Ja si myslim ze to nema cenu,ze to i ze zacatku chce nejakej lepsi nastroj(alespon malinko), nejakou fokusku kolem tech 5ti tisic.
stagg vs.tenson atd.
Pravidla fóra
-
little_demon
- Kontaktovat uživatele:
stagg vs.tenson atd.
zdrawiiiiiim..............co si myslite o tech vsech kytarach do 3000kc tj. tenson,stagg,squier, dimavery atd.
Ja si myslim ze to nema cenu,ze to i ze zacatku chce nejakej lepsi nastroj(alespon malinko), nejakou fokusku kolem tech 5ti tisic.
Ja od zacatku zastavam nazor, ze kytara pro cloveka, ktery ji vubec poprve bude drzet v ruce, by mela byt kvalitnejsi. Uz jen z hlediska zpracovani atd. Za 3000,- bych si spise koupil prislusenstvi(remen, ruzny trsatka, ruzny struny, pouzdra, kabel navic, nejaky kosmeticky pripravky a v neposledni rade publikaci ci dokonce misto toho vseho nejaky kurzy u ucitele, to by na celej rok melo snad bohate stacit).
Ale je to trosku dilema. Ti co si to muzou dovolit, tak asi si koupi na doporuceni nekoho nejaky drazsi nastroj, kde startovne je od 5000,- a vyse. Nekomu to jen prospeje, ze zacne hrat na dobry kytare a nekomu z hlediska zajmu zase ne...to je na kazdem cloveku. U drazsich kytar je sance ze ji prodas.
Ale je to trosku dilema. Ti co si to muzou dovolit, tak asi si koupi na doporuceni nekoho nejaky drazsi nastroj, kde startovne je od 5000,- a vyse. Nekomu to jen prospeje, ze zacne hrat na dobry kytare a nekomu z hlediska zajmu zase ne...to je na kazdem cloveku. U drazsich kytar je sance ze ji prodas.
Já mam Tenson sadu a v porovnání s kámošovýma Behringer a Stagg je asi lepší. Vybral jsem si ji v hudebninách a jsem spokojen, takže myslím, že když si uděláš aspoň trošku času si něco omrknout na vlastní bulvy tak ti na začátek bude stačit aji 3000 na kvalitu která ti dovolí naučit se hrát tak, abysis později koupil něco s čím byz už do toho šel fakt na plný koule 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
naprosto souhlas....kámoš má asi stejnou sadu jako ty a ta kytarka hraje docela slušně...kombo je sice už horší,ale kytara není špatnáDemilich píše:Já mam Tenson sadu a v porovnání s kámošovýma Behringer a Stagg je asi lepší. Vybral jsem si ji v hudebninách a jsem spokojen, takže myslím, že když si uděláš aspoň trošku času si něco omrknout na vlastní bulvy tak ti na začátek bude stačit aji 3000 na kvalitu která ti dovolí naučit se hrát tak, abysis později koupil něco s čím byz už do toho šel fakt na plný koule
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
ja zas s tim tenson moc dobrou skusenost nemam, v guitar shopu jsem hral na set SGcka a maleho kombicka a to bylo fakt zoufale. ja mam taky kytaru za 4 a jsem s ni stoprocentne spokojene. hral jsem na ibanezku za 6 a ani jednu bych nestavil navrh........... ty kytary za 3000 sou asi vsechno stejne v bledemodrym
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Taky jsem jede nz těch co by prsot nekoupili "kytaru o začáku" za 3k...jsou to podle mě vyhozený peníze..hrát se na to dá (pokdu to není dobrej kus) jen chvilu a stejně to neprodáš...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
nevíš vo čem mluvíšKIWI píše:Taky jsem jede nz těch co by prsot nekoupili "kytaru o začáku" za 3k...jsou to podle mě vyhozený peníze..hrát se na to dá (pokdu to není dobrej kus) jen chvilu a stejně to neprodáš...
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
taky jsem majitelem Tensonova stratočesu a OK.. drží nalazený furt a hraje.. pražce neřežeou, dohmat krásný a zvuk nějak přes korekce usměrním.. pro začátek volně, nesmí se to prostě hrotit 
Naposledy upravil(a) Demilich dne 16.09.2007 19:52, celkem upraveno 1 x.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
já si zase myslim že na začátek sou tyhle veci docela ideální...o to víc si pak budeš vážit dobrýho nástroje a sousta věcí ti pude líp protože ses to učil na horším nástroji..takhle to vidim já no...i když já sám sem na tom byl jinak no...já hrál na španělu asi p.l roku pak na basu a pučoval sem si občas od kytaristy eletriku (crafter strat - uplnej sopl) a po dvou letech na base sem si koupil svojí první eletriku ale tou dobou už sem vlastně měl základy takový no:D
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
bacha hoši i v tejhle kategorii se dá najít dobrej kus..třeba u squieru že
už sem to řikal hodněkrát...mam ho 4roky..rozlaďuje se akorát jedna struna-Gčko..ale nic hroznýho..po výměně snímačů zvukově bomba a krk rovnej jak dálnice(lehce do luku to je jasný) tremolo nepoužívam a pražce byly od začátku ok..zabroušený, nic nedrnčelo..
asi jsem měl holt šťastnej den, když jí vybírali...a to sem jí kupoval na slepo po netu
z nostalgie plánuju v nejbližších dnech..nový-použitelný tremolo, olejový ladící mechaniky a přepražcovat
asi jsem měl holt šťastnej den, když jí vybírali...a to sem jí kupoval na slepo po netu
z nostalgie plánuju v nejbližších dnech..nový-použitelný tremolo, olejový ladící mechaniky a přepražcovat
to a to a za chvíli zas tohle
Říkal jsem že se á najít dobrý kus...jako neberu to nikomu, někdo to do začátku bere, jako v pohodě. Ale nevim moc tomu nevěřím. Je mi jasný že se do mě každej obuje že "nemá každej hend do začátku 10k". Jasný beru. Já měl tu výhodu že jsem šetřil od malička a jak jsme se rozohldi zformovat kapelu, taku ž jsem peníze měl.
Tohle bylo moná to co mě v dětství osvítilo, aybch šetřil, že to ejdnou takhle dobře využiju
Tohle bylo moná to co mě v dětství osvítilo, aybch šetřil, že to ejdnou takhle dobře využiju
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...