EPIPHONE Flying V ´58 KORINA

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Fialda

EPIPHONE Flying V ´58 KORINA

Příspěvek od Fialda »

čajte....co říkáte na tuhle kytaru? mam hodne přátel ale jejich názory se rapidně rozcházejí.......pls helfněte
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

hrál sem...na to žlutý (nevim jesli je v tom rozdíl oproti tej černý) a hned potom na gibson..a když neberu v potaz zvuk (gibson naprostej kotel) tak jinak mi přišla ta korina pohodlnější a i zvukově dobrá jako...ale teda na gibson neměla no:D
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Fialda

Příspěvek od Fialda »

johnatán píše:hrál sem...na to žlutý (nevim jesli je v tom rozdíl oproti tej černý) a hned potom na gibson..a když neberu v potaz zvuk (gibson naprostej kotel) tak jinak mi přišla ta korina pohodlnější a i zvukově dobrá jako...ale teda na gibson neměla no:D
mno na gibsona nema skoro nic s tim pocitam akorat sem furt na vazkach.....a este kdyz korinu......tak jakou cernou nebo zlatou toe dalsi dilema :)
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

Fialda píše:
johnatán píše:hrál sem...na to žlutý (nevim jesli je v tom rozdíl oproti tej černý) a hned potom na gibson..a když neberu v potaz zvuk (gibson naprostej kotel) tak jinak mi přišla ta korina pohodlnější a i zvukově dobrá jako...ale teda na gibson neměla no:D
mno na gibsona nema skoro nic s tim pocitam akorat sem furt na vazkach.....a este kdyz korinu......tak jakou cernou nebo zlatou toe dalsi dilema :)
)

počkej já to myslel jenom ale zvukově....protože ten epiphone byl jinak o DOST pohodlnější a prostě mi víc sed než celej gibson...a protože pro mě byl gibson dycky něco božskýho, nedosažitelnýho, tak mě tohle dost zklamalo..jako že taky se tam dá narazit na špatnej kus..jako epi rulezz snímače můžeš vyměnit dycky..
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Fialda

Příspěvek od Fialda »

johnatán píše:
Fialda píše:
)

počkej já to myslel jenom ale zvukově....protože ten epiphone byl jinak o DOST pohodlnější a prostě mi víc sed než celej gibson...a protože pro mě byl gibson dycky něco božskýho, nedosažitelnýho, tak mě tohle dost zklamalo..jako že taky se tam dá narazit na špatnej kus..jako epi rulezz snímače můžeš vyměnit dycky..
ja taky myslel zvukově hlavně de o zvuk vish jak ;)
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

no popravdě kdyby mi z toho lez sebelepší zvuk ale ta kejtra mi prostě nesedla do pracek tak bych na to fakt nehrál..prostě by mě to štvalo...ale to už je zas ejedna z tech hafec vecí kerý sou u každýho z nás jiný..
basa Ibanez TRB-100
Fialda

Příspěvek od Fialda »

johnatán píše:no popravdě kdyby mi z toho lez sebelepší zvuk ale ta kejtra mi prostě nesedla do pracek tak bych na to fakt nehrál..prostě by mě to štvalo...ale to už je zas ejedna z tech hafec vecí kerý sou u každýho z nás jiný..
toje taky pravda ta kytara sedí dobře do ruky a zvukově je taky pěkná proste ideální :) pro mě :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“