ladící mechaniky pro cort EVLZ6
Pravidla fóra
ladící mechaniky pro cort EVLZ6
Ahoj pánové chtěl bych si koupit mechaniky na mího corta(zamikací) ale nikde jsem nenašel muj typ nemám tam žádnej šroubek jen z druhý strany matku nevěděli byjste o něčem? 
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
Re: ladící mechaniky pro cort EVLZ6
Klasika mezi zamykacíma, Schaller M6
třeba.
EDIT: ty mechaniky na cortce sou divný, a tu dírku pro šroubek tam prostě vrtneš no
bez toho šroubku jsem mechaniky neviděl.
EDIT: ty mechaniky na cortce sou divný, a tu dírku pro šroubek tam prostě vrtneš no
když mě se tam právě nechce vrtat.
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
Tak tam nech tyhle. Já taky musel vrtat...a dokonce převrtávat tu velkou díru na větší průměr. Ale jinak levnější zamykací dělá Gotoh...na aleximu je myslím mají.
a co grovery?
Je to jedno jestli schaller, grover, nebo gotoh, všechno to jsou velice kvalitní výrobci. Už se to tady i řešilo a je to jedno 
Mechaniky bez šroubků dělá podle mne Sperzel...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Dobře tyrocky77 píše:Mechaniky bez šroubků dělá podle mne Sperzel...
jo dík to by možná šlorocky77 píše:Mechaniky bez šroubků dělá podle mne Sperzel...
Sperzely jsou dost drahý, to stejný schallery a grovery, gotoh mimo taky takhle drahých mechanik dělá i levnější, ale taky made in japan, takže kvalitní.mlíko píše:jo dík to by možná šlorocky77 píše:Mechaniky bez šroubků dělá podle mne Sperzel...
Je to jenom blbá dírka, já bych se toho nebál.
-
woro90-1
Země původu není v žádném případě zárukou kvality.Flajtr píše:ale taky made in japan, takže kvalitní.
Jinak vzhledem k tomu, že dost možná budeš muset převrtávat na jiný průměr otvorů v hlavě, bych nevybíral mechaniky podle toho, jestl tam tu malou dírku budeš nebo nebudeš muset udělat. Prostě vyber nějaké zamykací mechaniky, které se ti principem funkce líbí a nevadí ti cena.
V případě japonska si troufám říct, že i jo...a hlavně tyhle mechaniky mám a kšunty to nejsou