Zdravím všechny basáky. Máte někdo nějakou opravdovou zkušenost s touhle basou?? Jak se vám líbí/nelíbí. Váš názor na zvuk například přes klasiku Ampega SVT3 a vůbec celkově názor na tuhle basičku ; zpracování, snímače Bartolini MK1, dřevo atd. Díky
link: http://www.thomann.de/cz/ibanez_sr700cn.htm
Ibanez SR700-CN
Pravidla fóra
Re: Ibanez SR700-CN
Zdar, nevím jestli ti to teda nějak moc pomůže...
. Mám ji v pěti strunný verzi. Zpracování basy je kvalitní, nenašel jsem žádný nedostatek. Je velice lehká, nevážil jsem ji, ale s JB se to fakt srovnávat nedá
. Snímače v kombinaci s elektronikou dokáží nakombinovat hodně zvuků. Snímače samy osobě nejsou uplně až tak marný, ale dokážu si představit lepší. Dost jsem laboroval se zvukem než jsem našel nějakej ten svůj. Mám hlavu GK 700RB II, přes nic moc jinýho jsem ji nezkoušel, kromě v kytarách.cz přes nějaký kombo od Edena. Je to modern bass není to prostě klasika. Jsem spíš trsátkář a zvuk trsátka se mi na týhle base opravdu líbí, prstama to zní taky velice solidně, dost mohutně. Ale asi záleží opravdu na aparátu. Srovnával jsem Ibanez SR 505 s Jazz Bass Mexico pětistrunku na stejným aparátu a pro mě subjektivně jsem nevybral, která je lepší. Každá má něco do sebe a kdyby to bylo možný, tak mám obě
. Píšou, že jsou Ibanezky univerzální, ale mě tím zvukem sedí do tvrší muziky, na něco jinýho bych právě volil PB nebo JB. Je to moje druhá basa a nemám s jinejma skoro vůbec zkušenosti tak to berte relativně, jsem prostě nováček. Podle mě pokud si jí koupíš, nebudeš litovat, ale nejdřív ji zkus. 
Edit: Jo je to překlep
, ale nářez by to byl 
Edit: Jo je to překlep
Naposledy upravil(a) Mobius dne 13.02.2011 17:41, celkem upraveno 1 x.
Baskytara: LTD-ESP B 154 STR , Ibanez SR 705 TK
Kombo: Warwick Blue Cab 30
Zesilovač: Gallien-Krueger 700RB-II
Kabel: Planet waves, Monster Cable
Kombo: Warwick Blue Cab 30
Zesilovač: Gallien-Krueger 700RB-II
Kabel: Planet waves, Monster Cable
- Tomas.Tajfun
- last.fm: tarzancz
- Bandzone: bandzone.cz/tajfun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ibanez SR700-CN
OT: vím, že je to překlep, ale 7000RB by byl asi slušnej nářez

Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí