Peavey Valveking 100W Head

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

celý prázdniny sem na to šetřil a pak nekdo napíše že to haraje jako trandák ??? :D :D je to paradox když nějakýmu kámarádovy co na kytaru nehraje řeknu že sem dal jenom za zesiloveč 12 tisíc tak ne mě kouká jak z jara ,a t´uká si na čelo , přitom ve svetě hudebním to nejsou žádný peníze
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
noc33

Příspěvek od noc33 »

To máte fuk, já mám laney vc a o něm maples taky říká, že to je lejno smradlavý, přitom si ho lidi chválej, třeba v našich časopisech(music store a muzikus) z mesy zase tak neuchcávaj(poměr cena-kvalita), jo pěkně se na to kouká, to jo, ale ten jejich plech na některých hlavách je stašnej...já osobně bych chtěl marshall hand wired, ten 20wataový...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Laney VC mám naopak rád. nelíbí se mi LC.
hele ty si šetříš celý prázdniny:D no to je hezký, víš ono se řiká, že se vyplatí počkat. a vyplatilo a já jsem svoje nadržení naopak od vás dokázal přichytit a šetřil jsem přes rok...dybyste chtěli tak můžete mít taky něco lepšího, dyt si to vem sakra počkat tak 3 tolik a kolik prachů budeš mít.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

To mas urcite pravdu, ale niekto mozno NECHCE uz lepsie :) Mesa Boogie respektujem, urcite je mnoho dovodov, preco su povazovane za vrchol.. ale ja by som ich nechcel - preco? Lebo mi za tie prachy nestoja. Nie som natolko skusesny, dobry a odusevneny hrac, aby moje chute uspokojili jedine MB.
Okrem toho sa mi uz nechce viac setrit - chcem kombo a ihned, aby som co najskor mohol zacat skusat s kapelou, a aby uz nemusela na mna kapela cakat dalsie dlhe mesiace. Preto sa uspokojim (mozno docasne, mozno dlhodobo) s niecim horsim a lacnejsim.
No a ked niekto povie, ze chce 100W hlavu a jeho financny strop je 14241 Kc, tak je pre neho VK asi celkom vhodna volba. A ak ju navyse kupi a zisti, ze je pre neho lepsia ako JCM 900 ktoru doteraz mal, tak mu mozem akurat pogratulovat :D
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
ma.S.nd.K.ar.8.in
Kontaktovat uživatele:

PRO MAPLES

Příspěvek od ma.S.nd.K.ar.8.in »

tohle je mnohem lepsi nez mesa... http://boogiestan.com/images/zesaky/Diezel%20VH4S.jpg

zvuk jako krava ... jo jinak hraju na valůvekinga a je to super :-) zvuk jaky potrebuju si na nem nastavim proste parada....
In nomine mandos.
marianguitar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marianguitar »

Braniik píše:To mas urcite pravdu, ale niekto mozno NECHCE uz lepsie :) Mesa Boogie respektujem, urcite je mnoho dovodov, preco su povazovane za vrchol.. ale ja by som ich nechcel - preco? Lebo mi za tie prachy nestoja. Nie som natolko skusesny, dobry a odusevneny hrac, aby moje chute uspokojili jedine MB.
Okrem toho sa mi uz nechce viac setrit - chcem kombo a ihned, aby som co najskor mohol zacat skusat s kapelou, a aby uz nemusela na mna kapela cakat dalsie dlhe mesiace. Preto sa uspokojim (mozno docasne, mozno dlhodobo) s niecim horsim a lacnejsim.
No a ked niekto povie, ze chce 100W hlavu a jeho financny strop je 14241 Kc, tak je pre neho VK asi celkom vhodna volba. A ak ju navyse kupi a zisti, ze je pre neho lepsia ako JCM 900 ktoru doteraz mal, tak mu mozem akurat pogratulovat :D
A presne o tomto som tu kdesi predtym pisal! A aj preto sa vyrabaju ina aparaty ako MB. :lol: . Z pohladu cena/kvalita/uzitkova hodnota je seria VALVEKING vyborna a super. A kto chce nech setri peniaze na buginu. 8)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

no já bych se tady moc nerozmachoval , když to sečtu tak mě ta hlava + box 4* vintage 30 vyšlo na něco kolem 35 tisíc (13 hlava , 22 box), za to se dá pořídit kombo mesa
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Greeg:to mas ten box nejakej drahej :? pokud to neni treba Orange :D
marianguitar
Kontaktovat uživatele:

