Co vas inspiruje k tvorbe noveho RIFFu?
Pravidla fóra
-
stooges
Co vas inspiruje k tvorbe noveho RIFFu?
Zajima me co vas inspiruje k tvorbe noveho RIFFU 
Re: Co vas inspiruje k tvorbe noveho RIFFu?
kytara... ne, když vypnu mozek a jen tak si začnu brnkat, tak se většinnou vyplodí zajímavá věc 
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
prostě chytnu kytaru do pracek a třebao hned první co zahraju je úplně nový riff a když se mi to líbí zapíšu do gp a ladím to dál a inovuju... 
a jinak stupnice, stupnice, stupnice...
a jinak stupnice, stupnice, stupnice...
-
real_dead_one
Většinu věcí vymyslím bez kytary. pak to jen zahraju
) inspirují mě situace v životě. Ke všemu mi v hlavě hraje hduba... takže asi tak no 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To se mi stává také, ale asi jen jednou nebo dvakrát do rokaMjkl píše:prostě chytnu kytaru do pracek a třebao hned první co zahraju je úplně nový riff.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
mi v poslední době celkem často onehda před týdnem asi 2xWocass píše:To se mi stává také, ale asi jen jednou nebo dvakrát do rokaMjkl píše:prostě chytnu kytaru do pracek a třebao hned první co zahraju je úplně nový riff.
jinak většinou z jamu pak si to zapíšu do GP aby to sedělo do taktů a pak už to jen ladím s metrákem
Poslední dobou, co jsme našli kytaristu, tak vymýšlím riffy obden. S texty je to horší..........
A co mě inspiruje? Hrát na nějakém festivalu, třeba motonálet, i když ty moje vybrnkávačky jsou sladké
A co mě inspiruje? Hrát na nějakém festivalu, třeba motonálet, i když ty moje vybrnkávačky jsou sladké
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Inspiruje me muzika, co posloucham, co jsem slysel a jejich kombinace. Sice jsem nic zajimavyho nikdy nevymyslel, ale kdyz ze me neco vyjde, tak to je neco co uz davno znam....
Hodně budem někde...
já skládám většinou tak, že si pustim nějáké dobré songy díky kterým se dostanu do nálady, a pak začnu hrát na sucho(bez komba) pak mi většinou výjde něco ve stylu hard rock nebo tak, hlavně jak jsme v kapele našli nového kytaristu, tak každý den hraje, hlavně po večerech, protože tam už nic není v televizi nebo tak.
Nástroj: Epiphone SG G400, Strunal Model 770 4/4
Kombo: Peavey Valveking 112 (vypůjčený), Vision GW 35 na domácí hraní
Kapela: Dosud beze jména
Kombo: Peavey Valveking 112 (vypůjčený), Vision GW 35 na domácí hraní
Kapela: Dosud beze jména
nevim
někdy se vyrobí v hlavě sám, někdy do toho řežu jak hluchej do vrat bez jakýho koliv záměru a najednou vytryskne něco zajímavýho.
někdy se vyrobí v hlavě sám, někdy do toho řežu jak hluchej do vrat bez jakýho koliv záměru a najednou vytryskne něco zajímavýho.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
tak já se teda přiznám, že dost často kopíruju... Ale většinou omylem a ve finále když to domyslim/dohraju a pak ještě upravim při domejšlení ostatních partů v kapele tak to nikdo nepozná
Jinak mi to většinou zní v hlavě (nejčastějc ve vlaku, takže to mívá takovej "drážní" rytmus
) a pak to akorát zahraju a zjistim, že to vymyslel někdo přede mnou 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
mě inspiruje to jak moc sem zhulenej
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele
taky!!!FPC píše:mě inspiruje to jak moc sem zhulenej
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Premejslim, jak nekoho muze inspirovat, jak moc je zhulenej. To vas inspiruje treba slovo "na sracky" nebo jak to mam pochopit?
Hodně budem někde...
Zkus dat na youtube Flexores a uvidis
No tys to zase pochopil...SUK píše:Premejslim, jak nekoho muze inspirovat, jak moc je zhulenej. To vas inspiruje treba slovo "na sracky" nebo jak to mam pochopit?
Koni, suk to pochopil přesně, jak to FPC napsal 

Tudíž míra zhulenostiFPC píše:mě inspiruje to jak moc sem zhulenej
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Ten Suk,Šuk, táta..... poslední dobou píše samé takové bláboly, nenech se od něho naštvat.
-
woro90-1
To jste koňové oba dva, a speed8 je třetí (nevím proč by Šukovo rýpnutí mělo někoho vytočit)Kůň píše:taky!!!FPC píše:mě inspiruje to jak moc sem zhulenej
Ale daleko častěji mě inspiruje - naprosto nečekaně - hudba. Ať už právě vznikající moje nebo někde zaslechnutá cizí. Nebo mě napadne nějaký shluk tónů nebo se mi povede nějaký dobře znějící přehmat a zkouším to rozvést až z toho něco je, a pak to můžu spokojeně zapomenout. A kolikrát mě k tomu přivede třeba jen nějaký zvuk.
vypozoroval sem, ze kdyz me neco sem tam zajimavyho napadne, tak hlavne kdyz si brnkam vecer a mam uz unavenej mozek 
Prodám EHX Germanium OD->pm