eurorack MXB1002: potrebujem radu

Pro živé ozvučení, studiové, monitorovací, ...
Odpovědět
punky_7865

eurorack MXB1002: potrebujem radu

Příspěvek od punky_7865 »

mam doma eurorack MXB1002 a chcem kupovat klavesy a miktofon kondenzatorovy...chcem sa opitat ako to je s nahravanim ...ako to vobec prepojit aby to nahravalo do PC ..alebo treba este aj tu zvukovku externu?
Paris
Rádce

Re: potrebujem radu

Příspěvek od Paris »

propojis to z TAPE OUT kabelem 2xCinch-->3.5mmJack (pokud jde o standardni zvukovou kartu).
punky_7865

Re: eurorack MXB1002: potrebujem radu

na tpe out mam cervenim a bielim na L a R napojene repraky ...a podtim su tape out L a R na jacky ...ale tie večšie. tak to mam z tich velkich jackov napojit do ruzovej pripojky IN na PC cez 3.5 jack??
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

punky_7865 píše:na tpe out mam cervenim a bielim na L a R napojene repraky
tam by mel byt zapojeny ten pocitac.
punky_7865 píše:...a podtim su tape out L a R na jacky ...ale tie večšie. tak to mam z tich velkich jackov napojit do ruzovej pripojky IN na PC cez 3.5 jack??
nejsou pod tim uz jen TAPE IN? jestli tam neni uz nic jineho (koukam jen na fotku z uhlu), tak repraky napoj na PHONES ... a do pocitace tak, jak sem ti psal na zacatku.

pripadne se to da do pocitace poslat z MAIN OUT, ale to bude chtit asi Y kabel ... ale stejne pripoj repraky na PHONES, at si muzes regulovat hlasitost nezavisle na vystupu.

(leda, ze bys repraky reguloval jinak (ne na mixu), to bys pak mohl pouzit MAIN OUT a TAPE OUT do pocitace a do repraku (je to jedno co kam) ... pokud teda do pocitace jen nahravas)

jeste je tu dalsi moznost .... a to poslat to z mixu jen do pocitace, do repraku az z pocitace a v pocitaci si windows mixer nastavit tak, abys to pres nej slysel. ale o tom kdyztak jindy...

a jeste: ruzova pripojka je na mikrofon vetsinou. nemas tam modrou?
punky_7865

pardon ...out je len ten bieli a cerveny a to uz som napojil do in na PC a out na hudbu je Phones mne to akosi nedoslo... :? :lol: ...este jedna otazka.. ked napojim klavesi na ten mixak a chcem cez neho pocut aj hudbu z PC ,do ktorej hram aj klavesi, ale chcem nahrat len stopu cisto klavesy bez tej hudby ... ako to mam spravit??

dakujem za odpowede som z toho trochu sprosty :roll:
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

punky_7865 píše:...este jedna otazka.. ked napojim klavesi na ten mixak a chcem cez neho pocut aj hudbu z PC ,do ktorej hram aj klavesi, ale chcem nahrat len stopu cisto klavesy bez tej hudby ... ako to mam spravit??
vis, ze tyhle otazky jsem se bal? :) (a tajne doufal, ze neprijde)

to bude trosku tezsi, protoze ten MXB1002 nema monitorovaci jednotku jako takovou .... ze by TAPE IN slo poslat jen do vystupu na repraky (ted tedy do PHONES), ale ne do celkovyho mixu. tohle nema (aspon podle toho, co vidim).

nemozne to neni ... jedna z moznosti je ta predtim popisovana
jeste je tu dalsi moznost .... a to poslat to z mixu jen do pocitace, do repraku az z pocitace a v pocitaci si windows mixer nastavit tak, abys to pres nej slysel.
ale to vyzaduje aby sis s tim pohral pocitaci. zkus to (neni to tezky, jen v tom windows mixeru nastavis spravne poslech a zarizeni pro zaznam), ja jen asi uz dneska nemam energii to vysvetlovat. (pravda je, ze by ti s tim puvodne uvazovana externi zvukovka mohla pomoct. takova, ktera ma tocitko (potenciometr) "Monitor" nebo "INPUT Monitor")

plus jeste tohle:
ruzova pripojka je na mikrofon vetsinou. nemas tam modrou?
punky_7865

chapem.... vlastne klavir cez mixak nechat len nahrawat a cez comp si iba pustit hudbu len do usi .a v PC to uz len spojit... a diki za tu modru... ja som myslel ze to ma ist do ruzovej :D ...oplati sa mi kupovat zvukovku len kvoli tomu aby som si wipol hudbu z outu ked sa to da aj poprepajat ... alebo ma este nejake vyhody ta zvukovka???
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“