Ahoj
zajímalo by mne, co MGMT pouzívají v nahrávkách za efekty na zpěv....
dobre to jde treba slyšet tady:
Time to pretend: http://www.youtube.com/watch?v=2Qq8MBQ--UA od 1:OO
Electric feel: http://www.youtube.com/watch?v=wwXsvwkl ... re=related od 2:00
Nevíte co je to za efekt a neporadili byste mi príparně nějaký..?
Shnáním něco podobného, na zpěv, aby ho to prostě trošku obohatilo a neznělo to tak nudně, jak se mě osobně občas zdá. Neporadili byste mi něco..? Spíš něco na experimenty...prímo konkrétní věc nemám vybranou. Docela se mi podle mozností zalíbil TC Helicon Synth...ale to je doopravdy jen tak namátkově../
MGMT-efekt na zpěv?
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Re: MGMT-efelt na zpěv?
me to prijde (v tom Time To Pretend) jako mix s vocoderem, chvilema zase jako s harmonizerem, chvilema jako s flangerem. takze to bude nejaka takova masina (tipnul bych nejaky klasicky korg nebo roland).
ten TC Helicon se ti libi spravne, akorat krome modelu Voicetone Synth mrkni i na model Voicetone Harmony.
ten TC Helicon se ti libi spravne, akorat krome modelu Voicetone Synth mrkni i na model Voicetone Harmony.
- 60'Rock_N'_Roll
Re: MGMT-efelt na zpěv?
Koukal sem dnes na všechny ty efekty od TC, ale nějak ze všech se mi zdá ten Synth nejsympatičtější díky i těm modum jako "megaphone, radio"....a prostě většinou ty lidi na YT na tom natočej fakt hezký zvuky...a navíc se i se Synthem dá podle mě hodně experimentovat díky tomu, ze se tam dají ty jednotlivé mody z těch trí kanálů různě mixovat.
Já sem se chtěl zeptat jestli neexistuje něco podobného, co má napríklad ještě víc těch mozností...moje pozadavky by byly aby to mělo ten vstup a výstup i pro instrument...napríklad Boss VE-20 mi v tomto príjde strašně moc nepraktický, ale zase má tam krásný ten efekt strobe...něco na styl vibrata...
a nevítre jak jsou na tom efekty TC s poruchovostí..? Kdybych to obědnal z amazonu, tak mě to jednak výjde levněji, ale eliminuji tím jakoukoliv moznost efekt reklamovat...
Já sem se chtěl zeptat jestli neexistuje něco podobného, co má napríklad ještě víc těch mozností...moje pozadavky by byly aby to mělo ten vstup a výstup i pro instrument...napríklad Boss VE-20 mi v tomto príjde strašně moc nepraktický, ale zase má tam krásný ten efekt strobe...něco na styl vibrata...
a nevítre jak jsou na tom efekty TC s poruchovostí..? Kdybych to obědnal z amazonu, tak mě to jednak výjde levněji, ale eliminuji tím jakoukoliv moznost efekt reklamovat...