Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
frajerik
last.fm: http://www.last.fm/user/nerbo

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od frajerik »

Wocass: Celkom v pohode si myslím akurát ma tam kakalo to vibrato take divé :D.
Trackill: Moje obľúbené sólo. Zvuk by mohol byť menej agresívny, trochu menej výšok. Solo sa páčilo takže ja len chválim :D. Dopočúval som do konca! 8)
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

jakub.kubaaa píše:
Já to nejsem, je to kámoš a řekl že je zvědavej co na to kdo tady řekne, tak to sem dávám... Kytara to sice neni taky, ale tak nahrávka to prostě je, tak to dávám sem
Umí ;) Takový slap tady moc kluků, kteří hrají na basu neumí. Technika dobrá. Možná na levačku jsem u basáků zvyklý trošku jinak. Více roztahovat prsty.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Velmi slušné - kdyby to měl trochu lépe strukturované a kdyby trochu pracoval s dynamikou, možná by ho ti blbci kolem poslouchali a nekecali mu do toho... :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Atkins: omyl. Kdyby zahral can't stop od RHCP tak by ho ostatni poslouchali ;)
Hodně budem někde...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

frajerik píše:Wocass: Celkom v pohode si myslím akurát ma tam kakalo to vibrato take divé :D.
Dík aspoň někdo se tu k tomu vyjádřil :wink: :mrgreen: Ty vibráta tam dávám lépe. když si to hraju "zkresleně" (pokud myslíš ten refrén), tady jsou divné protože jsme se je snažil nehrát (ale zvyk je železná košile) :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

SUK píše:Atkins: omyl. Kdyby zahral can't stop od RHCP tak by ho ostatni poslouchali ;)
To je vtip který nechápu, nebo se to ani chápat nedá? Něco ve stylu "Hmm, Edge umí hrát, ale kdyby hrál Metal tak by ho poslouchalo víc lidí" ?
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Zkusim ti odpovedet takto: co-se-nikam-jinam-neveslo/co-vas-v-mome ... ml#p276301

(ted si jen rikam, jestli je ten "vtip" (jakoze to ani tak uplne jako vtip mysleny bejt nemelo) opravdu tak strasne nepochopitelnej nebo... ? )
Hodně budem někde...
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

jakub.kubaaa píše:
SUK píše:Atkins: omyl. Kdyby zahral can't stop od RHCP tak by ho ostatni poslouchali ;)
To je vtip který nechápu, nebo se to ani chápat nedá? Něco ve stylu "Hmm, Edge umí hrát, ale kdyby hrál Metal tak by ho poslouchalo víc lidí" ?
Evidentně by měl Suk psát věci narovinu a plopaticky :lol: Ne, zkus si to kubo ještě párkrát přečíst ;)
H2J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2J »

to Telecom - hustyy chlape, je slyset jak jdes rychle nahoru, oproti tomu the wall je to uplne nekde jinde i zvukove

to Trackill - bomba, nema chybu, mooc libilo, sakra chlapi ja budu muset zacit jeste vic drit snad :)

btw. Prejdak u me taky megahusty, nejak vas tady lidi nechapu kam na to chodite :) a J.J. taky super to solo vod Hanycha zmakly aaaaaaaaa vy me znicite :))
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Atkins píše:Velmi slušné - kdyby to měl trochu lépe strukturované a kdyby trochu pracoval s dynamikou, možná by ho ti blbci kolem poslouchali a nekecali mu do toho... :lol:
Heh, moje řeč. Techniku má rozhodně zmáknutou dost dobře, ale první polovina mi přišla dost málo srozumitelná, bez akcentů z toho občas nešel vůbec poznat rytmus. Ale rozhodně mu pazoura jede :D
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

:)
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Sice to poslouchám potichu teď večer na notebooku, ale musím říct, že žádná sláva... :(
Chyby ti tu vypíše Atkins :D
James.v6

Příspěvek od James.v6 »

