Ahoj, doufám, že tohle nepatří do tržiště, ale prodej jako takový to není.
Zajímalo by mě jakou cenu má kombo Crate GT-80, podrobnosti např. zde:
http://www.crateamps.com/pdf/manuals/GT80_OM.pdf
Přemýšlím, že ho prodám, ale kdyby to mělo být za hubičku, raději si ho nechám.
Cena Komba Crate GT-80
Pravidla fóra
Re: Cena Komba Crate GT-80
Já teď prodal Crate GT212, ale příjde mi, že je to nějaká jiná série jak to tvoje za 5 tisíc a prodal bych ho i o fousek dráž. Nevím kolik to tvoje stálo nový a další podrobnosti, ale snad ti to přirovnání trochu pomůže.
Dík, ale zdá se, že je to něco jiného, to moje je (polo)lampový. Zatímco to tvoje bylo transistorový. A s těma lampama bejvaj dražší. Ale skutečně se v tom nevyznám 
Kolik stálo právě vůbec netuším.
Kolik stálo právě vůbec netuším.
Tak jinak: kolik bys za něj minimálně chtěl, aby jsi ho prodal a nevyplatilo se ti si ho nechat ? Podle částky by se taky dalo naznat, jestli je to reálný, nebo ne 
Vyplatilo, nevyplatilo, momentálně jsem docela bez peněz... A hlavně kombo nepoužívám jen se mi na něj práší, kytaru ani nemám, leda basu a pro tu mám zase jiné kombo. Minimálně nevím asi 3k, ale mám pocit, že by to kombo mohlo mít cenu mnohem větší.
No nečekej nějakej balík, budeš rád když ti za to někdo ty 3000 dá. Na ebay se pohybuje tenhle typ od 100 do 150 dolarů což je asi tak odpovídqající cena...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Dík za názor, každopádně mám pocit, že to kombo má větší cenu, mohu-li soudit jak hraje a podobně. Je otázka, jestli má ebay vypovídací hodnotu, pro cenu v ČR. Já jsem na ebay našel jen toto: http://cgi.ebay.com/Crate-GT-80D-Quadra ... 4156d8d13d
vyvolávací cena 99.99$ a 5 dní do konce, těžko říct jaká bude konečná cena...
vyvolávací cena 99.99$ a 5 dní do konce, těžko říct jaká bude konečná cena...
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Tak schválně.
Ona ta vyvolávací cena na na ebay může být jak 1$, tak 1'000'000$.
Jde o to, jaký je o produkt zájem, pak se ukáže jakou má reálnou cenu pro uživatele.
Ona ta vyvolávací cena na na ebay může být jak 1$, tak 1'000'000$.
Jde o to, jaký je o produkt zájem, pak se ukáže jakou má reálnou cenu pro uživatele.
"Lots of people talk and few of them know..."