tazko povedat ked si zas vezmes nejaku limitovanu verziu Custom 22/24 co ma palisander krk, mixed hardware a nedajboze nitro a 59/09 snimace respiktive podobne z "originalneho" 50's drotu (to znamena podobnu specifikaciu) tak tie ceny su cca na rovnakej urovniNero píše:bubucci píše: Samozřejmě že palisand vs. mahagon je rozdíl, ale ne 50 000 korun, což je zhruba rozdíl mezi Custom 24 Anniversary a Modern Eagle II Anniversary podle českého distributora.
kytara 25-30 tisíc
Pravidla fóra
- bazmekgrat
Re: kytara 25-30 tisíc
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ale to i proto, že to limitovaná edice... Nevím, mě prostě přijde, že ME se tváří, jakoby byly o level výš, a PRS a jeho distributoři tomuhle zdání prostě nebrání. Nic víc, nic míň.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tak to aby neposobili, ked ME stoji oproti Customu asi tak dvojnasobok.Nero píše:Na mě vždy ME působily dojmem vyšší třídy a řekl bych, že nejsem sám.
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
- bazmekgrat
to ano tvaria sa a aj to tak vpodstate je lebo je tam ina specifikacia driev laku snimacov hardware vsetkeho ... ked mas custom s takou specifikaciou vide ta na cca to isteNero píše:Ale to i proto, že to limitovaná edice... Nevím, mě prostě přijde, že ME se tváří, jakoby byly o level výš, a PRS a jeho distributoři tomuhle zdání prostě nebrání. Nic víc, nic míň.
a tu je rozdiel s gibsonom
lebo nemam pocit ze ked si precitam specifikaciu Standardu a CustomShopu Standardu ze je v niecom zasadne ina co by ten cenovy rozdiel malo vysvetlovat vsetky maju nitro, vsetky maju mahagon telo a krk a javor top, vsetky cca tie iste snimace aj HW
mozno preto su tie CS ze v nom niesu diery tym padom viac dreva
ale tak staci uz z mojej strany, myslim ze dnes som tu uz dost natrepal .... dufam ze to hlavne pomoze pri vybere gitary na "cely zivot" aj ked sam neverim ze taka existuje
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jen odlišná marketingová strategie...
To je jedno, já to uváděl jen jako příklad a paralelu toho, že si klidně můžu koupit nástroj za dvojnásobek, trojnásobek nebo čtyřnásobek toho, co stojí moje současná kytara, ale i tak tu současnou můžu kvalitativně považovat za nástroj na celý život. Toť vše.
To je jedno, já to uváděl jen jako příklad a paralelu toho, že si klidně můžu koupit nástroj za dvojnásobek, trojnásobek nebo čtyřnásobek toho, co stojí moje současná kytara, ale i tak tu současnou můžu kvalitativně považovat za nástroj na celý život. Toť vše.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bazmekgrat
tak to urcite ano, to mas uplnu pravdu.
zas aby to nevyznelo ze Gibson Les Paul Standard je napicu, to urcite nie
zas aby to nevyznelo ze Gibson Les Paul Standard je napicu, to urcite nie
-
arcilucifer
nejlepsi jsou opravdu ty nazory co kdy kde neco rozneslo. Ja jsem jeste nemel v ruce kopii Sgecka, ktera by mohla roznaset original. Nikdy jsem jeste nenarazil na gibson sg stand.( a to v dobe kdy stalo 50 i dnes kdy stoji 27) ktery by bylo tragicky, tak ze by mu davaly ty radoby kopie napr..l-nikdy.
Asi by bylo jeste dobry, brat v potaz pres jakej aparat kytaru zkouset, jaky nastaveni....
sebelepsi kytara bude pri hi-gain nastaveni hrat jak zp...le
porad je to takovy nekdo, nekde pres neco hral
uz sem psal jednou, poradnej apart napr. Fender 65 twin a budete ty rozdily v kvalite nastroju slyset hodne rychle.
Asi by bylo jeste dobry, brat v potaz pres jakej aparat kytaru zkouset, jaky nastaveni....
uz sem psal jednou, poradnej apart napr. Fender 65 twin a budete ty rozdily v kvalite nastroju slyset hodne rychle.
Tak to jde pořád, objednat kytaru jako unikát podle vlastní specifikace (iGibson CS a u Fender CS taky),Fade píše: Chápu Custom Shop třeba ESP, kde je to opravdu custom shop. Sjednáš si s nimi kytaru, materiály a oni ti udělají kytaru přímo pro tebe. Jestli toto Gibson nedělá, tak to není úplně CS, ale spíše kytary další série kytar. Pokud to tak dělá, tak v každém LP bude jiné dřevo podle toho co si kdo zvolí. Jak to teda je?
ale ty ceny neznám a nechci znát
Ono vzhledem k těm počtům, co vyráběj v "normálním" CS už to samozřejmě není dílna s 5 lidma, co dělá jen na zakázku.
I´m wheels... movin´wheels
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, mi je to už fukarcilucifer píše:nejlepsi jsou opravdu ty nazory co kdy kde neco rozneslo. Ja jsem jeste nemel v ruce kopii Sgecka, ktera by mohla roznaset original. Nikdy jsem jeste nenarazil na gibson sg stand.( a to v dobe kdy stalo 50 i dnes kdy stoji 27) ktery by bylo tragicky, tak ze by mu davaly ty radoby kopie napr..l-nikdy.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote