Co říkáte na Gibson LP junior 1958 na punkrock?
Pravidla fóra
-
Lostomikos
Co říkáte na Gibson LP junior 1958 na punkrock?
Zajímal by mě váš nazor na tuto kytaru.diky za každou odpověd
Re: Co říkáte na Gibson LP junior 1958 na punkrock?
jestli myslis tohle http://kytary.cz/gibson-les-paul-junior-1958/HN107600/ tak uplne s klidem, palec nahoru. akorat bacha na brum pri hodne velkym mnozstvi gainu.
docela by me to zajimalo, ta cena je super. mel to nekdo v ruce? navic vidim dobre ze to ma laditelnej stoptail?
docela by me to zajimalo, ta cena je super. mel to nekdo v ruce? navic vidim dobre ze to ma laditelnej stoptail?
podle toho co jsem o ní slyšel by neměl být problém. a jestli se nemýlim, tak na LP junior hraje i zpěvák z Green Day.
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Ten stoptail vypadá, jako kdyby si s tím někdo hrál na Zakka Wylda s ToM, akorát s tímhle se dostane k nepříjemné skutečnosti, že nebude fungovat ani ta fixní kompenzace oktáv co to má... prostě jsou tam daný struny z druhé strany a přetočený přes hřbet kobylky, laditelný to není.
-
woro90-1
Ale je. Dvěma červíky zezadu. A to stačí. Problém to je pouze u strun výrazně se odlišujících od typické sady nebo u opředeného G. Pak je nutné kobylku vyměnit za takovouto:mycountry píše:Ten stoptail vypadá, jako kdyby si s tím někdo hrál na Zakka Wylda s ToM, akorát s tímhle se dostane k nepříjemné skutečnosti, že nebude fungovat ani ta fixní kompenzace oktáv co to má... prostě jsou tam daný struny z druhé strany a přetočený přes hřbet kobylky, laditelný to není.

nebo

Sakra, svrbí mě peněženka.
Naštěstí je prázdná...
Naštěstí je prázdná...
-
Lostomikos
Jo myslim akorat v bilemKinx píše:jestli myslis tohle http://kytary.cz/gibson-les-paul-junior-1958/HN107600/ tak uplne s klidem, palec nahoru. akorat bacha na brum pri hodne velkym mnozstvi gainu.
-
Lostomikos
No na takovou hraje jenže ji ma pro sebe vylepsenou - snimače H-90 (slysel sem ze sou pry zhe ale na******),potom narozdil od 1958 juniora ma ploší a tenší krk jinak tam toho o moc víc nenípaby píše:podle toho co jsem o ní slyšel by neměl být problém. a jestli se nemýlim, tak na LP junior hraje i zpěvák z Green Day.
-
Lostomikos
Jako říkaš že bych musel vyměnit kobylky (já sem teprv začátečník v takovýhlech věcech tak na mě berte ohledyworo90-1 píše:Ale je. Dvěma červíky zezadu. A to stačí. Problém to je pouze u strun výrazně se odlišujících od typické sady nebo u opředeného G. Pak je nutné kobylku vyměnit za takovouto:mycountry píše:Ten stoptail vypadá, jako kdyby si s tím někdo hrál na Zakka Wylda s ToM, akorát s tímhle se dostane k nepříjemné skutečnosti, že nebude fungovat ani ta fixní kompenzace oktáv co to má... prostě jsou tam daný struny z druhé strany a přetočený přes hřbet kobylky, laditelný to není.
nebo
-
woro90-1
Jsi začátečník, ale máš snad nějakou vadu, která ti znemožňuje pořádně si přečíst, co jsem napsal? Ta kobylka je v pohodě pro většinu běžných strun a běžné ladění.
vcera jsem ji drzel v rukou v music city, bohuzel jsem si ji mohl vyzkouset jen na sucho, coz osobne nepovazuju za moc relevnantni dojem
nicmene prekvapilo me ze na sucho znela vyrovnane po celym hmatniku (mozna trochu slabsi cca v pulce krku na strune A? bez zapojeni to nejde moc soudit), sustain taky velmi slusny. hrany prazcu na kraji hmatniku byly nezabrouseny, prislo mi ze dost lezou a pri rychlych pohybech to bylo neprijemne (ze by krk jeste po dokonceni pracoval, jak se to deje obcas u tech nejlevnejsich zacatecnickych?). jinak zpracovani dobry. taky trochu neladila za dvanactym prazcem na tenkych strunach, snad by to slo spravit jen dotazenim na jedne strane stoptailu aby se tam nemusel cpat ten laditelny. doufam ze mi nekdy az budu zas v praze zbyde cas a zahraju si na ni pres aparat, za 13 taliru (v kytarach) bych mel celkem jasno kdyby hrala dobre, i s predpokladanyma investicema na zabrouseni prazcu a pripadnou vymenu stoptailu.
Kinx píše: ..jen na sucho, coz osobne nepovazuju za moc relevantni dojem![]()
I´m wheels... movin´wheels