Elektrika 10-14 000
Pravidla fóra
Elektrika 10-14 000
Hraju asi přes rok, teď mám Pseudostrat od AXL, a chci si koupit něco pořádnýho abych nemusel zanedlouho kupovat novou. Preferuju FENDER Blacktop nebo IBANEZ RG/RGA , Ale taky se mi líbí Vintage Strat od Ltd: http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -32509.php , Chtěl bych něco spíš na Numetal-Powermetal, ale hraju i Alternative rock, Punk rock, Les Paul nechci protože furt mlátim do přepínače. Chci buď to pevnou kobylku nebo 2-zvratné tremolo, možná i jednozvratný, ale s tim nemám dobrý zkušenosti z AXL. Nechci žádný ,jak to říct..., retardovaný tvary jako třeba http://kytary.cz/washburn-rx22ftsb/HN113833/ , Docela se mi líbi Firebird, ale nevim jestli se dá Epiphone v týhle cenový relaci věřit. Čím víc pražců tím líp, ale s 22 si vystačim. Nechci Flying V ani Explorer, protože když se na ně hraje pře clean channel tak to vypadá komicky. Na dřevo důraz nekladu, ale raději olši, mahagon nebo javor. Hmatník je mi docela jedno, ale Javor se mi líbí mnohem víc. Co byste doporučili

Naposledy upravil(a) Red Bull dne 10.02.2011 18:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název na přání Wixkzena
Důvod: Upraven název na přání Wixkzena
Elektrika Cort X11 Cherryburst
Kombo CRATE Flexwave 120W
Efekt Boss MT2 Metal Zone
Re: Elektrika 10-14ooo
Jo za pomněl sem zmínit, Určitě novou.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Tak u Ibanezu z řady RG tam máš RG350-370, můžeš zkusit i S ka a nebo třeba výborná Cort X-TH s aktivníma EMG. Podle toho co jsi napsal, to může být kterákoliv kytara
Ale já můžu radit jen v Ibanezech, o nic jiného se moc nezajímám 
Neni to X-TH na baterky? nevíš?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jelikoz to je aktivni tak anoJ3T píše:Neni to X-TH na baterky? nevíš?
ja bych jako moznost k uvaze videl SCHECTER Damien Special nebo FR ... nebo C1.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Doporučil bych Schecter Damien special náhodou jeden prodávám za velmi příznivou cenu a IMHO velmi povedený kus.
Pro představu recenze zde: recenze-vasi-vybavy-f55/schecter-damien ... 23688.html
Jsem jeho první majitel, kupoval jsem ji novou, ušetřené peníze bys mohl vložit do nákupu lepších snímačů.
Pro představu recenze zde: recenze-vasi-vybavy-f55/schecter-damien ... 23688.html
Jsem jeho první majitel, kupoval jsem ji novou, ušetřené peníze bys mohl vložit do nákupu lepších snímačů.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
-
woro90-1
To je p***l tohle... Když se hraje na Flying V a Explorer přes clean channel tak to vypadá komicky... Víš ty vůbec jak se hrálo v době kdy ty tvary vznikly? A retardovaný tvary... Víš co je zač současný Firebird?
Toho Schectera klidně ber, není to špatná kytara, jen jestli nebude retardovaná...
Toho Schectera klidně ber, není to špatná kytara, jen jestli nebude retardovaná...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Určitě by se mu líbili kytary od mých oblíbených Eastwood
to jsou teprve krásné tvary 
Tak se mi ty tvary nelíběj, z toho hned nevyšiluj 
-
woro90-1
Tady někdo vyšiluje? Jen jsi neupřesnil, co je to retardovaný tvar. Našikmený pas? Nebo obecně méně obvyklý tvar? Nebo málo krutopřísný?J3T píše:Tak se mi ty tvary nelíběj, z toho hned nevyšiluj
- bazmekgrat
to mas akurat taku cenu ze by som este radsej prisetril ked chces novu a kupil Ibanez RG1451
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
Retardovaný sou ty parodie na Superstraty a všechno jinýho, když je nějakej tvar tak by měl bejt tak jak je ne?woro90-1 píše:Tady někdo vyšiluje? Jen jsi neupřesnil, co je to retardovaný tvar. Našikmený pas? Nebo obecně méně obvyklý tvar? Nebo málo krutopřísný?J3T píše:Tak se mi ty tvary nelíběj, z toho hned nevyšiluj
Já si myslim že elektrika za 17k je pro mě zbytečná.bazmekgrat píše:to mas akurat taku cenu ze by som este radsej prisetril ked chces novu a kupil Ibanez RG1451
-
arcilucifer
J3T: bud tak soudny a nevyjadruj se k vecem o kterych nic nevis, radsi taktne pomlc a vyrazy typu retardovany si nechej laskave na doma.
No jasně. Vykládej to třeba Medlockovi z Lynyrd Skynyrd.Nechci Flying V ani Explorer, protože když se na ně hraje pře clean channel tak to vypadá komicky.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Tobě se ty parodie snad líběj?arcilucifer píše:J3T: bud tak soudny a nevyjadruj se k vecem o kterych nic nevis, radsi taktne pomlc a vyrazy typu retardovany si nechej laskave na doma.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jaky parodie probuh? 
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně prodávám neparodickou kytaru, abych si koupil pořádně retardovaný tvar. Spousta podle tebe retardovaných tvarů je starší, než koncepce superstratocaster, jak ho známe dnes. Gibson začal svou éru masivních el. kytar Gibsonem LP. Fender začínal a teď si nejsem úplně jist jestli teletem a nebo stratem.J3T píše:Tobě se ty parodie snad líběj?arcilucifer píše:J3T: bud tak soudny a nevyjadruj se k vecem o kterych nic nevis, radsi taktne pomlc a vyrazy typu retardovany si nechej laskave na doma.
Teletem....Red Bull píše:Upřímně prodávám neparodickou kytaru, abych si koupil pořádně retardovaný tvar. Spousta podle tebe retardovaných tvarů je starší, než koncepce superstratocaster, jak ho známe dnes. Gibson začal svou éru masivních el. kytar Gibsonem LP. Fender začínal a teď si nejsem úplně jist jestli teletem a nebo stratem.J3T píše:Tobě se ty parodie snad líběj?arcilucifer píše:J3T: bud tak soudny a nevyjadruj se k vecem o kterych nic nevis, radsi taktne pomlc a vyrazy typu retardovany si nechej laskave na doma.