P.
Presonus AudioBox USB dále jen mikrofon.
Pravidla fóra
Re: Presonus AudioBox USB dále jen mikrofon.
Paris jasně rozumím, chápu že mikrofon nijak nevylepší kvalitu mého zpěvu, jde mi vyloženě o tu technickou stránku. A děkuji za odpověď.
takhle jsem to nemyslel. teda ano, tu prvni cast ano, ale to byl jen stouchanec do slovosledu. v poznamce jsem chtel rict, ze technicka kvalita zavisi hodne (hodne moc) na prostoru, ve kterem se nahrava. tedy na tom, jak je k tomu akusticky vhodny/prizpusobeny.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
[OT]Občas by se kouzelný mikrofon hodil, vždycky se u toho tvářím jako Karel Gott a výsledek zní jako když zpívá pan prezident...[/OT]
Co si myslíte o takovém tom malinkém paravánku k mikrofonu. Pomůže to v případě, že v místnosti nemohu udělat mnoho úprav? Je to vhodnější na mluvené slovo, nebo i na zpěv? Nebo je to k ničemu? Je potřeba si zatlumit i prostor za chrbátem? Co na to Jan Tleskač?

Co si myslíte o takovém tom malinkém paravánku k mikrofonu. Pomůže to v případě, že v místnosti nemohu udělat mnoho úprav? Je to vhodnější na mluvené slovo, nebo i na zpěv? Nebo je to k ničemu? Je potřeba si zatlumit i prostor za chrbátem? Co na to Jan Tleskač?

- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jan Tleskač říká, že i zadní kolo by mělo mít aerodynamický výplet
takže lépe pořešit spíš boky a zadek za tebou; každopádně možná lepší než drátem do oka, ale spíš bych to viděl na mluvené slovo.
P.
P.
me se ty paravanky libi (a mam pocit, ze neco by na nich byt mohlo), ale bohuzel nemam moznost vyzkouset, protoze by vadily vyhledu na monitor...
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Používá ho Cybermuff, třeba se připojí