boss noise suppressor ns2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Luky

boss noise suppressor ns2

Příspěvek od Luky »

http://eshop.kytary.cz/boss-noise-suppr ... 0:Boss:1:0

dotaz...umožnuje krabička na šumovou bránu krom šumu ,brumu atd. i eliminaci zpětné vazby?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Boss NS2 dovjka už tu tema je...
(kruna ta už su ten moderator a možu ty temata zamykat sam :evil: )
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
kennedys

NOISE GATE

Příspěvek od kennedys »

:lol:
Naposledy upravil(a) kennedys dne 13.09.2007 11:14, celkem upraveno 2 x.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

nez zalozis topic, podivej se [pripadne dje hledat], jesli tu o tom nic neni... vzhledem k tomu, ze thread o stejnym efektu byl o 4 radky nize, beru to jako tvou ignoranci :D
ale jelikoz asi tak jedina cenna informace, kterou obsahuje ten druhy topic, je
Jo,zbavíš se šumu i vazby.
tak tady tenhle topic necham zit...

osobne mam zkusenosti jen s noise gate na line6 ubermetalu a tam fungovala opravdu pekne, nesumelo to a nevazbilo.... a ns-2 pouziva kdekdo, spatna krabka to nebude; spatna je na ni jen ta cena :P
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Boss je vůbec doceal cenově vysoko...ale holt Boss, bytelná krabka :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

KIWI píše:Boss je vůbec doceal cenově vysoko...ale holt Boss, bytelná krabka :-)
nejak ti nevim, naklady na bytelnou krabku nemuzou presahnout 100ku, kdyz se pouzije hodne kvalitni nozni prepinac, tak rekneme 300, ale bossy jsou oproti ostatnim znackam drazsi i o 1000 a vic :wink: tady se spis plati za to jmeno a tradici nez za krabku...
Somnus Aeternus
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Wohma píše:nejak ti nevim, naklady na bytelnou krabku nemuzou presahnout 100ku, kdyz se pouzije hodne kvalitni nozni prepinac, tak rekneme 300, ale bossy jsou oproti ostatnim znackam drazsi i o 1000 a vic :wink: tady se spis plati za to jmeno a tradici nez za krabku...
Nevim koli kstojej náklady...
Určitě pltíš částečně za značku, ale myslím že Boss je i kvalitou vcelku vysoko.

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

no ted jedeme trochu do OT, ale napsat to musim. Ano, kvalita BOSS krabek je znama, ale staci si projit recenze na harmony-central a poznas, ze stejne jako treba u Marshallu ta vyroba jde do haje... vsude se montuji levny soucastky a delaji to Cinani na pasu, uz to rozhodne neni takovy terno jako klasicky efekty z 80. let vyrabeny v Japonsku. Taky proto jsou ty vintage efekty tak ceneny, tam mozna byly vyrobni naklady umerny cene, dnes uz i renomovany firmy pousti do sveta smecka. Jinak zkusenost mam akorat s CE-3 z Japonska z roku asi 86, ten mel zvuk opravdu peknej, ale tam zase nemam porovnani s tema novejsima vyrabenyma v Tajwanu... Kazdopadne co jsem chtel rict - rozhodne uz neplati, ze co je Boss, to je super a nejlepsi.
Somnus Aeternus
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Neříkám nejlepší, to určitě ne, ale myslím že když se řekne Boss jeto tak trochu záruka aspoň nějaké kvality. Určitě se najdou lepší, ale já na Boss nedám dopustit. :-) Sám totiž taky jednoho mám :-)
Uvažuju i o téhle krabce. Ale ještě nemám s Noise gate ádnou zkušenost. třeba můj Boss produkuje doceal dot šumu. Funguje tahle krabka tak že tenhle šum prostě zmizí?

afektband

Příspěvek od afektband »

Jo když to dáš za krabku, tak šum z ní zmizí, ale dál ti může šumět zesík, reprák, cokoliv jinýho a s tim ti už NS nepomůže.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

afektband píše:Jo když to dáš za krabku, tak šum z ní zmizí, ale dál ti může šumět zesík, reprák, cokoliv jinýho a s tim ti už NS nepomůže.
Jo..prsotě se zbaví všeho co je před tím.
Třeba už sjem se ptal v tym jiným topicu, že když mi šumí kombo při vytažení vejšek ,takto nepomůže, páč to je přezesilovačem nekvalitním.

yorix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yorix »

Mam ho před Peavey Banditem, kterýho mám dost nagainovanýho. Předtím to dost houkalo, když byly nejaký rychlý stopky v písničce, ale pak jsem koupil NS2, nastavil a je to v klidu, prostě když nehraješ, nic do komba nejde.
Snad jsem to napsal tak nejak srozumitelně :roll: :D
--------------------
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
Lachim

Příspěvek od Lachim »

A jaká jiná alternativa k BOSSu?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Co se týče eliminátorů šumu, tak lepší než NS jsem zatím nezkoušel... Aspoň mi to při tom testování v hudebninách připadalo...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Lachim

Příspěvek od Lachim »

A s tímto má někdo zkušenost?

http://www.behringer.com/IG9/index.cfm?lang=eng

Sice je to behringer,ale na Gate se moc nedupe,takže by to mohlo i vydržet. Líbí se mi ale ta myšlenka zGejtovat jen určitý pásmo.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“