RE PIGDESTROYER:
Máš pravdu. Kryt je vystouplý. Není to moc, ale je. Tenhle model je zvukově spíš typ Telecaster nebo tak něco, takže nepředpokládám, že by na to smažil někdo v pyramiďáku.

Protože jsem, ale tvrdšího ražení valná většina kytar, které jsme dělali je pro všechny styly od HARDROCKU výš. Většinou jednosnímačové modely, tam zase málo kdo používá krkový snímač.Ty kytary mají kryty v rovině s tělem. Koketoval jsem pro tyhle extrémy i s kovovými díly vyrobenými na míru, které by zajistily ochranu nejexponovanějších částí i kvalitní stínění v jednom. Pokud jde o hlavu to co píšeš beru jako podnět k zamyšlení. Chtěl jsem mít jednoduchý tvar. Nemáme logo - to nahrazuje ten pruh. Pokud se někdo s naší kytarou setkal tak podle toho pruhu pozná okamžitě jakýkoli nástroj od nás. No a tím, že je ze stejného materiálu jako tělo to beru jako jednotící prvek "setu". Pochopitelně na tom, ale nijak nelpím. Změna je život. Ve skutečnosti to není tak výrazný. Když to v atelieru fotím, vždycky se snažím, aby bylo všechno co nejlíp vidět a tomu odpovídá i svícení blesky.
Co se týká kreseb dřeva - do toho jsme doslova fanatici. Na tomhle modelu je většina z Ameriky, ale mám i Tasmánii, spoustu druhů z Afriky atd. Člověk žasne co dokáže narůst. Teď jel kamarád do Austrálie, tak slíbil, že něco v kufru přiveze. Už dostal výpis druhů které jsou znělé.