pomoc s ovladači

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
sup4you

pomoc s ovladači

Příspěvek od sup4you »

ahoj.. potřeboval bych poradit. kámoš mi dal tuhle zvukovku http://www.genius-europe.com/en/produkt ... =30&ID3=80 ... a když stáhnu ovladače a spustím instalaci hází mi to tohle - please plug in ''C-Media PCI Audie Device'' and install driver again .

nevím co s tím... ať udělám cokoliv pořád mi to nejede :(
subroofer

Re: pomoc s ovladači

Příspěvek od subroofer »

Chce to abys připojil tu PCi kartu, což ale asi máš, takže nevim. Klasicky to funguje tak, ze drivery instalujes první a pak pripojis HW, zkus se podivat do spravce zarizeni, jestli ti tam kartu detekoval, kdyztak muzes dat odebrat, restartovat PC a cekat az se chytne a zazada o drivery...
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

co je na ty zvukovce za cip? (ono se to obcas menilo i ramci modelu. i u creative labs to pamatuju.)
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Zkus se podívat do správce zařízení, jestli tam tu zvukovku nemáš jako neznámé zařízení. Jestli ano, tak ji odeber a spusť instalaci ovladače. Nebo na ni zkus dát jen aktualizovat ovladače, třeba už budou z toho ovladače nahrané do windows.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

2Torge: dobrej tip, ale zmíněný postup "kdy instalovat ovladač" se IMHO netýká interních karet (PCI, PCIe), protože tam je nonsense - nemůžeš kartu připojit až po pár instalačních krocích, to jsem ještě nikdy neviděl. Pro externí (ESB, FW) je to samozřejmě de-facto standardní procedura.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
sup4you

Příspěvek od sup4you »

všechno jsem zkoušel a nic :(
Teorge

Příspěvek od Teorge »

pavlii píše:2Torge: dobrej tip, ale zmíněný postup "kdy instalovat ovladač" se IMHO netýká interních karet (PCI, PCIe), protože tam je nonsense - nemůžeš kartu připojit až po pár instalačních krocích, to jsem ještě nikdy neviděl. Pro externí (ESB, FW) je to samozřejmě de-facto standardní procedura.

P.
Já už se s tak "blbými" ovladači pro interní kartu setkal ;-)
Teorge

Příspěvek od Teorge »

A vidíš ji vůbec ve správci zařízení?

Jestli jo a nepotřebuješ utility od ovladačů, ji zkus zavest ručně ovladač, díval stáhl jsem si jedny ovladače z tvého odkazu a ovladače jsou umístěny v ..SM_Value/SoftwareDriver/driver

Další věc, se kterou jsem se celkem setkával byly nekvalitní pc skříně(nepřesně zpracované) a po přišroubování pci karty ta karta zezadu trochu povyjela. Někdy se dokonce tvářila ve windows jako zařízení, ale nešla nainstalovat.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

sup4you píše:všechno jsem zkoušel a nic :(
co vsechno? (a co ten cip? podival ses na nej?)
sup4you

Příspěvek od sup4you »

na ten čip jsem zapomněl,ale jinak zvukovka normálně načte,ale prostě ty ovladače nejdou nahrát
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Stáhni si jiný ovladače, případě jeslti máš Win7 tak ho nech vyhledat ovladače na netu automaticky....
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
sup4you

Příspěvek od sup4you »

stáhl jsem jiné ovladače,ale není tam žádná instalačka.. kde je mám zkopírovat??
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

nikam ... jen je nekam rozbal. pak ve spravci zarizeni najdi tu zvukovku a u ni aktualizuj ovladac. az se zepta, nevybirej zadny automatiky, ale zaved ho na misto, kam si ty ovladace rozbalil.
sup4you

Příspěvek od sup4you »

ani tak to žádné ovladače nenačetlo.. tak já už nevím :(:(:(
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

takze ta zvukovka proste nefunguje? zkousels jiny slot?
sup4you

Příspěvek od sup4you »

jo zkoušel.. prostě když zapnu komp ..zvukovka načte a když tam hodím ovladače tak se nenahrajou a napíše to něco jako že nelze nahrát
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

co znamena "zvukovka nacte"? je v spravci jako nezname zarizeni? jaky mas system? XP? Vistu? W7? (a co ten cip? nebo nejaky napisy na zvukovce? neni to jiny typ?)
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“