Greeg píše:no já bych se tady moc nerozmachoval , když to sečtu tak mě ta hlava + box 4* vintage 30 vyšlo na něco kolem 35 tisíc (13 hlava , 22 box), za to se dá pořídit kombo mesa
Kombo je kombo a hlava je hlava!
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

jonas1 píše:Greeg:to mas ten box nejakej drahej :? pokud to neni treba Orange :D
klasickej marshall, box s vintage 30 levnějc neseženeš ( jeden ten reprák se prodává za 2500,-)
noc33

Příspěvek od noc33 »

no já taky o m/b nestojím-zbytečně drahý, vzhledově nic moc.Mě se líbí laney vc(jak zvukem tak vzhleden) a jsem rád, že ho mám.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Greeg píše: klasickej marshall, box s vintage 30 levnějc neseženeš ( jeden ten reprák se prodává za 2500,-)
chapu;)
ja novy veci moc nekupuju,tak jsem se trochu podivil:)
valla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valla »

chalani moze byt ktej hlave box marshall 1960A?ja chcem gitarovej apec na basu npr to tak pouzival basak v tublatanke :wink:
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

někde tady na foru už se to řešilo - trchu se tu porozhlídni...

jinak kytarovou lampovou hlavu na basu mít můžeš a k tomu a) basovej box; b) kytarovej box s velikou rezervou
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
valla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valla »

sak ten box 1960A ma 300W je to dost velka rezerva alebo marshall roby tiez aj basovu verziu ktora ma 400W
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

ještě tam asi půjde o to, že kytarový a basový repro maj jinej freq. průběh a jinou charakteristiku zvuku - asi by to chtělo vykoušet
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
marianguitar
Kontaktovat uživatele:

Jens Ludwig píše:ještě tam asi půjde o to, že kytarový a basový repro maj jinej freq. průběh a jinou charakteristiku zvuku - asi by to chtělo vykoušet
No to teda urcite! 8)
milous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milous »

Čus : někde jsem tu četl ,že se nedá momentálně koupit ,dneska jsem byl v Ostravě v Lidlu maj ho tam new za necelých 13.
Peawey studio pro 112 ***LANEY LV 300 H+ reproboxy QUAD ST 412a+b, +
FOKUS-H LP Yamaha R /SH -4+BOSS GT 8+BOSS RC 50
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

o téhle hlavě jsem se přímo bavil v hudebním centru v HK z prodavačem a ten říkal,že se do Čech vůbec nemá dodávat.Že má prý nějaké vyrobní závady a peavy je stahuje zpět.Proto jestli se objevila v ČR tak byla za dobrý prachy.Já o ni přemýšlel,ale tohle mně odradilo.
milous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milous »

nozaki píše:o téhle hlavě jsem se přímo bavil v hudebním centru v HK z prodavačem a ten říkal,že se do Čech vůbec nemá dodávat.Že má prý nějaké vyrobní závady a peavy je stahuje zpět.Proto jestli se objevila v ČR tak byla za dobrý prachy.Já o ni přemýšlel,ale tohle mně odradilo.
Co k tomu říct :lol: Lidská hloupost je nevyspytatelná -měl jí v prodejně ?
Peawey studio pro 112 ***LANEY LV 300 H+ reproboxy QUAD ST 412a+b, +
FOKUS-H LP Yamaha R /SH -4+BOSS GT 8+BOSS RC 50
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“