Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
arcilucifer

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od arcilucifer »

Tak je skvely, videl sem, ze obcas na bazaru se hodne pod cenou prodavaj.
Pan Stanek je sikovnej,kytaram rozumi. Dobre se s nim povida.
subroofer

Příspěvek od subroofer »

REVEREND GIL PARRIS + Seymour Duncan P-Rails a LES TREM II
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrázek
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
panedge

Příspěvek od panedge »

subroofer-moc pěkná kytárka!
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Díky :wink:. Je to fakt miláček. Zatím takovej pubertální a nezkrocenej pač ještě nejsem autorita pro něj /ní.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Je krásná :) Připomíná mi Jolanu Iris bass :D To není myšleno hanlivě ;)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

subroofer píše:REVEREND GIL PARRIS + Seymour Duncan P-Rails a LES TREM II
Za to máš u mne "palec nahoru"!
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Jak jsi s těmi P-Rails spokojený? Jaké kombinace využíváš?
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Teorge píše:Jak jsi s těmi P-Rails spokojený? Jaké kombinace využíváš?
Vlastně využívám všechny, ale nejvíc P-90, pěknej plnej a jasnej zvuk, humbucker občas - spíš třeba doma při nahrávání, když to chci bez sigl brumu, single coil samotnej je trochu slabší a tenčí než třeba strat, používám ho nejmíň, třeba když to má být extra čitelný a v kombinaci s prostředním snímačem. Dále to mám ještě zapojený tak, že vytažením TONE potu nahoru se zapojí prostřední Lace Senzor Burgundy (pozůstatek originál osazení) a mohu tak využívat oblíbené strat mezipolohy, ten quack ale není tak stratovky výraznej, je to přeci jen spíš tele nicméně to využívám i na koncertě, řekl bych že naslepo bych stratocastromila určitě zmátl. Čili klasika přepínač je tam jen třípolohovej a prostřední snímač se přidává vždy vytažením tone nahoru. Samotnej Burgundy nelze zvolit, nicméně zase můžu hrát na všechny tři snímače dohromady. Druhej třípoloháč je na P-Rails mody. :mrgreen:
Je to prostě taková hodně univerzální kytara...
Zbytek si chovám na recenzi, kterou plánuju, ale hlavně musím udělat nějaký pořádný fotky.

Díky všem za zájem.
WhiteKeys

Příspěvek od WhiteKeys »

to se nekdo maa :| :)
vzdycky kdyz neco takovyho vidim tak se musim utesit tak, ze si povim ze to neni v kytare, ale v rukach/hlave a kdyz mam blbej den tak nakonec dojdu k tomu ze nemam a nebudu mit ani jedno z toho :lol:
:D
...ne ze bych mu ji nepral :!:
Prodám EHX Germanium OD->pm
subroofer

Příspěvek od subroofer »

WhiteKeys píše:
to se nekdo maa :| :)
vzdycky kdyz neco takovyho vidim tak se musim utesit tak, ze si povim ze to neni v kytare, ale v rukach/hlave a kdyz mam blbej den tak nakonec dojdu k tomu ze nemam a nebudu mit ani jedno z toho :lol:
:D
...ne ze bych mu ji nepral :!:
To se utěšuješ správnou cestou, já bych raději hrál na překližkovou Jolanu a uměl zahrát cokoli si přeju, bohužel je to přesně naopak.
Jinak ta kytara i s modifikací zase nestála tolik, navíc jsem kupoval 2nd hand, nedal jsem ani 20 tis., ale taky ne jen 10, tak někde mezi a to si mylsím, že jsou optimální peníze za slušnej nástroj, kterej si může dovolit každej, kdo trochu pracuje a není utopenej v dluzích... 8)
mimochodem, Black Keys myslím nahrávaj na docela sračkový věcičky a to naprosto záměrně, hlavně teda ampy, ale vím to tak nějak z druhý ruky ze sousedního fóra :wink:
WhiteKeys

