Rosvicí se stále limiter

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
tomasba

Re: Rosvicí se stále limiter

Příspěvek od tomasba »

garde píše:....nemyslím si, také niečo som ešte nezažil, môže byť vadná aktívka....
To sem zkoušel jí napojit jenom na snímače a taky nic.
Janaj

Příspěvek od Janaj »

Zkus totálně jiný nástroj i s jiným kabelem... pokud to bude stále dělat, tak s tím můžeš zajít do hudebnin.
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

A kde se ti rozsvěcí limiter? Warwick 15.1 žádnou diodu signalizující přebuzení nemá, jak to je na kombech Torque nevím, ale podle obrázků jsem taky nic neviděl.
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
tomasba

Příspěvek od tomasba »

armi píše:A kde se ti rozsvěcí limiter? Warwick 15.1 žádnou diodu signalizující přebuzení nemá, jak to je na kombech Torque nevím, ale podle obrázků jsem taky nic neviděl.
Sorry je to warwick 15.3 150W.Ale to můj problém neřeší.
Janaj

Příspěvek od Janaj »

Jinak, mám stejné kombo jako ty, a jeslti myslít to červené světýlko u Gainu, tak pro to mám jen jediné vysvětlení... Gain máš vysoký a hýbeš jen pomocí volume... jestli to tak máš, tak tu můžu dát jen tohohle Smajlíka : :lol: a pokud ne, tak fakt nevím... nemám s tím problémy, rozvěcuje se to jen tehdy, když mám gain vysoký a volume nízký, já na tohle kombo hraju stylem volume na max a gain jen trochu...
tomasba

Příspěvek od tomasba »

Janaj píše:Jinak, mám stejné kombo jako ty, a jeslti myslít to červené světýlko u Gainu, tak pro to mám jen jediné vysvětlení... Gain máš vysoký a hýbeš jen pomocí volume... jestli to tak máš, tak tu můžu dát jen tohohle Smajlíka : :lol: a pokud ne, tak fakt nevím... nemám s tím problémy, rozvěcuje se to jen tehdy, když mám gain vysoký a volume nízký, já na tohle kombo hraju stylem volume na max a gain jen trochu...
NO Gain mám tak na 4 a volume na 2.Myslíš že chyba je tedy ve mě? :roll: :oops: :cry:
Tak mi to nedalo a šel sem to vyzkoušet dle tvé rady.A je to furt to samé.
Janaj

Příspěvek od Janaj »

tak to vážně nevím... je to záhada..., hraje to tak i s gainem na úplné minimum?
replikantCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od replikantCZ »

Ahoj, asi zbytečná otázka, ale přeci. Zkoušeli štelovat s výškou snímačů? Jestli i tak je to zkreslené, tj. potiché ale pořád zvuk není čistý, tak se obávam, že bude problém v samotné elektrice, jak už bylo zmíněno, nejaký špatný kontakt. Mě se taky stalo, že po nasazení krytu, se mi tam jeden kabel dotýkal, a fungovala špatně korekce tone. Hodně štestí přeju.
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“