbehl s timhle ale osobne bych ti mohl za tyhle prachy doporucit toto http://www.music-city.cz/schecter-elekt ... 10772.html protoze ji sam vlatnim a jsem velice nejvice spokojenej :)
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

volba nakonec padla na Cort KX1Q, cisty kanal dosti prijemny, po rozepnuti nastala nirvana, kombinace lepeny krk + mahagon mi strasne pripominala lp zvuk, takovy prijemny kremovy sound

potom jsem prepl na trochu zkresleni s nejakymi efekty a dostal jsem to, co bylo od kytary ocekavano, nekompromisni rezany moderni zvuk, trochu mi akorat chybely vysky, nic tak zasadniho, rozepnute snimace dostaly takovy divny nadech (nerikam ze spatny, ale vic se to rozepinani hodi na cisty kanal)

zpracovanim me korejska prace potesila, sice jsem necekal zadny propadak i tak, ale par kosmetickych chybicek by se prece jen naslo, naopak muzu vyzdvihnout, ze nastroj je velmi lehky a zatim ladi perfektne

budu ji predavat s tezkym srdcem :(
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak důležité je, zda máš ten pocit, že jsi nevybral špatně :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“