zámky na nultém pražci
Pravidla fóra
zámky na nultém pražci
Chtěl bych se zeptat, zda nejdou na kytaru,která nemám zámky na nultém pražci,nějak je namontovat?
- Jens Ludwig
- Odborník
jj, zamky nic neresi, uz to tu pisu asi po sty... musis k tem zamkum mit i to FR tremolo aby si mohl po zamknuti struny, ty struny jeste doladit pomoci doladovacich sroubu na tremolu, protoze struny se "zamknutim" mirne rozladi...Greeg píše:taky ale musíš vyměnit kobylku chlapče , a narvat tam ladící a to nejde u všech kytar
PRISTE NEZ SE BUDETE PTAT DEJTE PROSIM NEJDRIV VYHLEDAT !!!!!!
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- Jens Ludwig
- Odborník
FR to Petře uplně bejt nemusí - viděl sem i pevnou kobylu s dolaďováním
http://www.jacksonguitars.com/products/ ... 2900500599
akorát nevim, jak se to bude shánět - každopádně souhlasim, že zámky nejsou všechno... spíš bych v tomhle konkrétním případě kytaru jen trochu pošteloval a myslim, že by to mělo v pohodě fungovat i bez nich...
akorát nevim, jak se to bude shánět - každopádně souhlasim, že zámky nejsou všechno... spíš bych v tomhle konkrétním případě kytaru jen trochu pošteloval a myslim, že by to mělo v pohodě fungovat i bez nich...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jens Ludwig píše:FR to Petře uplně bejt nemusí - viděl sem i pevnou kobylu s dolaďováním
Me se vlastne tady tyhle patvary (padla, varecky, hvezdy, rohliky, a ja nevim vo jeste vymysli za kravinu) nikdy nelibili... Az bych si troufnul rict ze je to "haneni" kytary jakozto hudebniho nastroje...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Není to pak trochu k ničemu, když máš zámky a pevnou kobylku!? Možná se mi to zdá, ale bez zámků kytara normálně drží ladění v pohodě... zámky mají význam jen k tremolu...
Ale možná se v tom moc nevyznám...
Ale možná se v tom moc nevyznám...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Taky mi to prijde jako pekna ptakovina.... na co strkat na krk zamky a dolu pevnou kobylku radoby TuneO´Matic s doladovacimi srouby, kdyz se vyrabeji a prodavaji kvalitni Tune O Matic kobyly a stejne tak kvalitni (i samozamykatelne) ladici mechaniky co drzi ... Navic ta prace s imbusem a doladovanim..., rozdil kvalitni nultak a zamky, rozdil klas. kobyla a tahle kobyla s dolad. srouby... Prijde mi to fakt jako opravdu nepovedenj nesmysl...