Nový design SMRCKAEFFECTS

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Sadam.S

Re: Nový design SMRCKAEFFECTS

Příspěvek od Sadam.S »

Nevypadá zle, ale výraznější barva by neuškodila...
krasty

Příspěvek od krasty »

A je tu další kousek z Jardovi dílny v novém designu - tentokrát chorus.

http://www.smrckaeffects.com/wp-content ... or-web.jpg
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Před pár dny jsem měl stvořit jednoduchou komplimentku s PF2011 a klient si jako podklad přinesl na větev stejný strom v křivkách, který je užit v logu Smrckaeffects. Pak mě docvaklo, kdeže jsem jej už předtím viděl. A trochu se zděsil, že to je velmi častý motiv v různých přednastavených šablonách, které lze snadno najít ve fotobankách... to si autor loga nemohl dát aspoň trochu práci a stvořit vlastní siluetu stromu?!
subroofer

Příspěvek od subroofer »

No, nevim, co ti na to mám říct. Banky jsou od toho, aby se ty motivy používali, původní 3 stromky alá trojzubec jsem modeloval v křivkách, to se ještě dalo (a i na ně jsem měl předlohu), něco nápaditějšího a více členitého bych prostě nezvládl (nepracuju v reklamní agentuře a neshrábnul jsem za ty návrhy žádnej profi balík a smrk jako je v logu bych nenkreslil ani ručně - vše je na úrovni muzikant muzikantovi, aneb "vyměním brambory za máslo".
Tu výtku ale beru, nicméně si nemyslím, že by to něčemu mělo vadit, protože lidí z oboru jako seš ty, kteří by navíc přišli do kontaktu se SMRCKAEFFECTS asi moc nebude. Prostě grafik z reklamky to vidí v detailech, v tomhle případě bych spíš řešil jen celek, nevim.

PS: Dělám v marketingu a sazbu (ne v tiskárně) a podobnej stromek jsem nikdy předtím nikde neviděl... :idea:
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
subroofer

Příspěvek od subroofer »

krasty píše:A je tu další kousek z Jardovi dílny v novém designu - tentokrát chorus.
http://www.smrckaeffects.com/wp-content ... or-web.jpg
HEHE, ten byl asi pro mě, krásnej, vánoční :). :P
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
krasty

Příspěvek od krasty »

Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Ty šroubky na straně na mě nepusobý hezkým dojmem, buď bych dal nějaké zápustné, nebo je někam schoval :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Wocass píše:Ty šroubky na straně na mě nepusobý hezkým dojmem, buď bych dal nějaké zápustné, nebo je někam schoval :wink:
Nice one nigga. :lol:
Jinak krabičky vypadají moc pěkně.
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 23.01.2011 18:57, celkem upraveno 3 x.
krasty

Příspěvek od krasty »

Zapustit ty šrouby do 1,5mm tlustého plechu bych si hodně rozmyslel :wink:
A dát je jinam znamená předělat celou krabici. Z vlastní zkušenosti vím, že nepřekáží.
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Přesně jak píše Krasty, navíc se mi zdá ujetý řešit takovej detail :roll:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Trosku mi zacina vadit, ze design vsech krabicek je temer identickej. Podle me by bylo zajimavejsi odlisit je i treba fontem nebo jinou designovou vychytavkou... Mne osobne se v tomto ohledu hodne libi treba efekty Earthquaker:
http://www.earthquakerdevices.com/devices.htm
Jejich design je spis konzervativni (podobne jako u Smrcky), ale i kdyz je kazdej efekt trochu jinej, tak je jasne poznat rukopis.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Wohma: Sice jsou poměrně hezký, ale ber to tak, že Smrcka je malovyroba, a navic je pozadavek nezvysovat naklady zbytecne. Nekolik ruznych druhu designu a více barev - cili dalasi a dalsi sita nutna pro tisk by zajiste naklady zdvihly treba o nekolik set korun na kuse. Krome toho 90% boxu je typove stejnych a jednotnej design se proste nabizi. Ale predevsim jde o tu cenu. V reale krabice vypada fakt moc hezky.

Jinak jsou s tim dost problemy, z komaxitovny prichazeji barevne plakety odrene, s lokalnimi nerovnostmi, vystupky po stranach. To vse znamena komplikace pro presne serizeni sitotisku, nehlede na to ze na barevnych verzich byly obrovske problemy nez se nasla barva, ktere poradne drzi a nepraska. Cerne plakety jsou bezvadne, z vyrobny, kde delaji i krabicky. Jarda Smrcka je totalni perfekcionista, takze vsechny. byt z 1% nedokonale plakety zakaznikovi neprodava. Nekdy si rikam, ze by ta vystupni kontrola tak prisna byt nemusela :wink:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Earthquaker devices je taky malovyroba ;) S nakladama to chapu, to je vzdycky problem.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

subroofer píše:Přesně jak píše Krasty, navíc se mi zdá ujetý řešit takovej detail :roll:
Pokud vím, tak je to tu o názorech, tak jsem ten svůj projevil. Prostě to na mě působí home-made...
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Wocass píše:
subroofer píše:Přesně jak píše Krasty, navíc se mi zdá ujetý řešit takovej detail :roll:
Pokud vím, tak je to tu o názorech, tak jsem ten svůj projevil. Prostě to na mě působí home-made...
O názor tě nikdo připravit nechce, jinak je to home-made :P
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Já jsem zase rád, když jsou šrouby co nejviditelnější a nejpřístupnější. A tady se předpokládá, že se naň bude šlapat, takže nějaká čepička šroubu nemůže nikde vadit.

Zase si ale dokážu představit situaci, kdyby někdo vyráběl třeba pouzdro přesně na míru a buď by ho musel udělat o pár mm delší, což by už nevypadalo kdovíjak hezky, nebo by musel ty šrouby pošéfovat jinak.
Třeba něčím takovým
Obrázek
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Imbus je fajn, ale šroubovák bejvá po ruce skoro vždy a všude. Klasická situace - odejte ti napájení, máš baterku, ale k tomu abys ji dal dovnitř potřebuješ imbus.. "Kdo tady má imbus?" :twisted:
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

subroofer píše:Imbus je fajn, ale šroubovák bejvá po ruce skoro vždy a všude. Klasická situace - odejte ti napájení, máš baterku, ale k tomu abys ji dal dovnitř potřebuješ imbus.. "Kdo tady má imbus?" :twisted:
Každej "správnej" kytarista sebou tahá imbus ať už kuli výztuze v krku, nebo dohmatu :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
krasty

Příspěvek od krasty »

Jasně Wocassi. A taky carborundum brousek a sadu pilníků - to kdyby mu drnčel nějaký pražec, aby ho mohl snížit a malou frézu pro případ přidání dalšího snímače. Pájku, hoblík a stříkací pistoli. :lol:
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

krasty píše:Jasně Wocassi. A taky carborundum brousek a sadu pilníků - to kdyby mu drnčel nějaký pražec, aby ho mohl snížit a malou frézu pro případ přidání dalšího snímače. Pájku, hoblík a stříkací pistoli. :lol:
já sebou třebainbus nosím....
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“