Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od McKozias »

Fade píše:Mi se ty levné Schectery nelíbí. Pokud ti ale sedí a hraje se ti na ni dobře, tak dobrá koupě ;)
kytarista z prasopalu si ted koupil toho 7 struneho schectra z brauna a za t yprachy to docela jede, i dobre vypada...me se zase nelibej ty nalestene vysperkovane hellrajzry
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Například můj pečlivě vybraný levný schcecter není špatný hodnotím ho celkově lépe, než jeho předchůdce Ibanez S470.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

Red Bull píše:Například můj pečlivě vybraný levný schcecter není špatný hodnotím ho celkově lépe, než jeho předchůdce Ibanez S470.
toho ibenezackyho predchudce jsem si chtel puvodne poridit misto toho co mam tedka ale uz se prestal vyrabet mi bylo receno od prodavace takze jsem nakonec odesel se schecterem tak diky za info :)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jako ten Ibanez byl precizní, výborná Zero One tremolo, rychlí profil krku, ale byla to kytara strašně tenoučká a lehoučká a já zrovna nejsem nějaký drobeček, co by něco takového potřeboval. Síla těla se IMHO projevovala na konečném soundu.

reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

Red Bull píše:Jako ten Ibanez byl precizní, výborná Zero One tremolo, rychlí profil krku, ale byla to kytara strašně tenoučká a lehoučká a já zrovna nejsem nějaký drobeček, co by něco takového potřeboval. Síla těla se IMHO projevovala na konečném soundu.
takze to byla kytara pro solistu jak delana??? Me u ni zaujal oproti jinejm superstratum prevzatej jack na kabel ze stratocasteru a to jako u kazdy ibanezy singlak mezi humbuckerama
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

rychlí profil krku ............. :roll:
[img][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/3759/jazyk.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Red Bull píše:Jako ten Ibanez byl precizní, výborná Zero One tremolo, rychlí profil krku, ale byla to kytara strašně tenoučká a lehoučká a já zrovna nejsem nějaký drobeček, co by něco takového potřeboval. Síla těla se IMHO projevovala na konečném soundu.
Jojo, to je přesně důvod, proč mi nesedí ibanezky - pro moje pazoury se daleko víc hodí pořádný kus dřeva. A to mám technicky vyspělé kytary hrozně rád.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

reptile píše:Me u ni zaujal oproti jinejm superstratum prevzatej jack na kabel ze stratocasteru
To trochu nechápu :?: :?:

Mě tam příjde velkej rozdíl

Obrázek
Obrázek
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

uz je to jasny???
Přílohy
Ibanez-S470FM.jpg
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Jo ja jsem vůl :mrgreen: Já myslel, že mluvíš o té své kytaře :D Až teď jsem si všiml, že je řeč o Ibaně. Proto mi to nešlo na rozum, omlouvám se :oops:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

Wocass píše:Jo ja jsem vůl :mrgreen: Já myslel, že mluvíš o té své kytaře :D Až teď jsem si všiml, že je řeč o Ibaně. Proto mi to nešlo na rozum, omlouvám se :oops:
to je v poho, stavaj se horsi veci :wink:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Ibanez S470 je opravdu vynikající nástroj pro sólové kytaristy. Za svou gramatickou neomalenost se omlouvám.

Pavel68: Můžeš si přečíst ve vlákně o pravopisu, že se veřejně přiznávám k problémům se specifickými poruchami učení. Občas si to nezkontroluji a pohroma je na světě, ale děkuji za upozornění.

Woro - já jsem vyhledával Ibanezky, když jsem začínal hrát, měl jsem romantické ideály o tom, že budu lepší než Hammet z Metallicy, bohužel časem se ukázalo, že jsem řádný poctivý doprovodný kytarista a ne sólový hráč, a ty kytary jsou na mě opravdu drobné.

Jinak S470 se pohybují na bazaru za výjimečně dobré ceny.

reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

Red Bull píše:Ibanez S470 je opravdu vynikající nástroj pro sólové kytaristy. Za svou gramatickou neomalenost se omlouvám.

Pavel68: Můžeš si přečíst ve vlákně o pravopisu, že se veřejně přiznávám k problémům se specifickými poruchami učení. Občas si to nezkontroluji a pohroma je na světě, ale děkuji za upozornění.

Woro - já jsem vyhledával Ibanezky, když jsem začínal hrát, měl jsem romantické ideály o tom, že budu lepší než Hammet z Metallicy, bohužel časem se ukázalo, že jsem řádný poctivý doprovodný kytarista a ne sólový hráč, a ty kytary jsou na mě opravdu drobné.

