Manowar

Vše o kapelách a hudebnících ...
VratikSlayer

Re: Manowar

Příspěvek od VratikSlayer »

Tak pozor... Manowar je nejlepší a jediná metalová kapela všech dob... :)
Ne, Manowar jsou kult. Je pochopitelný, že se to někomu nemusí líbit a je to jeho problém. Holkounovi bych možná doporučil poslechnout si Hammerfall a hned se mu budou zdát Manowar o krapet lepší. :)

Pamatuju, jak jsme si s kámošem dělali legraci z jejich textů - že maj dvacet papírků se slovy metal, warriors, steel, king, heart, blood, sword, sky ap. Vyhoděj je do vzduchu a jedou... :)

Stejně je mam rád, jsou to prostě Manowar, kdo je víc? :)
holkoun

Příspěvek od holkoun »

VratikSlayer píše:Tak pozor... Manowar je nejlepší a jediná metalová kapela všech dob... :)
Ne, Manowar jsou kult. Je pochopitelný, že se to někomu nemusí líbit a je to jeho problém. Holkounovi bych možná doporučil poslechnout si Hammerfall a hned se mu budou zdát Manowar o krapet lepší. :)

Pamatuju, jak jsme si s kámošem dělali legraci z jejich textů - že maj dvacet papírků se slovy metal, warriors, steel, king, heart, blood, sword, sky ap. Vyhoděj je do vzduchu a jedou... :)

Stejně je mam rád, jsou to prostě Manowar, kdo je víc? :)
Ou jeee .True metal:-)))

Hammerfall jsem slysel, bud v klidu... ale preci jen, ti jsou proti Hammerfall (myslim popularitou) vesnicka liga... ale obecne mi prijde tahle nemecka power metal scena celkem komicka (ano, vim, ze to jsou svedi, ale v podstate jsou to Nemci:-) No offense:-)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak to pozor u mě jsou HammerFall top :twisted: Je te perfektní kapela, mají oproti Manowarum o dost propracovanější kytarové linky i texty. Ale tak každému se líbí něco.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Bummer píše:Zpívat o metalu, válce, hrdinství a cti je prostě styl Manowar
A hlavne zpivat sami o sobe. Kurna, me tak napada, manowar a jejich fanousci, to je jak zensky a namysleny chlapi :)
Manowar jsou prvni kapela, ktera definovala boolean metal :D
Jako musim uznat, ze par songu se mi od nich libi, ale jinak jsem pomerne marne hledal hitovky, vetsina veci me nudi k smrti, jejich projev (visualni) me znasilnuje oci, uzasny (hail brothers, hail warriors, raise your hands to air and fight for the true metal !!!!! huhaaaaaaaaaaA) texty a casto taky uzasni fanousci...
No, ale jelikoz jsou tu temata o kapelach pouze pro fanousky, tak to tu teda opoustim. Jen jsem mel nejak potrebu napsat svuj nazor....
Hodně budem někde...
VratikSlayer

Příspěvek od VratikSlayer »

Na Kill em All zpíva taky Metallica vesměs jenom o sobě...
Hammerfall mi každopádně přijde jako šílenej kýč, Manowar jsou aspoň vtipní... :)
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

To jo, jenže z KEA zazní jméno "Metallica" tuším jen ve Whiplashi a to pouze jednou (možná se mýlím, KEA texty neznám až tak dobře) :wink:

Ale Manowar mám jinak rád, zvlášť těch pár písniček co není o nich nebo o metalu :wink:
fekál.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Já sem třeba u Manowar začínal na písničce Die for Metal. Je to sice zase o metalu, ale má skvělou agresivitu a říz. :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
holkoun

Příspěvek od holkoun »

VratikSlayer píše:Na Kill em All zpíva taky Metallica vesměs jenom o sobě...
Hammerfall mi každopádně přijde jako šílenej kýč, Manowar jsou aspoň vtipní... :)
oni jsou vtipny obe kapely...ale myslim, ze ani u jedny z nich se nejednalo o zamer:-)
Dan Rohanský

Příspěvek od Dan Rohanský »

Nechápu jak můžete srovnávat Manowar s Hamerfallem, :? Hamerfall mi přijde jako obyčejnej powermetal.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Dan Rohanský píše:Nechápu jak můžete srovnávat Manowar s Hamerfallem, :? Hamerfall mi přijde jako obyčejnej powermetal.
No spíš se teda vydávaj za Heavy metal
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Dan Rohanský píše:Nechápu jak můžete srovnávat Manowar s Hamerfallem, :? Hamerfall mi přijde jako obyčejnej powermetal.
jj a Manowar jsou true metal vid?:-)
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Libej se me asi jen 2 pisnicky, zbytek je takova furt stejna pochodova muzika.
Timhle true metalem mucili vezne v Iraqu ne?
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave3R »

Dřív sem je žral, byl sem na dvou jejich koncertech. Na jednom když mě bylo 13 a strašně se mě to líbilo. Pak sem je viděl podruhé na MoR a od té doby je nemám rád. Bubeník hrál celej festival 2 rytmy, bylo to přehulený jako kráva, furt pauzy...bohužel už na nich nemůžu najít nic pozitivního. Ale starší alba si čas od času poslechnu rád, ale dýl než půl hodiny u toho nevydržím. Jo a nejlepší písnička je outlaw :-D
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“