Příspěvek od WhiteKeys »

chachaaa zrovna dnes sem tady natrefil na ten tvuj lunar, tak mi netvrd, ze ti to nehraje :lol: (a stejne ja si myslim, ze jde hlavne o napad, techniku si nejakym celodennim piglovanim muzes nacvicit dycky :) )

a ze bys chtel umet zahrat cokoli, takle to brat nemuzes, je to teda muj nazor, nikomu ho nenutim, ale ve hre na kytaru (v mych oblibenych zanrech) jde hlavne o osobitost, napad,svym zpusobem odlisnost a styl, to si myslim dela dobryho kytaristu

PS:a mimochodem doufam ze tema srackovejma vecickama si myslel vintage, ze? :mrgreen:
PPS: joa ja nejsem omezenej jenom na Keyse, muj zaber oblibeny hudby je docela sirokej si myslim..
Prodám EHX Germanium OD->pm
subroofer

Příspěvek od subroofer »

WhiteKeys píše:a ze bys chtel umet zahrat cokoli, takle to brat nemuzes, je to teda muj nazor, nikomu ho nenutim, ale ve hre na kytaru (v mych oblibenych zanrech) jde hlavne o osobitost, napad,svym zpusobem odlisnost a styl, to si myslim dela dobryho kytaristu

PS:a mimochodem doufam ze tema srackovejma vecickama si myslel vintage, ze? :mrgreen:
PPS: joa ja nejsem omezenej jenom na Keyse, muj zaber oblibeny hudby je docela sirokej si myslim..
Nemyslel jsem úplně cokoli od Gilmoura po Satrianiho, ale cokoli co napadne mě... Je celkem unavující ztrávit půl dne nahráváním jednoho kytarového partu, o techniku nejde vůbec, v podstatě bojuju jen s rytmem a nelíbí se mi když už vymyslím motiv, že to pak hraju bez lehkosti a spíš se místama trápím :wink:
Sračkovejma věcma sem myslel levný, to rovnítko tam ale nemusí být pravidlem. Dneska už je Vintage asi všechno :mrgreen:
Iggy

Příspěvek od Iggy »

Epiphone B. B. King Lucille Ebony
Obrázek

Kombo Fender Mustang 1
Obrázek
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Nejen Black Keys (ačkoli ty pololubovky nejsou zrovna dvakrát low-end, spíš se vyžívají v pořádně špinavém zvuku), třeba Jack White používá kdejaké vykopávky, které se nové prodávaly za pár drobných.
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Iggy: Lucile fajn, ale ta bednička :roll: :mrgreen:
Iggy

Příspěvek od Iggy »

To subroofer:
Mám to jen na doma na takové to domácí brnkání. Však víme. :lol: Přešel jsem v 50-ti létech z akustiky na elektriku. Říkal jsem si , že když ne teď tak už nikdy. A bylo rozhodnuto. Ještě by se mi hodilo, kdyby to mělo automatické bicí a looper jako LINE6 Spider Jam. Až mě Mustang přestane bavit, tak se poohlédnu po nějakém lepším aparátu a rád si nechám poradit.
FPC
last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FPC »

Iggy,subroofer: moc krásný kytárky :)
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Inhuman guitars
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/inhuman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inhuman guitars »

My old equipment -Jen tak pro zajímavost našel jsem foto v pc tak jsem ho vložil
Obrázek

korg ax 3000g
peavey 6505+
engl cab v30 412
http://www.bandzone.cz/fan/inhuman
My instrument : PEAVEY 6505+ 120w -4x 6l6 ,6x 12ax7
MESA BOOGIE CABINET "B" v30 CELESTION
JACKSON DK7 EMG 707 7 STRING- ACTIV
petan

Příspěvek od petan »

Obrázek
krásná kytara. daj se ty reverendy sehnat někde v ČR?
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Reverendy sem ted zacal vozit Rockster na smichove.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“