Zdravím,
už se to tu dřív řešilo, ale hodně dávno, takže to nemůžu najít... Chtěl bych na westernovku dát držák na popruh někam k začátku krku, protože uvázaný na hlavě kytary mi moc nevyhovuje....
Myslíte, že má cenu do toho vrtat, nebo to dát kytaráři? Popřípadně si tam dát ten nalepovací (vím že to mnohokrát někdo zmiňoval, ale stejně jsem to nikde nenašel kde by to měli)? Navrtání mi přijde trošku horší, jelikož to bude ještě 2 roky v záruce ta kytara, tak bůchví co se s ní taky může stát (hlavně se mi zdá že se nějak rozjíždí mikroskopická část dvou dílů dřeva kterými je přilepený krk k tělu), ale zase ta samolepící prostě podle mě nemůže držet.
Lepený, nebo šroubovaný kolík na popruh?
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
-
charliealpha
Re: Lepený, nebo šroubovaný kolík na popruh?
Já to mám vrtnutý normálně do lubů zhruba v místě kde to mají elektriky. Zevnitř je tam smrkový špalíček, do nějž je to uchyceno.
já to mám vrtnutý špunt do té plošky na konci krku u těla kytary a pohoda
Washburn šestka a Epi dvanáctka
Myslím, že namontováním šroubovaného kolíku ti záruka nepadá. Ale popravdě jsi mě trochu zmátl a nejsem si tím teď jistý. Doufám, že to tak bude, jelikož jsem to taky tak udělal
Lepený kolík? O tom jsem ještě ani neslyšel
... taky bych tomu moc nedůvěřoval.
Já si nechal kolík namontovat u kytaráře za 50 kaček za 30 min, takže to bylo bez stresu, že by mi ujela vrtačka a udělal bych si kytaru cabrio.
Lepený kolík? O tom jsem ještě ani neslyšel
Já si nechal kolík namontovat u kytaráře za 50 kaček za 30 min, takže to bylo bez stresu, že by mi ujela vrtačka a udělal bych si kytaru cabrio.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No záleží záruka na co... Pokud se ti zkroutí krk, tak ti záruku uznají. Pokud ti kolem toho zašroubovaného kolíku popraskají luby, tak ti neuznají nic.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008