koupit, nekoupit ... ?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Desmont

koupit, nekoupit ... ?

Příspěvek od Desmont »

Přemýšlím, jestli koupit tuhle kytaru :

http://www.fokuskytary.cz/156-kytara-ky ... &typ=Strat

vdečný budu opravdu za každou radu a názor..
Desmont

Oprava

Příspěvek od Desmont »

Omlouvám se, chybka, měl jsem na mysli tuhle :

http://www.fokuskytary.cz/156-kytara-ky ... &typ=Strat
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Tu znacku nak ani neznam, ale nevypada to zle, je dobry ze to ma aspon humbacker, ja bych do ni sel. I kdyz za podonou cenu se daji sehnat mozna i lepsi.. :wink:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

já mám fokus, dobře se na ni hraje, je to good pro začátečníky a pokročilé
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Mna by zaujimalo, ake su na tom tie snimace Kent Armstrong DESIGNED.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

fokus muzu dporucit i kdyz donedavna jsem nebyl zrovna priznivce teto znacky, o tech snimacich jsem nekde cetl, prej nejsou nejak super ale snimace ktere se davaji do staggu a do podobnych kytar se s tim nemuzou merit........ ja bych ji koupil
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Desmont

....

Příspěvek od Desmont »

jinak, ta kytara je rok hraná a kupuju jí od chlápka za 3. 500 i s polstrovaným obalem.... jsem takřka začátečník takže potřebuju něco na naučení a navíc levák, takže vybírat si taky moc nemůžu Smile Nicméně rád bych hrál něco na pomezí rocku a metalu.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: ....

Příspěvek od Disasterpiece »

Desmont píše:jinak, ta kytara je rok hraná a kupuju jí od chlápka za 3. 500 i s polstrovaným obalem.... jsem takřka začátečník takže potřebuju něco na naučení a navíc levák, takže vybírat si taky moc nemůžu Smile Nicméně rád bych hrál něco na pomezí rocku a metalu.
no nevim jestli z tohodle dostanes metal no proste na metal to chce 2 H nebo nadupanej humburcker....
chmelda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chmelda »

Taky sem měl Fokusku a byla super, chce to jen vybírat z víc kusů :wink:
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

víš co ti řeknu? pokud na kytaru uplně začínáš a dřív si nehrál na levoukou tak si kup tu normální............já jsem taky levačka,hraju půl roku na normální kytaru a vím že na levoukou bych nezahrála.........levouká kytara je podle mě zbytečnost.........když je malé dítě levák a učí se jíst pravou rukou tak mu to taky časem vůbec nedělá problémy a nepotřebuje nějakou "levoukou lžíci" nebo příbor........a jinak pokud začínáš tak tu kytaru ber,na začátek vůbec nevypadá špatně
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Dark Angel
Kontaktovat uživatele:

Kytara Tenson

Příspěvek od Dark Angel »

ahoj , chtěla bych se zeptat názor na tuhle kytaru nevím jestli ji koupit . Budu ráda za každý váš názor a pomůže mi to :) hodně lidí říká, že je docela špatná , tak nevím a potřebuju radu. díky
http://i89.photobucket.com/albums/k220/ ... 034467.jpg
Tesiii - Dark Angel
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytara Tenson

Příspěvek od KIWI »

Dark Angel píše:ahoj , chtěla bych se zeptat názor na tuhle kytaru nevím jestli ji koupit . Budu ráda za každý váš názor a pomůže mi to :) hodně lidí říká, že je docela špatná , tak nevím a potřebuju radu. díky
NO z té fotky se dá vycházerp takticky jen z toho ež j to Tenson...a to je jedna značek od kterých bych si kytaru určitě nekoupil...můj názor.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

myslim,že mám uplně stejnou ale nemám lakovaný krk , je to sice tenson ,ale do začátků super kytara zatím bych neměnil....

hlavně koukni jestli je vyrobená z masivu ne z nějaký m***y jestli je to masiv, tak jí ber
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Dark Angel píše:ahoj , chtěla bych se zeptat názor na tuhle kytaru nevím jestli ji koupit . Budu ráda za každý váš názor a pomůže mi to :) hodně lidí říká, že je docela špatná , tak nevím a potřebuju radu. díky
jestli chces dat za kytaru 2,5K nebo 3K, tak moc nebudes mit ani na vyber, jestli mas penez vic, tak urcite muzes poridit neco lepsiho...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

měl sem v ruce několik těhle modelů a je to dobrá kytara , nevidim důvod proč jí nekoupit , je poměrně hezky zpracovaná (na 2500 kč)a docela hraje
jestli ale potřebuješ stratovskej zvuk tak tě asi neuspokojí :D vůbec mi typově ten její zvuk stratocastera nepřipomína ( stejně jako Arie)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“