Jinak S470 se pohybují na bazaru za výjimečně dobré ceny.
to ja nevim jak je to u tebe co se tyce bazaru, ale co muzu rict za sebe, tak zklamani a to nejen co se tyce kytar, ale i toho ostatniho jak uz to bejva :?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já mam s bazarem dobré zkušenosti, ale pravda je že mam Schectera, protože mě vypekl prodejce, měl jsem mít Dean Cadillac, ale panáček se přestal ozývat, když jsem byl v Praze, tak co dělat za týden koncert peníze v kapse, tak jsem šel do hudebnin napříč Prahou. Ten den jsem vyzkoušel x kytar v mém cenovém rozpětí. Tenkrát tu byly Schectery nové a hodně se mi líbily. Vybral jsem toho nejlépe hrajícího a odvezl jsem si ho domů. A teď už mě nebaví a půjde v létě z domu :D

Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Red Bull píše:Já mam s bazarem dobré zkušenosti, ale pravda je že mam Schectera, protože mě vypekl prodejce, měl jsem mít Dean Cadillac, ale panáček se přestal ozývat, když jsem byl v Praze, tak co dělat za týden koncert peníze v kapse, tak jsem šel do hudebnin napříč Prahou. Ten den jsem vyzkoušel x kytar v mém cenovém rozpětí. Tenkrát tu byly Schectery nové a hodně se mi líbily. Vybral jsem toho nejlépe hrajícího a odvezl jsem si ho domů. A teď už mě nebaví a půjde v létě z domu :D
Já mám s bazarem taky dobré zkušenosti, za 7500 mám kytaru jako hrom...dát tyhle prachy do nové tak jsem si od GRX moc nepomohl. Jde o to dobře natrefit a přebírat osobně, pak je to v klidu.

Jinak Dean Cadillac, to je úžásná kytara, já vždycky žertuju, že když LP tak Dean Cadillac :D Bude to ona co vyměníš za schectera nebo nemáš jasno ?
reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

Red Bull píše:Já mam s bazarem dobré zkušenosti, ale pravda je že mam Schectera, protože mě vypekl prodejce, měl jsem mít Dean Cadillac, ale panáček se přestal ozývat, když jsem byl v Praze, tak co dělat za týden koncert peníze v kapse, tak jsem šel do hudebnin napříč Prahou. Ten den jsem vyzkoušel x kytar v mém cenovém rozpětí. Tenkrát tu byly Schectery nové a hodně se mi líbily. Vybral jsem toho nejlépe hrajícího a odvezl jsem si ho domů. A teď už mě nebaví a půjde v létě z domu :D
A co je to za typ schectera jestli to neni tajny a jestli se muzu zeptat za kolik ho budes prodavat uz vis?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Flajtr - Cadillac to nebude, to už mě taky nějak přešlo. Celkově jsem se posunul od čistě metalového náčiní a spíše se dívám po věcí neobvyklých - začalo to s Mesou a teď to chce k tomu nějakou adekvátní kytaru. Stále to měním a je to hudba budoucnosti - podzim 2011.

Reptile - model mam přímo v podpisu Damien Special kupovaný nový za 14500,- teď se prodává za méně. Cena k jednání 9000,- zhruba, ale to je k jednání, takže je možnost, že bude nižší.

Edit: Přidávám Foto
Obrázek

Větší zde: http://dreamkiller.rajce.idnes.cz/Schec ... 060197.JPG

reptile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reptile »

Red Bull píše:Flajtr - Cadillac to nebude, to už mě taky nějak přešlo. Celkově jsem se posunul od čistě metalového náčiní a spíše se dívám po věcí neobvyklých - začalo to s Mesou a teď to chce k tomu nějakou adekvátní kytaru. Stále to měním a je to hudba budoucnosti - podzim 2011.

Reptile - model mam přímo v podpisu Damien Special kupovaný nový za 14500,- teď se prodává za méně. Cena k jednání 9000,- zhruba, ale to je k jednání, takže je možnost, že bude nižší.

Edit: Přidávám Foto
Obrázek

Větší zde: http://dreamkiller.rajce.idnes.cz/Schec ... 060197.JPG
tak ten schecter je krasa ta barva ruda ach ... ale skoda ze je oznacenej jenom 12. prazec no takze uz zajem nemam je mi lito :(
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Označené neoznačené pražce je to jedno, označení na horní hraně krku tam je klasické. Jde jen o chvilku na zvyknutí.

Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Red Bull píše:Označené neoznačené pražce je to jedno, označení na horní hraně krku tam je klasické. Jde jen o chvilku na zvyknutí.
Potvrzuju.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“