Basová aparatura kolem 5-6 tisíc

Baskytarová aparatura ...
heczis

Re: Basová aparatura kolem 5-6 tisíc

Příspěvek od heczis »

dalabo píše:... Kdo tvrdí že to byla neodstranitelná vada ? ...
Díky za poopravu ;-) Tvrdí to ti, kdo ji neuměli odstranit, což, uznávám, neznamená, že se to odstranit nedá. Jen že se to nepovedlo nikomu kdo to zkoušel :-)
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Nedělej paniku. TNT115 jsem měl i když jenom půl roku. Druhé měli sousedi na skušebně. Další dva na škole. Žádný problém: teda žádný brum jenom občas repráky dotrhané.
Strnyy

Příspěvek od Strnyy »

Já jsem měl podobné požadavky jako ty. Bez zvukaře nehraju takže mi stačilo přeřvat bubeníka ve zkušebně. Chtěl jsem něco z novějších značek a sáhnul jsem za nějakých 5,5 tis. po 50W Nemesis by EDEN. Kvalita zvuku velice pěkná, výšky mi pěkně drnčí jak to mám rád. ALE nezažil jsem ještě tak náchylé kombo na uzemnění, tam kde jiná komba nevydavají žádný zvuk tam tohle kombo bzučí jako kráva. Stálo mě to hodně sil vychytat uzemnění v base tak aby bylo bzučení minimální. Co se ale týče živýho hraní tak pokud budeš mít nějakého takovéhoto kombáka tak ti zvukař nechá tvůj aparát jako odposlech a natáhne to přes linku.
Houly

Příspěvek od Houly »

Revan24 píše:Díky moc za všechny odpovědi :)
Tak potom co sem se tu dočetl a co jsem sám ještě víc koukal po nabídce to opravdu zatím vidím spíš na to kombo. Jinak s pěnezma jsem se dostal na těch 8, takže hranice se momentálně posunula tam.

Zatím co jsem se tak díval tak by se mi docela líbilo Peavey TNT115, Ashdown EB 12-180 EVO II (nebo to samy ale 15), Ashdown MAG C210T-300 EVO II, Laney RB4 nebo RB6 anebo teď koukám na Hocke ale tam jsem se ještě moc nedíval na nabídku.. Z těhle jmenovaných - mohli byste mi nějaké doporučit, nebo naopak před ním varovat? Nebo myslíte, že bych měl jít do úplně jiných?

Ještě jednou díky moc za rady.
S Ashdown neuděláš chybu, doporučoval bych MAG C115-300 nebo nebo C112-300, jsou menší,lehčí a levnější než ta 210. Jsou tam repra 8 Ohm, zesilovače jsou stavěné na 4 Ohm, takže to dává něco mezi 150-200W, ale v budoucnu k tomu můžeš připojit další bednu a využiješ celých 300W. A mám pocit, že proti EB 12-180 nebo 15-180 není velký cenový rozdíl (rozměrově jsou stejná).
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Co jsem hrál na Ashdowny, tak jsem byl hodně spokojenej, takže za mě palec nahoru...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“