KEEN Art series LES PAUL
Pravidla fóra
KEEN Art series LES PAUL
Zdravím. Nemáte někdo zkušenosti s kytarou KEEN Art series LES PAUL? Četl jsem příspěvky, ale moc jsem se nedozvěděl. Mám možnost koupit hranou asi za 3500kč. Nerad bych si koupil nějakej čínskej šmejd. Každá rada drahá:o)
Re: KEEN Art series LES PAUL
kytaru sice neznám ale za takovouhle cenu nemůžeš čekat nějakej zázrak.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
S tím počítám, taky nejsem žádnej virtuoz, ale nebavilo by mě hrát na nějakej krám...
No tak si jí vyzkoušej a pokud ti nesedne tak zkus trošku přišetřit jestli můžeš a kup si jinýho LP.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Myslím,že si koupíš čínskej šmejd.Ale za ty prachy.coby píše:S tím počítám, taky nejsem žádnej virtuoz, ale nebavilo by mě hrát na nějakej krám...
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
mam ji a hraje to dobre...
ale mozna to bude tema Dimarzio zabijakama co sem tam dal... ale me se libi a mam ji rad 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
-
maslo
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/masloalkaline
ták já souhlasím se SmileCZ .. mám ji už 7 roků a nikdy bych ji nedal z ruky .. velice se mi dobře drží v ruce .. akorád ty snímače stály za ho... ale vyměnil sem je za EMG a je to super kytara
taky ji mám rád 
Kytary : Ceen les paul , Ltd Phoenix 200 , Fender Telecaster mexico
Snímače : Emg , Seymour Duncan
Aparát : Peavey Valveking 212
Efekty : Digitech Grunge , Dunlop Wah baby cry
Ladička : Korg
Trsátka : Dunlop Tortex Jazz III , 1,0 a 1,35
Snímače : Emg , Seymour Duncan
Aparát : Peavey Valveking 212
Efekty : Digitech Grunge , Dunlop Wah baby cry
Ladička : Korg
Trsátka : Dunlop Tortex Jazz III , 1,0 a 1,35
-
salviaguru
Přesně tak. Kytaru mám 10let. Má své nedostatky a je potřeba vyměnit snímače,ale pak je to za ty prachy solidní kus klacku. Skvělej zvuk dřeva.