Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
arcilucifer

Re: Vaše sny

Příspěvek od arcilucifer »

slimy na auto se vykasli,pokud ho nepotrebujes k praci, tak to zvaz radsi dvakrat. je to ta nejpekelnejsi investice. dobre vim co mluvim, jenom v benzinu spalim za rok jednoho peknyho customa.. :evil:
z kytary budes mit vetsi radost. :D
mlíko

Příspěvek od mlíko »

Tak mě by se líbil gibson LP custom v tý arktický bílí se zlatym HW, pak třeba ESP ec s floydem a EMG dále fendera am. special strata HSS v černý :mrgreen: a nakonec náký pěkný tele a MESU dual ref. a ENGLA special edition náky krabky fanynky v černém : :mrgreen: a jsu spokojený :D
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
impact

Příspěvek od impact »

arcilucifer píše:slimy na auto se vykasli,pokud ho nepotrebujes k praci, tak to zvaz radsi dvakrat. je to ta nejpekelnejsi investice. dobre vim co mluvim, jenom v benzinu spalim za rok jednoho peknyho customa.. :evil:

jj, benzín, pojistka, údržba, pěkně to naskakuje...

ale ten řidičák, ten si udělej, protože ten pořád jen zdražuje a bude se ti hodit...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Když nad tím tak přemýšlím, asi (co se týče kytar) podvědomě sním o tom, mít doma pohromadě všechny staré typy od Fenderu - Esquire, aspoň jedno tele, minimálně dva straty, Duo-Sonic (Musicmaster není nutný), Jazzmaster, Jaguar, (možná by se vešel i jeden Mustang); '51 Precision Bass, '57 Precision Bass, Jazz Bass; Champ, Deluxe, Bassman, Bandmaster; vešel by se i jeden dvojitý Stringmaster. A navrch Mosrite Sidejack, Gibson '58 Flying V a libovolný Harmony Stratotone. A mít to kam dát, nemuset kvůli tomu hladovět, mít na to čas a pochopení milované ženy, a nemít jiný důvod nepořizovat si další než že bych na to nestíhal hrát.
mlíko

Příspěvek od mlíko »

woro90-1 píše:Když nad tím tak přemýšlím, asi (co se týče kytar) podvědomě sním o tom, mít doma pohromadě všechny staré typy od Fenderu - Esquire, aspoň jedno tele, minimálně dva straty, Duo-Sonic (Musicmaster není nutný), Jazzmaster, Jaguar, (možná by se vešel i jeden Mustang); '51 Precision Bass, '57 Precision Bass, Jazz Bass; Champ, Deluxe, Bassman, Bandmaster; vešel by se i jeden dvojitý Stringmaster. A navrch Mosrite Sidejack, Gibson '58 Flying V a libovolný Harmony Stratotone. A mít to kam dát, nemuset kvůli tomu hladovět, mít na to čas a pochopení milované ženy, a nemít jiný důvod nepořizovat si další než že bych na to nestíhal hrát.
Je vidět že jsi skromný :mrgreen:
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
Slimy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slimy »

arcilucifer a impact - fakt o tom dost uvažuju. Auto snad potřebovat nebudu, ale řidičák se mi bude hodit (v práci občas jezdíme na čtyřkolkách).

Fakt by mi to udělalo x krát větší radost mít doma R8 Iced Tea (ale litoval bych jí - ta kytara bude trpět než se naučím alespoň obstojně hrát vzhledem k nástroji)...
... on je to takový můj sen - brzo koupit kytaru, která by mi vydržela celý život a hrála ultimátně (byť jen pro mě, byť jen mím zkresleným pohledem) a vědět, že to, co jsem chtěl mám doma. Já už totiž o "svém zvuku" mám jasnou představu a nepředpokládám, že bych od něj nějak ustoupil.

Ale tak i tak předpokládám, že experimentovat budu i nadále. Spíš jen ze zvědavosti.
"Lots of people talk and few of them know..."
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

V poslední době jsem to přehodnotil a chci Jackson custom shop Rhoadse :) A jak je u mě zvykem, bude to komplet javor :)
Die Hard or Die Home
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

můj nesplnitelný sen je vlastnit všechny ( tuším 4 ) Icemany s grafikami Vartana Malakiana :)
mlíko

Příspěvek od mlíko »

Rocky_MK píše:můj nesplnitelný sen je vlastnit všechny ( tuším 4 ) Icemany s grafikami Vartana Malakiana :)
jo mě by stačila i jedna :mrgreen: to je jediná ibanez na kterou bych šáh :mrgreen:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

impact píše:
arcilucifer píše:slimy na auto se vykasli,pokud ho nepotrebujes k praci, tak to zvaz radsi dvakrat. je to ta nejpekelnejsi investice. dobre vim co mluvim, jenom v benzinu spalim za rok jednoho peknyho customa.. :evil:

jj, benzín, pojistka, údržba, pěkně to naskakuje...

ale ten řidičák, ten si udělej, protože ten pořád jen zdražuje a bude se ti hodit...
vítej zpět! :)

Můj sen? Momentálně bych přivítal ty peníze co bych měl mít až na podzim... je blbý, že ačkoliv vím, že je případně chci dát do kytary, vůbec nevím do jaké :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

To tygrované LP od bacha co mají u Brauna.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Demilich

Příspěvek od Demilich »

tadeasp píše:To tygrované LP od bacha co mají u Brauna.
Kytaru od Bach máš jako sen? Ty teda míříš proklatě nízko :lol: Co já hrál na Bachovku, vždycky to byl průser. Jen jedna kytara od nich mě zaujala a to sice celomahagonové tele, co mají u Brauna. Ale to ne kvůli hratelnosti (zádolam), ani zvuku (kekel z pekel), ale kvůli použitelnosti jako těžký kyj. :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

Můj prrozatimní sen je VOX AC30C2 nebo VOX AC30C2X (ale spíš X)
Obrázek

myslíte že má cenu si připlatit? Tady bych ho nekupoval, spíš dovoz z USA... ale až budou peníze :(
tady hraju teď KOSMONOPOL
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne :lol: :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Demilich píše:
Kytaru od Bach máš jako sen? Ty teda míříš proklatě nízko :lol: Co já hrál na Bachovku, vždycky to byl průser. Jen jedna kytara od nich mě zaujala a to sice celomahagonové tele, co mají u Brauna. Ale to ne kvůli hratelnosti (zádolam), ani zvuku (kekel z pekel), ale kvůli použitelnosti jako těžký kyj. :lol:
Demi, taky vím, že ty Bachy jsou průserové.Ale ta ,která tam je dokonce hraje.Jak na čistém tka i zkresleném kanaálu je to super. A hlavně teď je to splnitelný sen. Opravdu doporučuju vyzkoušet.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

MrB14ck píše:joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne :lol: :lol:
tak já teď taky ne, spíš hodně do budoucna :| spíš bych chtěl vědět ty rozdíly a jestli se vyplatí koupit ten s těma blue alnicama
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Eizor píše:
MrB14ck píše:joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne :lol: :lol:
tak já teď taky ne, spíš hodně do budoucna :| spíš bych chtěl vědět ty rozdíly a jestli se vyplatí koupit ten s těma blue alnicama
jestli chceš znát můj názor tak já bych do toho hodil nějaké webery alnico nebo tak něco - přijde mi že celestiony mají celkově dost kanální zvuk (i když ty alnica asi ze všech celestionů nejlepší :lol: )
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Demilich

Příspěvek od Demilich »

tadeasp píše:
Demilich píše:
Demi, taky vím, že ty Bachy jsou průserové.Ale ta ,která tam je dokonce hraje.Jak na čistém tka i zkresleném kanaálu je to super. A hlavně teď je to splnitelný sen. Opravdu doporučuju vyzkoušet.
Tož jak tam máš přímo už olíznutý kousek, tak to jde značka stranou :-) Ale já to měl taky tak jednou. Půl roku jsem snil o tamějším bílém véčku Cort, až jsem pak koupil sedmu z bazáče, což se potvrdilo jako velice dobré rozhodnutí - a bylo to ze dne na den :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

MrB14ck píše:
Eizor píše:
jestli chceš znát můj názor tak já bych do toho hodil nějaké webery alnico nebo tak něco - přijde mi že celestiony mají celkově dost kanální zvuk (i když ty alnica asi ze všech celestionů nejlepší :lol: )
kanální zvuk... :lol: Já měl na Laney 120 celestiony 65.. to je čína a hrůza.. to je kanální. Teď mám na Marshallovi jeden celestion a hraje pěkně :)
panedge

Příspěvek od panedge »

MrB14ck píše:
Eizor píše:
Zahraj si na AC 30CC2X s blue alnicama a pujdeš do kolen ty kanále :lol:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“