SQUIER Tele Custom(kytara do 7000,-)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Spiker.cz

SQUIER Tele Custom(kytara do 7000,-)

Příspěvek od Spiker.cz »

zdravím,
chtěl bych poradit, sháním kytaru tak do těch 7000,- ...
hraju punk-rock a sem spíše zaměřenej na telecastery a padla mě do oka tato kytara
http://kytary.cz/squier-tele-custom/HN082846/

co vy na to? mám to brát?
Obrázek
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Re: SQUIER Tele Custom(kytara do 7000,-)

Příspěvek od Kosak »

za me jo, telata jsou uzasne kytary a s tema hb to bude v pohode i na ten punk ci co :wink:
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Kosak píše:za me jo, telata jsou uzasne kytary a s tema hb to bude v pohode i na ten punk ci co :wink:
možná by stálo za to zkusit i tu verzi s P90 kama nebo klasický tele (jak ti padnou zvukem)
loos

Příspěvek od loos »

teda co já hrál na tohle tak mě to až tak neuchvátilo. Teda mám teď na mysli konkrétně to osazení Humbuckerama...byli mezi nima hrozně malý rozdíly ve zvuku na kobyle a krku, zkusil bych buď ty P90 nebo normální singly. Jinak je to dobrá kytara
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Klešťo

Příspěvek od Klešťo »

Já sám na tohodle telecastera hraju už něco přes rok a je to dobrá kytara, tak kdyby tě něco zajímalo, tak se mužeš klidně zeptat. Kupoval jsem ho nového za 5 tisíc a za ty peníze to byla ta nejlepší kytara, kterou tam zrovna měli. Na punk rock uplně idealní.
Dowina DCE 999s, Tenson D1, Squier Tele custom, Tenson strat pack, Ashton VP50, Boss DS-1, Behringer TU 300 a plno dalšího
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“