po tom co sem v sobotu na koncertě viděl úplně "odvázaného" (spíš síleného
Sedíte, stojíte, chodíte, skáčete, tančíte?
Případně napadá vás nějaký slavný basák, kterým jste se někdy nechali inspirovat ?
Na pódiu je nejlepší TrujilloJassem píše: Případně napadá vás nějaký slavný basák, kterým jste se někdy nechali inspirovat ?

presne tak, ac bych rad rekl ze zalezi jenom a jenom na hudbe, tak ve skutecnosti to tak neni...Nesst píše:Včera jsem byl na koncertě a hráli tam nějací punkáči, kde basák celou dobu stál v úplně stejné (navíc velmi divné) poloze. Po dvou písničkách, jsem šel na bar, protože ač hudba byla poměrně dost dobrá, tak se na tu kapelu prostě nedalo dívat...
Nejlepší... no, možná - po MardošoviLahvaczek píše:Nejlepší podiový tričky má stejně Flea !

Náhodou dokud je to Y dostatečně tvrdé nebo dokonce krutopřísné, je to naprosto fpohoDJmanasek píše:Já si myslím, že hodně záleží na stylu hudby a na prostředí, kde ten basák je, aby člověk v jazzrockové kapele dělal salta a skákal do lidí, vypadá to divně, stejně tak vypadá divně, když metalák stojí jak tvrdé Y
Přesně tak, například kdyby to byl opravdu krutý metalista, tak by měl mít pořádné brnění, dostatečně okované boty (ne-li rovnou celoocelové) a obouruční meč a díky tomu by mu nezbývalo nic jiného než stát jako Y.woro90-1 píše:Náhodou dokud je to Y dostatečně tvrdé nebo dokonce krutopřísné, je to naprosto fpohoDJmanasek píše:Já si myslím, že hodně záleží na stylu hudby a na prostředí, kde ten basák je, aby člověk v jazzrockové kapele dělal salta a skákal do lidí, vypadá to divně, stejně tak vypadá divně, když metalák stojí jak tvrdé Y
joo to je pecka!Durin píše:S tím drakem mi připomínáte takový ten příběh, co udělá který metalista, aby zabil draka a zachránil princeznu![]()
Třeba Progressive metal: Metalista přijede s kytarou a zahraje 26 minutové sólo. Drak se z nudy zabije sám. Metalista dorazí do princezniny ložnice, zahraje další sólo s použitím všech technik a melodií, které se naučil v posledním roce na konzervatoři. Princezna uteče a vydá se hledat heavy-metalistu.