Stavba komba

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
Odpovědět
woro90-1

Re: stagg 10ga vylepsení

Příspěvek od woro90-1 »

Když do toho nacpe sotva dvě kila a zablbne si s páječkou, přijde mi to jako dobrá investice. Nejhorší je ten původní zesilovač.
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

ok, nevim, co tam je nejhorší, pokud je to "jen" zesilovač tak by to mohlo jít jak řikáš ty, každopádně je to na synedovi, osobně si myslim že 6,5ka reprak stejně nebude na to hrát naplno v garáži proti druhýmu kombu to pravý...
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

takze kdybych to udelal tak jak pise woro tak co bych teda potreboval hlavne na ten koncak s predzesikem bych si nejak poradil
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

bud si kup stavebnici třšba tuto .http://www.gme.cz/cz/f-e-kmd3886sx-p760-525.html
nebo si najdi naký schema konce kde je náky TDA nebo diskrétní součástky http://pandatron.cz/?824&70w_nf_zesilov ... ory_mosfet
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

syneda píše:a nebo ho nejak kompletne predelat pajku mam cuprexit taky a chodim na elektrotechnickou skolu takze by to mohlo jit, pouzil bych z nej to trafo a nejaky soucastky, myslite ze by to slo? kdyztak jestli nekdo mate nejaky schema byl bych rad
to,že chodíš na eltech.školu ještě nic neznamená,u nás jsou takoví,kteří ve třeťáku nepoznají katodu a anodu u diod nebo vývody bipolárních tranzistorů :D
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

takze kdybych vzal ten Fetzer Valve za to prepinac na zkreslenej kanal nejaky kreslitko (jaký? :D ) a za to tohle http://www.gme.cz/cz/f-e-kmd3886sx-p760-525.html + reprak tak by to melo fungovat? a co to trafo? slo by tam to co mam? jo a co nejaky eq?
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

kreslítko si tam dej jaký chceš nebo spíš jakej zvuk chceš . ten reprák s toho stagg by sem tam nedával zaprví je malej a zadruhý když ten zesík vohulíš tak to repro pošleš do kopru
Obrázek
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Chodíš na elektro, tak si spočítej jaké parametry by ten koncák měl mít, aby to patnáctiwattový reprák přežil a dalo se to ukrmit tím trafem, ne? A zkreslení podle toho, co se ti líbí. Nebuď líný si něco dohledat sám nebo se dokonce zamyslet. Za mě původní repro klidně.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

měl bych dotaz... myslíte, že když do toho narve integrovanej koncák (např. nějaký TDAčko), že to bude hrát líp, než ten stagg? (zanedbejme, že tam bude lepší preamp)
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

A co je tam z továrny?
Pikus

Příspěvek od Pikus »

mmjuz píše:A co je tam z továrny?
co já vím... taky nějakej integráč... ale možná má stagg trochu víc propracovaný návrh zapojení
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Pikusi, mám Tě za soudného a šikovného kluka. Pusť to z hlavy. Tohle je slepá cesta. To už je lepší šťourat se ve starém rádiu.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

mmjuz píše:Pikusi, mám Tě za soudného a šikovného kluka. Pusť to z hlavy. Tohle je slepá cesta. To už je lepší šťourat se ve starém rádiu.
dyť, jo... já nechci dělat nic ze starýho stagga, mám rozestavěnej elektronkovej zesík (zatím jen scháním materiál, součástky a mám to na papíře), ale chtěl jsem se zeptat, jestli si myslí, že tomu nějakým TDAčkem nebo LMkem pomůžou... no nic, pouštím to z hlavy ;)

EDIT: Kdyby se ti nehodilo šasí z toho stagga, tak mi pošli fotky, možná bych to koupil.
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

no reprak jsem premejslel ze bych tam dal nejakej aspon 10 palcu ale prave nevim jakej vykon a to kreslitko bych chtel neco aby to aspon trochu napodobylo zvuk lamp tak kdyby jste mi poslali nejakej odkaz co uz mate vyzkouseny, protoze z tem nahravkam moc neverim
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

muzete mi nekdo prosim poradit s timhle http://www.runoffgroove.com/fetzer2-pcb.pdf nejak to vubec nechapu :D hlavne ty hvezdicky tam
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

NP = Not present - prostě to tam není ta součástka.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

takze to akorat propojim ze jo :D a co to kreslitko a nejakej dobrej eq bych taky bral :D
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

jeste jsem se chtel zeptat to trafo potrebuju jenom na ten koncak a preamp si vezme proud z koncaku nebo jak to tam funguje?
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

Bez názvu.jpg
takze jsem o tom premyslel a udelal bych to asi takhle + nejaky blbinky jako FS, efektova smycka. A sel by tam tenhle eq? http://elektronikacz.borec.cz/Data/Tri% ... alizer.htm
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

trafo budeš to bude chtít asi extra pro preamp a pro konec . (pro ten konec budeš potřebovat ještě zdroj simetrickýho napětí) tak stim taky počítej
to přepínání kanálů by sem udělal spíš takle http://core88.rajce.idnes.cz/junkyard/#schema.jpg když by si to udělal tak jako na tom obrázku tak ti to bude požírat vejšky a středy. jen tak mimo zkoušel si to propočítat kolik do toho chceš vrazit ?
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Aparatury“