Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od pupack »

Atkins: sme krapet OT ale pořád je to v rámci řešení kytary v nahrávce, tak snad ok. ještě zkusim dotlačit známého co mi ji zapůjčil k výměně snímačů, protože potenciál jinak v tý kytárce je, neni to zase vyloženě špatné, jen mi přijde moc zahuhlaná a akordově se dost slévá, u krku už praská lak, barva a takové ty detaily ala neustále se uvolňující matka u zdířky, což je třeba detail :lol: ale rozčiluje mě, že to za ty peníze člověk musí řešit a hned měnit no :) Globální neřeším, jen mi to je spíš líto, takové atakující arogantní reakce bez hodnoty.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Neměla to být útočná, nejsem fanoušek U2, ale občas si tě pupacku na yt přesto pustím, protože ta kvalita nahrávek není špatná. Řvoucí fanoušci mě rozčilují vždy a všude a zrovna u coveru, kde by měla být slyšet nejvíce kytara, co hraješ, mi to upřímně vadí.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Kůň

Příspěvek od Kůň »

Red Bull píše:Řvoucí fanoušci mě rozčilují vždy a všude
Ty se na koncertech asi bavíš co?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Když jsem na pódiu tak mi to zas tolik nevdí :D když mi někdo hodinu řve do ucha pro nic za nic, tak se moc nebavím. Nejsem zrovna davový typ. :D
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Red Bull píše:Neměla to být útočná, nejsem fanoušek U2, ale občas si tě pupacku na yt přesto pustím, protože ta kvalita nahrávek není špatná. Řvoucí fanoušci mě rozčilují vždy a všude a zrovna u coveru, kde by měla být slyšet nejvíce kytara, co hraješ, mi to upřímně vadí.
v pohodě, asi jsem si to vyložil zbytečně utočně, sorry ;) holt tyhle backingy jsou z live dvd kde je zvuk v 6ti kanálech a v jednom bez kytary, tak se nejlépe ripují, mě tam ty diváci taky vaděj když jsou moc, ale bohužel jsem to nemohl ovlivnit no.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
VFiser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VFiser »

První nahrávka a zároveň první vlastní tvorba sóla.
Do 0:40 je to nějaká Jazzová etůda, od 0:40 má vlastní tvorba (sólo)

http://www.vfiser.cz/ruby.mp3

Jsem začátečník ! Předem děkuji za kritiku. :)
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
gravis22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gravis22 »

Tubular: Poprvé jsem Tvé video nedokoukal, některé tóny jsou až příliš falešné, a pak hledáš útěk na Ty správné :-)... Věřím v Tvé schopnosti, ale nyní se mi to prostě nelíbí :-) . . . ( Obdivuji však tvou schopnost se tyhle sóla a postupit učit, já bych se u toho asi unudil :), i když to hodně dá )
Vintage-Les paul,
Marshall-Vintage,Marshall box- MC412B
Cry baby,
Line 6 M13
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

To ALL: V prvom rade nechapem, preco komentujete-citujete skoro 8 mesiacov stare video, ktore som tu dal davno a naviac si myslim, ze patri vobec k mojim najhorsim. :shock:

hrani-na-kytaru-tabulatury/zhodnotte-na ... bular#wrap (28.06.2010)

Ale vdaka za nazory :wink: a podrby. :lol: Dnes uz hram snad lepsie, alebo aspon nejaky naznak zlepsenia by tam mohol byt. :roll: (vid Innocence cover)
Naposledy upravil(a) Tubular dne 7.02.2011 1:27, celkem upraveno 1 x.
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Tubular píše:gravis22: Vdaka za nazor, predpokladam ze reagujes na video Innocence od Avril Lavigne ?!?
S tymi falosnymi tonmi si ma celkom prekvapil, kedze ja si myslim, ze prave v tom videu (v porovnani s mojimi predchadzajucimi) ich bolo najmenej. Ktore falosne tony (cas?) mas na mysli? :wink:

čoveče, ja sem ted trochu zmatenej, je tady nejakej bordel :D par stranek zpatky je nejake tvoje zhruba rok staré video (Glasgow kiss) a komentoval ho první VítekBJ (nějaká recese? nebo nepovedený vtip), a všichni se k němu najednou vyjadřují, nějakej flame či co? :D omrkni to, bo někde se stala chyba. Jinak tohle forum nepobírám poslední půlrok se tu dějí divné věci :lol: :lol: :mrgreen:

ale když si mluvil o Avril, mrknul jsem ti na youtube tak jen hodnocení: paráda ;)
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

pupack: Jo, teraz som to editoval, ekdze som si nevsimol predoslu stranu a citovanie 8mesiacov stareho videa. :D , takze som myslel ze reakcia patrila k Innocence. :D

A za tu Avril: Dik. Tvoje U2 covery su tiez naozaj velmi dobre. :wink:
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
Janaj

Příspěvek od Janaj »

To jsem raz skládal totálně z nudy, něco jsem složil, asi za 40 minut a pár lidem se to "líbilo" :D

http://files.netopeer.net/1297184556

Nejlepší, jaks e to pouštělo na tekno akcích:D
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Obrázek
Janaj

Příspěvek od Janaj »

McKozias: Ještě by s ek tomu hodilo natočit ten náš "tanec" a spojit to dohromady:D
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ne to ne...nechci BAN :D:D
filo01

Příspěvek od filo01 »

Janaj: Sakra, neměl jsem to poslouchat ;) Jestli nemám propadnout hluboké depresi, úpěnlivě tě prosím, aby ses přiznal, že jsi nahrál jenom ty dvě kytary :shock: Jestli jsi byl schopen za 40min vymyslet melodii, zaranžovat a nahrát bicí, basu, žestě + kytary, tak se budu muset zamyslet, jestli je pro mě kytara opravdu ta správná hračka :)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Janaj: Moc pěkné.. :) stejný dotaz, jako má filo.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
gravis22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gravis22 »

:D :D :D Tak to jsem si nevšimnul, že je to tak ,,starý,, jen jsem viděl video, tubular...pustil...zhodnotil... Tak to věřím, respektive vidím zlepšení :D:-)... Můj koment byl zaměřený teda právě na video Glasgow Kiss, u tvých novějších videí jsem falešné tóny neviděl :D:-)
Vintage-Les paul,
Marshall-Vintage,Marshall box- MC412B
Cry baby,
Line 6 M13
Janaj

Příspěvek od Janaj »

Ne, to je skládané všechno v Reasonu :D ... za 40 minut bych toho fakt tolik nezvládl nahrát. tohle je práce kláves.
Kytara jsou sestříhané loopy, přearanžované.

Já jinak hraju na baskytaru.

Co jinak říkáte tady na ten první "Promo Track" ? http://bandzone.cz/janaj
Laik to vnímá jako celek a řekne, že to je fajn, ale ode mě se mi tahle skladba líbí nejvíce, prtoože tam mám hodně různých nsátrojů a společně se střídají a vytváří celek... Možná to na hduebním foru oceníte:D
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

No, pěkné, pěkné, jenom škoda, že ta kytara zní docela podivně a že se tam toho hudebně až zas tolik neděje.
Ty dechy jsou fajn.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Janaj

Příspěvek od Janaj »

V které? té první, nebo ten promo track na bandzone?
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“