Připojuju se ....je možný že sem si tohoto tady všimnul až teď? :shock: :D 280 stran ...každopádně projiždím to tu od začátku a některé kousky fakt pěkné !
Přihodím sem taky něco:

http://www.youtube.com/watch?v=yJcU2EAOFq4

...pár měsíců zpátky. Je to trošku delší ale zkuste to vydržet taky a jasný záleží na tom jak se to bude líbit ! :D
Samouk a hraju asi já ani sám nwm ! Jsou to kousky z tvorby kapely.... mějte se dravci !
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

woro90-1 píše:
Atkins píše:Velmi slušné - kdyby to měl trochu lépe strukturované a kdyby trochu pracoval s dynamikou, možná by ho ti blbci kolem poslouchali a nekecali mu do toho... :lol:
Heh, moje řeč. Techniku má rozhodně zmáknutou dost dobře, ale první polovina mi přišla dost málo srozumitelná, bez akcentů z toho občas nešel vůbec poznat rytmus. Ale rozhodně mu pazoura jede :D
Noo tak on odvětil že jen blbnul, ale bylo mi řečeno že prý nahraje cokoliv srozumitelného, tak třeba ty RHCP, nebo nevím... Co je podle vás taková "basácká" zkouška zkušenosti? Nějaká vyhrávka, písnička, či tak něco co bych mohl zkusit říct ať nahraje?
Obrázek
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

woro90-1 píše:
Noo tak on odvětil že jen blbnul, ale bylo mi řečeno že prý nahraje cokoliv srozumitelného, tak třeba ty RHCP, nebo nevím... Co je podle vás taková "basácká" zkouška zkušenosti? Nějaká vyhrávka, písnička, či tak něco co bych mohl zkusit říct ať nahraje?
http://www.youtube.com/watch?v=fBG3tG55024
mně osobně přijde docela těžká tahle písnička, ale těžké říct, basu neovládám...
Obrázek
filo01

Příspěvek od filo01 »

James.v6 píše:http://www.youtube.com/watch?v=yJcU2EAOFq4
Je to trošku delší ale zkuste to vydržet ....Jsou to kousky z tvorby kapely
Sem tam mi připadlo, že už jsem některé riffy slyšel jinde (kolem 7:25 Metallica?), ale v tomhle žánru už toho asi o moc víc vymyslet nejde. Jinak se mi líbil zvuk i fáze, kdy frázuješ jakoby mimo (od 7min dále), co mě odrazovalo, je to, jak se u toho tváříš, už v polovině jsi vypadal, že tě to zoufale nebaví ;)
Nemáš nějaké nahrávky s celou kapelou? Docela rád bych si poslechl, jak tě doplňuje druhá kytara...
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

filo01 píše:
Je to trošku delší ale zkuste to vydržet ....Jsou to kousky z tvorby kapely
Chvílemi mi přišlo, že je to sestřih známých riffů. Nebo jsem je v tom občas slyšel, jinak zahrané, ale byly to oni. Jinak technika zmáknutá parádně, hraješ to s lehkostí. Asi nemám co vytknout moc se mi to líbilo :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

...pár měsíců zpátky. Je to trošku delší ale zkuste to vydržet taky a jasný záleží na tom jak se to bude líbit ! :D
Samouk a hraju asi já ani sám nwm ! Jsou to kousky z tvorby kapely.... mějte se dravci !
líbilo :) místy to znělo trochu neoriginálně, ale jsou to jen riffy - kdo ví, jak zní v kontextu kapely?

hlavně to máš dobře zmáknuté :) a i zvuk se mi líbil (škoda, že je to nahrávané tak nekvalitním zařízením)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
James.v6

Příspěvek od James.v6 »

Díky všem ! :) ...potěší to !

to filo01: ohledně těch riffů určitě se to už někdo použilo sou kvanta a kvanta...ale určitě sem to nepoužil schválně sedělo to tam tak sem to tam šoupl :D jinak výraz ...ten byl kvůli tomu že jestli si všimneš tak párkrát otáčím hlavě směrem do prava ...nejde to tam slyšet ale celou dobu tam do mě hustí mamina :D až budou nahrávky s bandou určitě je postnu ..a díky!

to Woccas: ty riffy sem popsal hore ..a taky díky moc!

to Dark Axel: na zvuku a nahrávání už se pracuje sice nwm kde na to vezmu prachy ale koncept je :D
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

A jaký to má celé smysl? (chlubení se cizím peřím?) Proč se sem kolega nepříhlásí sám?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“